Mīlestība un attiecības ir iespējamas bez seksa?

Ja kāds no partneriem nevar vai negrib seksu,bet abpusēja mīlestība ir.Vai tādas attiecības vispār var būt un pat turēties ilgu laiku?Vai tomēr attiecības ir balstītas uz seksu un bez seksa nekas nebūs un neturēsies?

lindmane  Cilvēki mīl dažādi, tikai seks arī ir par maz,var mīlēt visu mūžu no attāluma, bet nodarboties ar s... ar citu, tik ko nodara sev un tam ko izmanto....

BlackPantera  >pakreisi neiet runa par nosodījumu, bet vao pašam tomēr nav psiholoģiski un fiziski komfortablāk godīgi izšķirties ar sievieti, ar kuru tev izkrīt viena svarīga dzīves joma (sex) un atrast citu dzīves partneri, nevis dzīvot sazinkāpēc ar to vienu kopā un krāpt viņu? Man tas nav saprotams.

pakreisi  BlackPantera -> tas notiek tikai pa reizītei, kad tā vēlēšanās lielāka, ne jau pastāvīgi, bet šķiroties var beigās palikt pie sasistas siles, kad vairāk nebūsi nevienai vajadzīgs.

Geisha  Zinu vienu tādu pāri. Nez kāpēc vīrietis ap 40 gadiem palika impotents. Sieva mēģināja vīru dabūt darba kartībā ar Viagru. Vīrs no Viagras gandrīz atdeva galus. Tad sieva saka vairumā lietot alkoholu, līdz atjēdzās, ka nodzersies. Beigās atrada mīļāko. Iespējams, ka dzīvo kopā joprojām, jo viņus saista kredīts.

langstinsh  Kas var būt labāks par kredītu.

BlackPantera  Nez kāpēc vīrietis ap 40 gadiem palika impotents. (c)
Geisha, nevis nez kāpēc bet LIKUMSAKARĪGI. Ar tādu dzīvesveidu, kāds ir daudziem LV vīriešiem mūsdienās - nodzīti darbos, streso, vakaros pārēdas, nesporto un ja vēl alkohols un cigaretes (un vēl mīļotā dirnēšanacaurām dienām pie datora!), tas ir likumsakarīgs rezultāts nevis izņēmums. Un man nesen stāstīja par vīrieti, kurš neko nevar jau 36 gados.
Tas gan nenozīmē ka visi pēc 40 ir nespējīgi.

bella_  protams, ka mīlestība un attiecības var būt arī bez sex, ir BDSM attiecības kur sex nav bet tikai erotiskas rotaļas, un daudzi tā dzīvo, man bez vīrieša orgasms ir katru dienu, bet tikai retais ir spējīgs uzkurināt kaisli un kur nu vēl ko citu ....katrs savā stūrī masturbē un arī taču ir kopdzīves modelis

andruks50  cik jums gadi? izvelieties...

neko  Vispār interesanti no kurienes autorei tāda pārliecība pa jūtām, ja vīrietis šamo negrib? Ka tik nav kur salasījusies, ka rūpes un gādība ir mīlestība. Lai rūpētos nekādas jūtas nav vajadzīgs, pietiek ar draudzīgu attieksmi.

Mendra  Ja "nevar", tad mīlestība var pārvarēt visus šķēršļus. Ja "negrib", tad jautājums, kas tā par mīlestību, tad arī no tās vienas puses tā ilgi nepastāvēs un ar laiku pāries.

Discreta  Tās būs platoniskās uz neilgu laiku. Starp vīrieti un sievieti seksam IR jābūt.

hashashiin  Nu, bet redz, ir daži cilvēki, kuriem sekss nepatīkot (skat iepr. PA tēmas) - varbūt tas ir stāsts par īsto roku un cimdu, kā tie sapas viens ar otru. Izklausās pēc ideāla gadījuma.

JurisK  Kaa zinaams(vismaz taa raksta graamataas) slavenais Ceezars agraa jauniibaa esot miileejis savu sievu bez seksa 9 gadus, esot ar vinju attieciibaas. Tas gan bija izcils cilveeks, reti taadi paraadaas, taadas attieciibas droshi vien veel retaak.. Nav runa par vecumu, slimiibaam, kopiigiem krediitiem utt.

av2  nee. Tam vienam , varossajam , buus miillaakais, miillaakaa ar laiku utt.

Deisa  Iespējams ir daudz kas, taču būtiskākais, kas jāsaprot, kāds ir šīm attiecībām mērķis, ko katrs no iesaistītajiem vēlas šajās attiecībās. Ja tas gribošais dzīvo ar pārliecību, ka negribošais mainīsies un "nāks pie prāta", tad visdrīzāk nekas ilglaicīgs nesanāks, bet ja ir daudzi citi vienojošie faktori, kas saskan abiem un paredz perspektīvu ar esošajiem datiem, kas ir zināmi, tad jau OK.

Geisha  Kaķenīt, nebrauc mūsu bāleliņiem augumā. Dažs labs savos 70 gados ir uh! Bristolē zinu vienu angļiku kurš nespējīgs ir jau 34 gadu vecumā (ciemojāmies pie viņa). Tā vīriešu mazspēja nav raksturīga konkrēti kādai nācijai. Bāleliņš ja sasparojas tad var visu.

Vakar ar pusaci redzēju vienu history stāstu par vienu pāri kur viņa bija lezbene, viņš gejs. Apprecējās jo tais laikos (1898. gads) sievietei bija jābūt precētai. Viņai mantojumā bija nauda, viņam tituls. Un tā viņi katrs savā guļamistabā darīja kas pašiem tīk. Vienoja viņus mīlestība uz mūziku. Viņi ne vien kļuva nešķirami draugi, bet pat iemīlēja viens otru.

bumpastiks  Ja abiem nevajag,var pat veidoties ļoti harmoniskas attiecības.Vispār jau attiecības nesastāv tikai no seksa.Bet ja tomēr vienam vajag un otram ne.Tad tam kam nevajag vajadzēs samierināties ka tas partneris to seksu dabūs citur.Ja samierinās,var turpināties attiecības,bet jautājums vai vajag tādas attiecības kas līdzinās vairāk draudzībai.

labaurzula  Tas tāds izplūdis jēdziens- nevar vai negrib. Ar rokām ar var daudz paveikt.

likky666  Ja vienam vajag, otram ne, tad, šķiet, tas būs tikai laika jautājums.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu