Tas ,ka TEV ir bārda ,nenozīmē ka Tu esi vīrietis...

Tu esi vīriešu dzimtes pārstāvis ..bet paliec sēžot ,kad sabiedriskajā transportā iekāpj grūtniece vai ļoti vecs cilvēks...kā Tu reaģē ??? Dod vietu vai sēdi vienā mierā????

shining  Autorei [18:00]: spriežot pēc Jūsu izteikumiem, Jūs neatskārstat, ka operējat ar visai neskaidriem, vēsturiski mainīgiem, lokalizētiem un pat subjektīviem priekšstatiem par dzimti (nejaukt ar dzimumu!), proti: tas, kas Jums šķiet pareiza rīcība situācijās A, B un C, atšķirsies no kaimiņieņu Elzas un Taņas uzskatiem, un vēl jo vairāk, no Alijas Pakistānā vai Rakau Čīlē pārliecībām.
Domāju, ka Jūs pie šī jautājuma atgriezīsieties atkal un atkal, jo tā uzdošanas forma nesniedzas būtībā. Tomēr Jums ir iespēja visai viegli un auglīgi (jo uz visiem laikiem) atbildēt uz savu jautājumu, ja uz vienas lapiņas uzrakstīsiet Vīrieša uzvedības noteikumus, uz otras - Sievietes. Tad padomājiet, vai šie noteikumi abām dzimtēm ir samērīgi, t.i. vai "spēle" ir ilgtspējīga; ja nav, tad veiciet izmaiņas. Un, visbeidzot, pajautājiet sev, vai Jūs pati alaž rīkojaties atbilstoši šiem noteikumiem, neatkarīgi no tā, kurai dzimtei sevi pieskaitiet. Citādi šī diskusija ir degradējoša, jo vairāk atgādina raganu medības - citādi domājošo kaunināšanu, manipulāciju, paštīksmi.

derevnja10  Attapīgs jurists to var traktēt kā seksuālo uzmākšanos, tak što pieklājībai ir pienācis gals....:D:D:D

VECA_PIEPE  Tas ,ka TEV ir bārda ,nenozīmē ka Tu esi vīrietis...(C)

Bārdas krāsa nosaka nozīmi,...tikai zilbārdis sevi var uzskatīt par vīrieti!

derevnja10  Iz dzīves. Iekāpj busā grūtniece ar bērnu. Pieklājīgs vecis piecēlās, lai šaj atbrīvotu vietu. Šī pieklājīgi pasaka paldies un apsēdina bērnu........

shining  19:02 Galvenais ir skaisti nosaukties (par "diskusiju"), un turpināt vilkt deķīti uz savu pusi? :D Parasti man šķiet, ka tur vai nu muļķība, vai ļaunum (kas arī savā ziņā ir muļķība), rausta diedziņus.. ok, mazākiem mērogiem - seksisms, sīkmanīgs egoisms. Vai šajā "diskusijā" ir citādi?

trussardi  ...Jauniba es ieguvu kompleksu...pilna autobusa iedevu vietu sievietei stavokli...vina apsedas! Aizkustinats pajautaju...kas bus? Meita ,dels...varbut?...Nekadu varbut... bet piradzinu gribi?...

furnitura  Īsti vīrieši nebaruc ar trolejbusu, bet ar savu automašīnu! To nu vajadzēja zināt.

Vaukskis  Es dodu vietu, ja nav briivu seedvietu un aciimredzams, ka cilveeks netaisaas braukt tikai vienu pieturu.

coldlands  Mamulja mani vel agra berniba iemacija, vienmer dot vietu sievietei, neskirojot, veca, jauna, lika, skiba, vai grutniece.

alvis25  Sieviete prasa vai vīrietis sabiedriskā transportā iedod vietu sievietei . Bet vai tā pati sieviete (māte , vesmamīte , māsa ) ir mācījusi saviem pazīstamiem vīriešiem kā uzvesties sabiedriskā transportā ?

kolakola  Telpā kur sievietes stāv kājās vīrieši nesēž. Vienīgais attaisnojums ir invaliditātes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu