Ja sieviete sevi pozicionē kā stipru

Kas jūsuprāt ir stipra sieviete? Tā kura izturēs visu? Vai sievietei vienmēr un visur jābūt stiprai? Kāda loma tādā gadījumā ir vīrietim šīs sievietes dzīvē?

JurisK  Stipras sievietes ir taas, kuras gan viirus notur, gan beernus izaudzee, gan miesaas neizpluust - apm. viena no simta vai pat tuukstosha. Gruuti taadas atrast, veel gruutaak uzzinaat vinju viedokli par to, kas ir stipra sieviete. Viirieshiem, ja taadas izdevies atrast, nedraud ne nodzershanaas, ne impotence:D

Deisa  Manā saprašanā sieviete ir stipra, ja viņa patstāvīgi pieņem lēmumus un arī apzinīgi nes atbildību par savu izdarīto izvēli.
Bet par to visa izturēšanu - neiztur jau tikai pašnāvnieki. Cik zināms, tad Latvijā vīriešu pašnāvnieku vidū ir krietni vairāk.

Sassy14  Skatieties krievu seriālu «Serafima prekrasnaja». :D Tā ir STIPRA sieviete.

klava4  Nepastāv stipru sieviešu...Tā ir patiesa dzīves gudrība.

werty  Kā to nomērīt-kura stipra,kura vāja?
Vai stipra ir tā ,kura var mežā baļķus panest var,vai tā,kurai ir veiksmīgs bizness,vai tā kura viena vairākus bērnus uzaudzinājusi,vai tā,kura ir apceļojusi visu pasauli?

raina1970  Sieviete ir stipra, tā daba ir noteikusi. Savādak , atvainojiet, mīļie, bet nebūtu mūsu, jo vāja sieviete neizdzīvotu, pēcnāceju nebūtu , suga izmirtu vai būtu visia interesantas gēnu kombinācijas, sapārojoties homo sapiensam ar kādu no iespējami līdzīgajām sugām.Katram dzimumam daba ir devusi savus uzdevumus , daramo, un arī attiecīgus resursus , lai ar to vosu tiktu galā..Un tapēc šīs stipruma izpausmes atšķiras. Vīrietis ir spēcīgaks īsam uzrāvienam-- aizskrēja , ieraudzīja , uzblieza- mamuts gar zemi.. ja nepaveicās, nācās laisties ko kājas nes, lai pats par pusdienam nekļūtu... sievietei ir izturība ilgtermiņā, nu ne par velti- spēju iznēsāt mazuli , un rūpēties par viņu- daba uzticēja sievietei.

Siole  "Lai cik stipra nebūtu sieviete, viņa gaida vīrieti stiprāku par sevi. Un ne tāpēc, lai tas ierobežotu tās brīvību, bet tāpēc,lai tas dotu tai tiesības būt vājai" / Ē.M.Remarks/

victory28  Stipras sievietes tikai ārēji ir stipras, iekšā sevī tāpat raud, vai raud, kad ne viens neredz, jo ne vienam tas neitresē. Sievietei arī ir 2 rokas, tā pat kā vīrietim. Ja vīrietis izraks bedri 1h laikā, sieviete to izdarīs tikai 2h. Smadzenes arī abiem dzimumiem. Tikai sievietei ir lielāks izdzīvošanas instinkts, viņa rūpējas par sevi un citiem. Vīrieši ir egocentriskāki.
Vīriešu loma tādas sievietes dzīvē-veidot stirpu komandu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu