Varbūt tiešām viņām vajag tikai izklaides un seksu?

Ja sievietei ir n-tie love story dzīvē bijuši, kāpēc ticēt, ka nākamais būsi tas īstais? Bet varbūt viņas ir hroniskas neveiksminieces?

Mendra  Dzhaz
Sauksim lietas īstajos vārdos - tās sauc par palaistuvēm.

Un jā, tās ir neveiksminieces. Ja jau veiktos, tad nebūtu jāmētājas no viena pie otra. (Tās, kuras meklējas vēl svešos lauciņos, es vispār saucu par kanalizācijas caurulēm/asenizācijas savācējām.;-))
No dabas. Vīriešiem, meklēt pēc iespējas vairāk, var izskaidrot ar vajadzību atbrīvoties (- ir no kā!). Sievietēm atļaujoties, tik vien, kā palikt grūtai un iznēsāt pēcnācējus. Tādēļ "goda lietas" atšķiras! Vismaz tā bija laikos, pirms sākās vispārēja degradācija...!

neko  "Tikai"? Ne tikai, bet _arī_ to visu noteikti un vēl daudz ko citu.

Deisa  Drīzāk gan pašas nezin, ko grib. Un tas nav tikai sievietēm. Kamēr cilvēks pats nezin, ko no attiecībām vēlas, kāds ir tālākais viņam vēlamais attīstības modelis, viņš mētājas un vienu brīdi parādās "aizej tur, nezin kur, atnes to, nezin ko". Un šādā gadījumā, lai kas turpinātos, nav vajadzīga veiksme, bet gan veselā saprāta iztrūkums tam otram "love story" subdžektam.

kokote  Kārtējais "radības kronis", kurš uzskata, ja sieviete nav zem aubes tad ir "neveiksminiece".
Šie rakstītāji tā arī neapjēdz, ka realitātē izbļauj savu sāpi par to, ka jūtas, atstumti, nepilnvērtīgi un nerealizējušies, apjukuši tāpēc, ka nav tās sievietes blakus vai ir saņēmuši atraidījumu. Varbūt vajadzētu spēt samierināties ar apstākļiem un priecāties, ja liktens piespēlē kādu iespēju un nelaist to garām.
00:39> mums uzradusies tikumības policija "caur marlīti cisātāja" un "melnā midi mežģīņu kleita" vienā personā?

verso  Es tomēr laikam kaut ko nesaprotu. Ja nav sanācis ar 2 - 3, tad jāiet klosterī??? Vai tagad jānoliek fakta priekšā, ka sex būs tikai pēc kāzām? Citām arī vīri n-tie nomainījušies, jo arī laulība nav gatava veiksmes recepte, var neizdoties un galu galā attiecības veido DIVI!!! Nedomāju, ka kāda nu azartā nēsājas pa pasauli un mēģina katram pagulties apakšā sporta pēc. Nerunāju par tiešām slimiem cilvēkiem, gan jau arī tādu netrūkst, bet par to, ka iepazīstoties nav garantija, ka abiem viss notiek abpusēji un uz mūžu un nav jāpaliek kopā, lai Tevi kāda nikna dāmīte vai aizvainots kungs nenosauktu par palaistuvi vai neveiksminieci!

adamsone  Vīnogas ir skābas, kā tad. Prasībās neadekvātais pavecais puisis kolekcionē klūgu izstrādājumus, un kad tiem mājās vairs nav vietas, nākas secināt - visas viņas ir ņaukas un neveiksminieces.

Mendra  Ja negadās īstais, tad jāsauc lietas īstajos vārdos - neveicas. Mālējot melnu par baltu, balts netaps.
Bet izklaides ar n-tiem..., nebūsim naivi, nimfomānes ir daudz retāk sastopamas kā palaistuves/stervas. Tas tā "starp mums meitenēm runājot", vīriešiem tas tāpat ir "zinātniskā fantastika".;-)
09:15
Vai trāpīju "acē", vai kur dziļāk? :-) Tev problēmas ar atšķirīga viedokļa pieņemšanu?

selnija_  Viņām vajag pilnu komplektu!

verso  Veikties vai neveikties var loterijā. Daži ir laimīgi, ka dzīvo vieni un varbūt tā ir lielāka veiksme kā dažam, visu mūžu ar sakostiem zobiem dzīvojot ar vienu partneri ierastajos sabiedrības rāmjos, jo mamma tā iemācījusi un ko tad kaimiņi teiks, ja pēkšņi izšķiršos? Palūgšu neizsecināt, ka pie pirmajām grūtībām jālaižas lapās. Tomēr attiecībās ne vienmēr cilvēki aug un pilnveidojas vienādā tempā, līdz ar to, katrs sāk dzīvot savās vibrācijās, kas noved pie likumsakarīgām sekām.

Mendra  Jautājums viens, ko tu tik personiski to uztvēri? Dzīve ir spēle, spēlē! Un varbūt tev veiksies, to arī novēlu!;-)

verso  Mendra, vai tad es konkrēti par sevi ko diskutēju šajā tēmā? Es tikai iesaistos diskusijā ar savu viedokli, kā jebkurš šeit esošais.
Katram sava veiksme un katrs spēlē savu spēli, es gan nespēlēju, bet dzīvoju savu dzīvi un esmu apmierināta ar visu. Mēs paši piesaistam konkrētus cilvēkus un situācijas. Vai nu no tā mācāmies, vai kāpjam atkal uz tiem pašiem grābekļiem. Visiem notiek tas, kam jānotiek un nepaiet garām tas, kuram jāienāk Tavā dzīvē - uz mirkli vai uz mūžu, tam nav nozīme. Svarīgi ir saprast ko ar to darīt.

neonilla  Ņemot vērā ka vīrieši nav ilgdzīvotāji, sievietes dzīvo ilgāk(statistikas dati).2016.g. atvadījos no diviem draugiem no OHO, viens nomira no slimības (72 g.), otrs aizgāja bojā autokatastrofā (68 g.)
Skumji, ka kāds radījums domā šeit meklēt izklaides un attiecību kultūru degradēt. Jā, cik cilvēku tik arī viedokļu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu