Vērtību krustcelēs...

Dažkārt nākas satikt citādi domājošos uz kuriem skaties no augšas, ka tie jau neko savā dzīvē nav sasnieguši, tādas nožēlojamas būtnes... un tad liekas, ka viņiem vajadzētu ģībt no sajūsmas, ka esi pievērsusi uzmanību... pagodinājusi... Vistraģiskākais izrādās tai brīdī, ka viņi uzskata par tevi tāpat kā uz tādu nabadzīti un sāk vēl mācīt kā jādzīvo! Kā piemēru varu minēt mājsaimnieces, kas nekad mūžā nav strādājušas un ar to lepojas! Viņas skatās uz strādājošām sievietēm ar nožēlu, redz, nabadzīte veci nevar dabūt!
Kā jūs parasti darat, ja satiekat šādus cilvēkus, kurus nicinat, bet kuri turpretī nicina jūs?

av2  a kaa iisti izpauzzaas taa...cilveku nicinaassana? Nezinu, kaa,,un kaapeec man kaads buutu jaanicina. Katram tak savs cellss ejams, savas klluudas, savas veiksmes, katram savas veertibas dziive. Paziistu cilveekus, kuriem patiesu prieku sgaadaa...siiki dziives priecinni, un man ir forssi kontakteeties ar viniem. Ko noziimee - vot tas ir sasniedzis daudz ko? Ko tas iisti noziimee? Ne visiem viss ir meeraams naudas ccupas izteiksmee. Bet sabiedriigaa ir , ir taads viedoklis, ka daudz sasniegt dziivee, noziimee daudz naudas kabataas. Hmmm....

Ananda_A  Ja mēs pēkšņi sāktu priecāties par citu panākumiem un atbalstītu viens otru, tad gan mēs gūtu izcilus panākumus.
Tā kā kopumā tauta esam pamatīgā ķezā, tad jāsecina, ka lielākā daļa teorijas esam apguvuši, bet tās nelietojam un dzīvojam kā appelējuši mietpilsoņi, kuri otra acī skabargu redz, bet savā baļķi nē.

Furnitūra ir izcili godīgs cilvēks, nosauc lietas īstajos vārdos un sevi nepasludina par labiņo.

Tak mēs vairāk vai mazāk visi esam tādi, par ko autore raksta. Bet vieni(as) konsekventi tēlo pareizos, jo salasījušies gudras grāmatas, otri ir tik infantili, ka nemaz neatšķir tādas vai citādas izjūtas-lamājas pa labi un kreisi un dzīvo kā vaboles.

Es pie pirmajiem, bīdu teorijas:DDD

likky666  Ar tādiem cilvēkiem cenšos nerunāt par vērtībām. Paliekam pie "small talks".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu