Kura mirkli kvela ,atkartoju kvela milestiba var parversties klaja naida?

Varbut man nav tiesibu...bet... nesen kadas paraugimenes laimiga dzive parvertas atklati sakot posta. Gimene,paraugimene valsts ,pilsetas meroga. Kur izplaneja viriesa erudicija un skaistas,skaistas sievietes logika but kopa,kopa ar berniem ...daudziem ,bet visiem miletiem,lolotiem ,gaiditiem? Kur,ka varda...kapec? Neaptverami un gauzam,gauzam sapigi...

pusnakts21  Ainars brivs? Jauki.varetu iepazistinat.

mellene_x  Autor, ja reiz tik labi pazināt abus, tad arī zināt iemeslu...jebšu šo iemeslu abi Jums neuzticēja..tāpēc , tik tiešām nav šeit ko mazgāt svešas ģimenes netīro veļu, mums katram, pašam sava veļa, savi grābekļi, savas kļūdas, caur kurām pašiem jāaug...un NEKAD otra kļūdas nederēs citam, jo mēs augam tikai un vienīgi caur savām kļūdām, kaut vārds " kļūda" šeit ir nevietā, jo tie ir notikumi, kuri mums jāizdzīvo, lai attīstītos savā garīgajā plāksnē... vai arī degradētos, kas kuram.

eksim_braalis  No sabiedrības uzmanības arī var nogurt, pareizāk sakot, no mediju uzmanības. Sabiedriskie mediji bija par šo ģimeni radījuši nevainojamas ģimenes tēlu un... ja jau pieprasa, tad jāspēlē līdz. Bet cik tad ilgi spēlēsi, ja nav iespēju vai vēlmes atjaunot (savstarpējo attiecību) resursus.
Šķiet, vēl pagājušā gadā, kādā žurnālā M.G. atzina, ka abiem ar U.G. gandrīz katru dienu esot strīdi. Nu diez vai viss bija tik skaisti, kā no malas izskatījās.

jurks  visu gribam zinaat! lai mees vareetu izvairiities no vienas vai otras neveelamas dziives situaacijas! taa ir gudriibas paziime, ja mees gribam maaciities no citu kljuudaam!! bet dziivee ir taa, ka, jo aktiivaak mees no kaut kaa gribam izvairiities, kas kaa negatiivs piemeers muusu acu priekshaa ir risinaajies, kaa liecinieki esam bijushi, un tomeer mums neizdodas izvairiities, driizaak jau sanaak taa, ka mees redzam savu naakotni, un to, kam jaagatavojas, lai nesanaak negaidiits paarsteigums!! Visam savs laiks- laiks izmeetaat akmenjus un laiks tos savaakt, laiks miileet un laiks ieniist, un tt.

Deisa  Viss pārvēršas tajā brīdī, kad sievietei šķiet, ka viņa zin labāk, kā ir pareizi jādzīvo. Šī apziņa izposta daudzas ģimenes. Lai tas nenotiktu, vīrietim ir jābūt modram un gudram ģimenes galvai, jāvelta sievai uzmanība, nezaudējot autoritātes statusu. Tiklīdz viņš ģimeni palaiž pašplūsmā, tā šādas situācijas sākas un atkārtojas.

bumpastiks  Laikam jau tad,kad kāds no mīlētājiem pārstāj mīlēt,bet otrs vēl turpina.Un kad tas viens to otru pamet tad sāppju rezultātā tas var pārvērsties naidā.To ir grūti kontrolēt.

jadore  Nevis sieviete zin labāk, bet viņa visdrīzāk nespēj vairs dzīvot kā līdz šim. Vāji vīrieši nogurdina un iztukšo. Pienāk brīdis, ka tā vairs nav iespējams dzīvot. Vīrietis ir ģimenes mugurkauls, bet ja viņš izliekas ka viss ir kārtībā un pat nepamana cik sieva patiesībā nelaimīga, tad viss ir beidzies. Tas nenotiek uz sitiena nekad, tas ir ļoti smags lēmums.

Floriana  100% piekrītu jadore
vari darīt ko gribi, bet ja jau ilgstoši neiet uz priekšu, ir muļļāšanās uz vietas, nicinājums, aizvainojums un daudz skaistu nesaskaņu par niekiem, tad kāpēc to vilku laist dziļāk vistu kutī, tāpat pārmaiņas, ja arī sanāks labas, būs retajam. Bet ir viens nosacījums, ja iet katrs uz savu pusi, tad tikpat skaisti to arī pārrunā, lai pēc tam nav nepārtraukti otrs jātraucē.

mellene_x  visiem ir tiesības dzīvot tā kā uzskata par pareizāko tajā momentā... ne mums te lemt, ne tiesāt... ja reiz sieviete aizbēga, tātad bija iemesls , PAMATOTS..

piladzoga  Gadiem ejot cilvēki mainās ..pazuda(NE JAU PĒKŠŅI ,BET GAN JAU TAS KRĀJĀS GADIEM) viņai mīestība pret vīru un viss..Bērnu dēļ kopā nav jādzīvo..galvenais ,ka sieviete atrada savu laimi un jācer ,ka vīrietis beigs puņķoties un paskatīsies ja ne pa labi ,tad vismaz pa kreisi :D

raina1970  Nu nevajag dramatizēt- ieguvēji ka reiz būs bērni.. ja tajā ģimenē kaut kas gaja šķībi greizi, bija strīdi, bija varbūt vēl viskaut kas.. tad bērni to visu redzēja un --- viņiem bija ļoti grūti .. ja būs atsevišķi - mierīga , dzīvespriecīga, ar dzīvi apmierināta mamma un atsevišķi tētis- arī nomierinājies , sakārtojis ko nu ir jāsakārto- tad būs tikai labāk.Un jā- vājš var būt i 7 i 12 bērnu tēvs, nekur nav teikts, ka bērnu skaits un vēlme pēc tiem ir stipruma pazīme..

av2  katram paarim ir abiem zinaam "ieksseejaas uzvediibas noteikumi" . Un ja viens no vinniem tos paarkaapj, nu buus tas naids. It sevisskki sievieteem .....tas "uzraaviens" no miilas liidz naidam varot ilgt....tikai 3 sekundes. Hmmm.....varbuut labaak nekaitinaat taas muusu sievietes, a?
Taapeec, cilveeki, izrunaajaties pirms.....saakat kopaa dziivot. Pat sex jomaa ir katram savi tabu, kur nu veel ikdienas dziivee, attieciibaas, sadziivee.

likky666  Nezinu par ko ir runa, ne visai interesē svešu cilvēku dzīve. Ja jau tas ir sabiedrībā populārs pāris un par to runā prese, Tad ieteiktu mazāk lasīt un klausīties. Lai jau cilvēki dzīvo kā patīk, gan jau tiem ir savi iemesli - ko, kas un kāpēc.

KlusumsL5  Mana pieredze liecina, ka alkas ātri vien mēdz pārvērsties par alkatību, kad vienam vai otram visu gribās sev, būt par pasaules nabu, būt noteicējai/-jam arī otra dzīve, kas neatstāj vietu un laiku pārdomām, neatstāj vielu personīgajai izaugsmei. Kad viss notiek kā pa diedziņu un ir organizēts kā konveijerā, agri vai vēlu kādu tas var izsist no sliedēm..

piparbecinja  Varbūt viņi sūri, grūti piestrādāja pie tā, lai izskatītos kā paraugģimene. Bet kaut kāda brīdī tas tomēr sprāga vaļā - cik ilgi izliksies?

Sassy14  O-jē?? Atkal Angelina Jolie un tas... nu, varu vārdu sajaukt. :D Aktieri ir arī dzīvē un priekš jebkuras publikas aktieri. Kas viņiem to kvēlo mīlestību nenospēlēt, bet katra izrāde tak kaut kad beidzas...

spaarnu_meitene  pēdējā Ievā bija intervija ar šo bērnu tēvu. Būtībā lasot man palika skaidrs viens - normāla sieviete šādi neizrīkotos.

Būtībā jau pats fakts, ka bagāts mīļākais nosaka Unai ko un kā darīt, tai skaitā izvest bērnus no valsts pa kluso un pēc tam pat nerunāt, bet pateikt, ka visi jautājumi, kas saistīti ar bērniem tagad ir jārisina ar svešu vīrieti?!

īsi sakot - zaudēja sieviete jebkādu cienu un saprašanu manās acīs. Lai arī kas tur iepriekš bija, ja vīrs vardarbīgi izturējās pret viņu vai bērniem... jārisina tas bija laicīgi, ne tā - hops un tagad visi gudri;

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu