Kadam jabut Jusu virietim,lai sauktu par ...savejo?

Improvizacija...briva improvizacija sievietem ! Lai izzinatu,saprastu un apgutu ...dzives virzienu virietim,bet ne idealam , cela uzTavu /varbut/ sirdi! Viss ir piepildams...ja ir gribasspeks!

mellene_x  izvēlas vecis?/ hahahahaahaaaaaaaaaaaa... kā tu kucītei uzleksi, ja viņa negrib tevi?//

eloiza  18:44-----> A ha haaa ...tāpēc jau Tu esi tikai palietots! Ka tā domā :)*

Sanntana  Katra anketē ir uzrakstīts ko grib,.... līdzvērtīgu. Dialogā veidotas attiecības, abiem pieņemtās normas/ vienošanās = kā gribat tās saucat. Nekad nevar būt vienvirziena - "es gribu tā vai šitā ".

sandra111  lieliskam.

_pamparam_  smukam

jozefs  Mu- te arī bez kārtīm skaidrs- piemērotam.

Mikaela  Satiekoties redzi acis kas ar interesi skatās uz tevi, saruna iet viegli, bez piespiešanās un atklājas kas kopīgs abiem, intereses vai kas cits un rodas sajūta ka varētu būt kas kopīgs.

Mendra  Lai es sauktu par savējo ir jābūt manējam un viņam ir jāsauc mani par savējo.;-)

Deisa  Ar līdzīgiem mērķiem kā man un ar vēlmi šos mērķus realizēt kopā. Šai vēlmei jābūt abpusējai, citādi nu nekā.

Deisa  trussardi - enģelīšu loma lai paliek bērniem, protams, ja tādi plānojas. :) Un pat ja nē, diezin vai sievietei būtu jābūt Dievam, kas radījis Paradīzi, bet vīrietim tikai enģelītim. Drīzāk jau otrādi. :)

Deisa  pasapņot jau vari, bet sapņi ar realitāti par sieviešu vēlmēm diemžēl nesakrīt. Piedod, ka smilšu pilij ar kerzaviku uzkāpu! Bet tāpat tā ilgi nestāvēs. /šodien skarba/

DanaL  foršam

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu