Kas ir "palaistuve"? (Nosaukt var dažādi, nozīme viena.)

Vairāk interesē tieši vīriešu atbildes. Kuras sievietes, ar kādu uzvedību, manierēm, pie kādiem apstākļiem, Jūs varētu tā nosaukt (par viņām tā padomāt)? Varbūt tas ir atkarīgs no tā, cik viņai bijuši sex partneri? ( - Cik būtu norma?)

langstinsh  Sieviete ar kvalitātes zīmi-ļoti augsts novērtējums.

bumpastiks  Ir dažādi palaistuves tipi.
1)Precēta kas laiž pa kreisi-Palaistuve.
2)Brīva,bet guļ ar ko pagadās-Palaistuve.
3)Sekso par naudu,profesija-Palaistuve
4)Izmanto seksu savtīgos nolūkos-Slīpeta Palaistuve.
Un vispār dāmas tikai nevajag ļaunoties,bet visas esat vairāk vai mazāk PALAISTUVES.

Sakta  Vakar vienā tēmā pārliecinoši apgalvo: "Sauksim lietas īstajos vārdos - tās sauc par palaistuvēm", bet šodien par godu palaistuvēm pat veselu tēmu radīji, tātad ļoti svarīgs jēdziens priekš Tevis - drīkst zināt - kāpēc ? ;)

labaurzula  Par palaistuvēm vīrietis sauc tādas sievietes, ko pats nav ievilcis gultā (citiem dod, viņam ne) vai sivietes sauc citas sievietes, ja pamana, ka kāda var viņas vīrieti viegli ievilkt gultā. :) Pārējiem nav iemesla lietot šo vārdu negatīvā nozīmē. Pat tie, kas izmanto intīmpakalpojums. Bauda un viss.

dzelzitis1  ...komentējot MAGONE 4 ,ja sieviete (tikpat labi arī arī vīrieši) dzīvo viena,domāju,var mainīt partnerus,kaut vai no gultas neizkāpjot,bet šajā variantā..(.neesmu nekāds svētais,ne morālists,ne ģimenes pavarda sargātājs,pats dzīvoju šodienai,daudz neiespringstot par rītdienu),beigties tas var ļoti bēdīgi,protams ,mani vērojumi var būt tīri subjektīvi,šajā jomā nevar izcelties ar personīgo pieredzi,un nav ne mazākās vēlēšanās to iegūt,bet kā parasti "nekad nesaki nekad" :-)

Chris1986  Ja ir normāla sieviete, kurai sex kko nozīmē un dara to tikai aiz Lielās Mīlas, tad sexpartneru skaits pa dzīvi nepārsniegs 5.
Bet vajadzīgas jau visādu profesiju parstāves. Kam ir talants uz frizēšanu, tās strādā par frizierēm, kam labs eksterjērs un galvā tukšums - strādā par palaistuvēm utt.

verso  :))) Secinu, ka mans limits, lai būtu piedienīga sieviete, ir izsmelts :)))

AivarsN  Sieviete,kura nepazīst mīlestību.

verso  Aivar, lai katrai "normālai" sievietei izdodas tā mīlēt, kā dažai labai "palaistuvei". Daža laba laulībā visu mūžu nodzīvojot, tā arī neuzzina, kas ir mīlestība :)

selnija_  Labi, ka atrodas kāds , kurš ir pietiekami balts, tīrs, pūkains, nevainīgs, kurš var norādīt kādai jābūt kārtīgai sievietei.
/aiziet nokaunēties/

LordsMatrix  Tas jau kompliments sievietei! Kurš gan gribētu sev tikumīgu tautumeitu?

trussardi  ...Sieviete , kas palaista...briviba ?!?...

Geisha  Vīrietis vēlas gultā sievieti brīvu, atraisītu un tajā pat laikā tiklu. Tiklā nu būs tā amēba kuru īsti arī negribās. Tikko esi atraisīta tā uzreiz palaistuve. Pusgadu staigāt pie rociņas arī negribat. Saproti nu.

Nellda  ja uz pašu tas neattiecās, kāpēc būtu jāuztraucās, ko citi gultā dara?

magone4  interesanti gan, kāpēc daudzas(-us) tas uztrauc vispār? kam var interesēt man privātā pakaļa un ko es ar to daru? varbūt jāierosina vāveres sačipot, lai vieglāk būtu uzskaiti vest? un tad gan varētu atklāties brīnumu lietas, un ka tik tās godīgās vēl nepārspētu palaistuves parastās...

111zaagis111  Palaistuve- latviskots nosaukums starta pogai datorā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu