Ko tie vīrieši te akstās?:(

Jau vairākas reizes man ir tā sanācis,ka uzraksta kāds vīrietis.Aizsūtu foto,parakstamies un pat sazvanamies un liekas ka viss kārtībā.Sarunājam kad nākošreiz piezvanīs lai sarunātu konkrētu randiņu.Bet pielūdzējs vairs ne atzvana,ne atraksta.Tiesa viens pec nedēļas atzvanīja,bet apvainojās ka nezinu kas zvana.Ko tad vispār raksta un zvana ja neko nevajag?Vai citām sievietēm arī ir tāda jokaina pieredze?

trussardi  ...Viriesi akstas tiesi tik cik ...sieviete atlaujas!...

werty  Tad jau balsī pa telefonu nekāda seksapīla un fotografija nav pa prātam,aci nepiesien-harizma nekāda.Man nekas tāds nav bijis-mīzdami pakaļ skrien,tikai -simtu gadu tādus ohujistus.

Hiranja  to zaļace
Ja nav seksa otrajā randiņā, tad kādas tur nopietnas attiecības?! Vai tiešām nav skaidrs patīk vai nē? Vīrieši tāpat izvēlas un viens no svarīgākajiem parametriem ir kā saskan mīlējoties. Cik ļoti patīc potenciālajai partnerei. Par nopietnām attiecībām normāls vecis sāks domāt tikai, kad būs jau kādu mēnesi padraudzējies un mīlējies. Tad apmēram būs ksiadrs kas par cilvēku, vai saskan arī pārējās intereses. Ja vecis nav izsalcis pēc nopietnām attiecībām, (kas patiesībā ir tikai normāli) tad vienkārši tam nepieciešama ilgāka draudzēšanās - varbūt gadu un tad jau tas sanāks dabīgi. Pieredzējušam vecim ir skaidrs, ka principā jebkura var atdoties arī pirmajā reizē, ja pats būtu superzvaigzne. Tā, ka ja nav otajā reizē, tad runa ir tikai par cenas uzsišanu, jo tāpat vajadzētu būt skaidram esi tīkams dāmai vai nē. Bet, ja dāma cenšas uzsist cenu, tad tā derēs tikai izklaidei, jo principā nav uzticama, jo skaidrs, ka neesi viņai pietiekami nozīmīgs. Tad var paspēlēt pretī un pagaidīt trešo vai ceturto reizīti kamēr atdodas, ja ir azarts, bet ticēt tādai nevar.

Nerons  .....kā man gribētos redzēt werty ar to baru Ohuistu veču, kas viņai pakaļ diebj.....
Bet nav lemts, nav lemts...Spilberga k-gs vēl nav izvēlējies šo tēmu ekranizēt!
ak vai manu vai.....:(

BlackPantera  "Man nekas tāds nav bijis-mīzdami pakaļ skrien,tikai -simtu gadu tādus ohujistus" (c)
Tiki mīzdami ? Nu ja kārtīgas čupas nav atstājuši aiz lielās sajūsmas par tevi, tad jau tā nav nekāda pielūgsme! :D

Geisha  Nu nevajag iespringt uz vienu. Viens pazūd, cits uzrodas.
Paldies saku Rozei un Klārai, ka atcēla tās spaidu precības. 30- 40 gadniecēm ir vajadzīgs vīrietis - seksists. Vēlāk tikai vīrietis - draugs. Un draugi var būt vairāki - ar vienu kafiju dzer, ar otru sēnes lasi. Vieglāk vajag dzīvot. Un baudīt dzīvi arī vajag, bet ar nastu plecos nekāda bauda nebūs.

Priekadruva  Bezjēdzīgs temats. Ja ņematies pa šādu portālu, tad veiksmes stāsti labi ja 10%, Ne vīrieši ne sievieši nav labāki viens par otru.

zalace  Hiranja....es uz to skatos no citas puses nedaudz, ja tu satiec kolekcionāru,to ir grūti saprast uzreiz, atdodies uzreiz jūtu varā un cilvēks var tik un tā pazust.pārgulēt un pazust!man piem. ir svarīgi kā es pēc tam jutīšos!!neesmu bijusi ne izmantotāja,ne spēlētāja...vnk es sevi kontrolēju pat ja cilvēks man ļoti patiks, nekā nebūs uzreiz....man ir bijušas nedaudzas nopietnas attiecības, bet tās ilga labu laiku, un iesākušās tās bija apmēram vienādi,nez cik randiņi un kad jau sapratu, kā cilvēks uz mani skatās viss notikās! nezinu kas tur slikts, ja puisis vnk aplido i ceturtajā i piektajā reizē....

Deisa  Atbildes atslēgas vārdi ir jautājumā - >liekas ka viss kārtībā<
Nu kas tie par tādiem secinājumiem? Kas kārtībā? Kas ir tie kritēriji, pēc kā tiek izdarīta šāda atziņa? Tas ka pāris rindas uzrakstīja un vienreiz piezvanīja? Pārvērtē šito, laikam jau nekur neder tā likšanās. Manuprāt ākstīšanās ir kaut ko sagaidīt no cilvēka, kurš ir galīgi svešs, nepazīstams.

Hiranja  zaļace! Kas ir kolekcionārs? Vai tas, kam apm. ~3 gados ir ap 100 sieviešu? Bet varbūt viņš meklē un meklēšanas process nudien ir patīkams. Bet pazust var šajā saulē jebkas. Naivi ir censties kaut ko noturēt. Var tikai nepieķerties un mīlēt, tad nesāpēs. Kā pati saki, Tev arī ir izbeigušās Tavas nopietnās attiecības. Baigā jēga, ka tās skaitījās nopietnās! Tad jau desmit īsie sakari varbūt tajā pat periodā būtu vairāk iepriecinājuši! Nopietnajām attiecībām ir jēga, ja tās nebeidzas, citādi sanāk resursu pārtēriņš un pazaudēts laiks.

voldemars123  Sievietes daudz grib,lai dod telefona nummuru,pasas grib uzzvanit,tas neiet cauri,jo gandriz katram ir kada otra pusite kas var nelaika dzirdet sarunu,,pazvanit kad sieva pacel un tad var sanakt nepatiksanas,vai beidzot saprotat!Mes vienkarsi gribam nokniebties ta paklusi,satikties dazam milas reizitem,ja iespejams regularam,bet zvanis un piedavas tikai virietis,sarunas randinu vinietis kad un kad satikties,lai otra pusite neuzzin,ka csaka vilks paedis un aita vesela,luk ta milas!

fargo  ja mazliet būtībā, tad man bija(un ir) teorija par salauztām rotaļlietām. cilvēki kļūst par to līdziniekiem. ir runa par vīriešu un sieviešu attiecībām. kādā brīdī vai brīžos, kaut kas salūzt. vai ierūsē - kāja zirdziņam vairs nekustas, vai lellei acis nekrīt ciet. it kā viss ir, acis, mehānisms, bet nedarbojas. izmest žēl, iesākt ar tām arī nav ko, vien atmiņas atsauc(parasti nostaļģiskas, par ko ko, kas vairs nebūs).
un ko, ja viena salauzta rotaļlieta satiek citu? kādu spēli spēlēt? iespēja joprojām pastāv, bet jābūt lielam gadījuma vinnestam, lai salauztas būtu abiem tās daļas, kuras abu spēli neizjauks, ja vispār pieļaus.
un tā, vienai acis nekrīt ciet, otram mehāniskās rokas vairs nekus, lai padotu tās sveicienam, abi viens otram pretim stāv, grib pat vairāk vai mazāk vienu un to pašu, bet nekas nevar notikt. kā aklais spēlētu ģitāru un dziedātu kurlam.
tada kā bezcerība, bet galvenokart tāpēc, ka savas salauztās daļas tiek uztvertas kā pašsaprotamas un otram ir tām jāpielāgojas. tas nesanāk. nevar sanākt. pat ja uz laiku izdodas.

BlackPantera  Oi ku labs (voldemara123 koments). :D Večuks, kuram jau gadi pārniedz LV vīriešu vidējo dzīves ilgumu, gribot tikai nokniebties. Un turklāt vēl precējies pendžiņš to saka, nevis tikai pendžiņš.
Šitas jāliek par nedēļas citātu, ko vēl teikt. :)))))

Vanesa15  Blins, nu kad jūs beidzot reiz sapratīsiet, kad te meklējās tikai maza daļa no brīvajiem. Nu nevar te visu uztver nopietni un vēl jo mazāk diktēt kaut kādas iepazīšanās etiķetes. Tie kas patiešām grib iepazīties, tie arī nemērķojas un uzvedās kā jau meklējumos pienākas.
Pārējie te vai nu dauzās, vai nu nosit laiku, vai krāpj savas ´´raganas´´ ar kurām galīgi neiet (kam neticu, bet stāsti paliek stāsti :D ), vai nu vienkārši ar savām draudzenēm sakašķējušies, ieskrien te nomest tvaiku un prom atkal ir. Pavisam brīvie pašpietiekamie, neatkarīgie te vienkārši meklē sexu bez saistībām, ātros kniebienus uz viegli iegūstamiem objektiem.

Neesmu_Alise  ja kādai vajag brīvu vīrieti, tad viņu vairāk nekā šeit, ir nakts patversmēs ( iesaka )

sanne  Virtuālās pasaule fīčas.Var jau izlogoties un meklēt ar citiem putniem,citur..;) /bet arī/

romija_  Kad mani pirmo reizi piemuļķoja es ļoti, ļoti pārdzīvoju, kādu nedēļu biju, kā ar bomi dabūjusi. Esmu ieguvusi zināšanas, kas palīdz atšifrēt cilvēku uzvedību dažādos emociju līmeņos. Ar zināšanām padalos arī ar draudzenēm, lai viņām nenāktos šeit vilties, kā man reiz sanāca. Vīrieši šeit ir dažādi, ir arī labi, labsirdīgi, draudzīgi, izpalīdzīgi.

gunda10  Nezinu bet daļa laikam ir no Tvaika ielas vai līdzīgi mazliet jau ienāk.ir bet jāsaka tas nekas te daži jokojas jo reāli viņiem vajag nu sipro sievieti vispār pēc kontūzijām ja tas nav problēmas , var pat saprast

gunda10  Dzērāji mērenie un atraikņi laikam tiek izķerti bet varbūt ir ļoti reti bet labi ar problēmām ,piem.puspansionāta tips tiešām reali 2 grupa

gunda10  Daļu ir ,,kontuzējušas ,,bijušās tad švakāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu