Vai ir labi sūdzēties?

Kads kādam uzraksta kādu ne visai glaimojošu vai pat ļoti rupju vēstuli.Tad vai par to ir jāsūdzās publiski?Un vispār vai var izmantot publiskai apspriedei privāto saraksti(dažkārt pat ar visu niku)arī tā ir bijis.Kurš tad galu galā ir tas Idiots,tas kas privāti ko rupju uzrakstija vai tas kas panesās visai pasaulei sūdzēties?

Priekadruva  Daudziem cilvēkiem sūdzēšanās ir palikusi par nodarbošanos, izklaidi, vienīgais veids emociju izpausmei. Tikai viņi nesaprot, negatīvo ietekmi uz sevi, negatīvisms grauj cilvēku. Pozitīvisms atjauno.

piladzoga  ja tas aizskar .tad IR JĀSAKA PUBLISKI UN TĀ NEBŪT NAV SŪDZĒŠANĀS..JA IR FIZISKA UN EMOCIONĀLA VARBARBĪBA NAV JĀKLUSĒ...

Sakta  piladzoga, pastāsti kā i-netā var būt fiziska vardarbība, tikai nekliedz. ;)) Un ne viss kas aizskar, ir emocionāla vardarbība, tā ka nesabiezini krāsas!

Taira  nevajag būt rupjam un arī uz ielas nevajag rupji lamāties un pūst cigarešu dūmus citiem sejā nevajag. būtu vismaz jēga no tas sūdzēšanās, ja kādu piečuku uz kontu parskaita, bet nu vismaz publisks fui varbut paraudzinās. ja nav par vēlu audzināt.

trussardi  ...Bumpastik! Jebkurs seit nav provakators...salidzinot ar Tevis uzdotiem jautajumiem. Preteja gadijuma Tev forsak piestavetu tads nicks,ka ...nezinitis...kas slepjas aiz ...sumo cinitaja maskas !...busim atklati un ludzu neuzskati to par...atbildes reakciju. ...

Jevpistinija  Ja runa ir par publisku sarunu pārnešanu uz privātām sarakstēm ar sekojošu gānīšanos - par kādiem tādiem nopelniem man būtu jāglabā noslēpumā cūķa vārds?! Ja runa ir par sūdzēšanos, ka ne tā kāds PA ir izpaudies (visiem zināmais seks gurū tā mēdza darīt), tad cita lieta. Pretīgi. Ja runa ir par privātu lietu publisku ķidāšanu - vēl cita lieta. Apstākļi mēdz būt dažādi, cilvēki arī. Reizēm der arī kaut ko tādu izdarīt kaut vai чтобы душу отвести.

ne_klausos  Skatoties, ko publicē! Ja Antiņa sirds atklāsmes, tad cūcība! Pat ja esi Bierns, nedrīkst! Ja sēnalu zaķa bravūru, tad uz priekšu! Nē, nu var jau arī smalkjūtīgi paklusēt un regulāri tīrīt sū no piesārņotās pastkastes un dvēseles. Brīva izvēle.

Mendra  "Vajag tik suņam pasviest kaulu..."
Sūdzēties var - lai citi pažēlotu, lai aizstāvētu, lai uz ko norādītu, lai neziņā pajautātu, varbūt vēl kā....
Tas bija jautājums: vai tā jābūt, ka komentējot tēmas jāgaida turpinājums vulgārai sarakstei privāti. Nekas vairāk, neiespringstu! Es pat uz to neatbildēju/noignorēju. Par kādiem uztraukumiem, u.c., te ir runa?!? Protams, vairākuma viedoklis vienmēr ir pareizākais, visi teicami iemācījušies atkārtot vienu un to pašu "sūdzēties ir slikti", par to kauns...:-D Tikai, ziniet, man nekad nav bijusi vēlme iekļauties tādā vairākumā!:-) ;-)

edding  Interesanti, kāds būs nākamais pumpastika jautājums? Vel interesantāk, ko viņš/ ono/ dara ar atbildēm. Pārdod kādiem žurnāliem, jeb krāj kādam dramaturģijas darbam? Tipa "Latviešu mīla"?

VECA_PIEPE  Kads kādam uzraksta kādu ne visai glaimojošu vai pat ļoti rupju vēstuli.Tad vai par to ir jāsūdzās publiski? (c)
________________________________________________________________________

Nu, bet takš protams, ka tikai tā arī ir jādara. Ta varētu padomāt, ja pieredzes apmaiņas eksperti te regulāri nevaidētu žēlabās, nevaiminātu un savas mūždien neizsmeļamās sāpes te neuzsauktu publikas apskatei,...ka PA vispār pavilktu. Par ko ta te diskutētu, ja sūdzības netiku uzsauktas un sūdzības netiktu publiski apsūkātas? Vai ta PA publikai ko citu te vajag?

"Kāds ir pieprasījums, tāds arī ir piedāvājums."

Jevpistinija  Vienkārši jānomirst žēlabās, kādā sirds šķīstu cilvēku sabiedrībā ir gadījies nokļūt, kad reģistrējos oho.lv! Pilnīgi debesu manna kaut kāda! Pilnīgi tāds iespaids rodas, ka te visi tikai vienu reizi reģistrējas, kolektīvo māņu niku nav, perversi idioti netusē, tikai normāli padomju cilvēki mēģina nodibināt ģimeni, jo ar pirmo reizi nesanāca. Vanity fair.

av2  :))) te jau ir taad seveisskki "intelektuaalo" damu barinnss, kas pat savaa profailaa ieliek taas privaataas veestules ar visiem nikiem.Taa teikt, lai vissi redz :)) Mna ta vienalga, nerakstu praktiski nevienai, bet.....nu debiilisms , dubllu cuukas liimenis.... konkrreetais publiceet ko, ko kaads tev ir privaati rakstiijis.

Lilitt  Ja cilvēkam nav kauna "´to" rakstīt vienam cilvēkam, tad jau viņam arī nebūs pretenzijas ka visi to lasa :))

piladzoga  Lilit
+++++++++

coldlands  Ir, ir tema ar pavilksanu uz kaski, un temas autors to saprot.
Pavisam nesen par to tika izrunats, tad kapec turpinat?

likky666  Kaut kā nešķiet pareizi.

Deisa  Prasti sūdzēties - viņš uzrakstīja tā un tā, tas kaut kā nožēlojami, bet ir kadri, kas uzvedās tiešām komēdijas cienīgi un, ja to vēl pasniedz garšīgā mērcītē, smaids uz kādu laiciņu garantēts un tas jau ir daudz. :)
Piekrītu arī Fargo, ka, ja kāds tiešām melo, pielabinās un pēc tam apzog vai kādu citu apzinātu ļaunumu nodara, par tādiem gadījumiem ir jābrīdina. Protams, konkrētajam personāžam jau nav nekas grūts nomainīt niku un turpināt tādā garā, bet vismaz ir informācija, ka tādas lietas arī notiek. Naivu ļaužu netrūkst, bet dažs no viņiem ir gatavs ieklausīties. Zinu.

Sassy14  Kurā klasītē jūs mācaties, mīļie rupjību rakstītāji un sūdzētāji? :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu