Par ko būtu jārunā?

Lai netaptu apspriestas neauglīgas tēmas, kurās tikai latviskie gāganu kari izpaužas, ierosinu ieteikt, kas ir katram jums šīsdienas aktualitātes, par ko būtu vērts parunāt šeit.

Rashela  ...neizlasīju līdz galam otro jautājuma daļu. Tiešām - manas šodienas aktualitātes nav vērts šeit apspriest... :p

Mendra  Pilnīgi vienalga. Kad nav ko darīt, var analizēt un apcerēt jebko, vai izklaidēties lasot citu komentārus, sliktākajā gadījumā iepauzēt izlaižot. Ja būs kas interesējošs jautājams, pajautāšu pati.

kokote  13:47> http://www.liia.lv/en/publications/latvijas-areja-un-drosibas-politika-gadagramata-2017-577 tas tā, ja tiešām interesē :)

neratni_stasti  Deisa, esmu likusi te tēmas, taču sadzīviskas, kur man tiešām pavilkusi liela ziņkārība. Jau uz sadzīviskām tēmām nākas saņemt komentāru, ka "pati glupa" vai totāli tapat pārprastai, aber politiku cilāt man vispār roka neceļas :)

Mendra  :-) Humors pietiek palasot komentārus.

Chris1986  Deisa, man gan nekad nav tā bijis - "ir arī jautājumi, kur tiešām interesē atbilde". Pilnīgi vienalga par ko rakstīt, var arī pa neinteresantām lietām, jo šo uztveru, kā spēli, nu, tipa, kontrastaike (CS) - kurš kuru iebāzīs maisā

uusins  Būtu tikai šņabis - par ko kasīties, atradīsim... :D

Geisha  Tā kā piektdien dodos ceļojumā varētu te apspriest kuru kleitu man līdzi ņemt uz diseni, kuras kurpes, zeķes vai zeķubikses, kuru kažoku mugurā vilkt, kuru cepuri un kurus zābakus kājās aut. Man tas uz šodienu ir aktuāls jautājums. Ah, jā vēl esot jāņem līdzi šmiga un zacene.

Tinte  Geisha, velc zeķes. Un kažoku - to, kas visgarākais. Stikla desu-šampi.

Postremo  NATO buus, vai izirs leenam?

likky666  Jebkuru tēmu un sarunu var novest līdz bezjēgai un neauglīgai. / TuTur

Pilnīgi piekrītu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu