Vai nav vienalga?

Man šad tad gadās saņemt nekorektus jautājumus(viedokļus)
Man jau sen jautājums. Cik Tev maksā par darbu OHO? It kā nav labais tonis tā jautāt, bet te taču ir tik naivas meitenes, kuras domā, ka esi dabūjams vīrietis. C)
Interesanti, kāds būs nākamais pumpastika jautājums? Vel interesantāk, ko viņš/ ono/ dara ar atbildēm. Pārdod kādiem žurnāliem, jeb krāj kādam dramaturģijas darbam? Tipa "Latviešu mīla"? C)
Tie ir daži no pēdējiem jautājumiem(viedokļiem)tādu ir bijis vairāk,kur mani ir centušies pataisīt par bābu.Ir doti "padomi"lai ejot sniegu tīrīt un t.t.
Pārliecība tāda,ka par velti un savam priekam neko darīt nevar.Tad jautājums tāds kā var veikt kādus spriedumus un secinājumus vispār neko nezinot par cilvēku?Kāpēc ir tāda tieksme iztirzāt autoru?

Tessa  sniega nav, ej parku tiiri.

Discreta  Laikam aiz ziņkāres. Man, piemēram, nenāk prātā tevi iztirzāt vai sūtīt tev privātas vēstules. Izlasu jautājumu un, ja vēlos, ierakstu.

trussardi  ...Uz Taviem uzdotiem jautajumiem /vai nav vienalga? / atbildu...ne man nav vienalga! Man ir ...pilnigi vienalga!...

Luusila  Kāda dziļa sāpe! (līdzjūtībā izšņauc degunu)

Eiropa  es te pērn nedēļ tīrīju sniegu, tīri forši - haļavnijs trenažieris;|))

Deisa  Acīmredzot spriedelēt par pašu autoru ir interesantāk kā apspriest viņa radītās tēmas. Kāpēc? Varbūt tāpēc, ka pārāk vienveidīgas un garlaicīgas? Par tādām runājot neviena rieviņa īsti neiespringst? Taču sākot domāt, kas zem autora slēpjas, vismaz daži neironi sāk skraidīt. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu