Vai tas ir normāli apsmiet cilvēku?

Te vienā tēmā dāma raksta,ka vīrieši ākstoties.Rakstot,zvanot,bet nekas tā arī nenotiek,bet vismaz zolīdi noignorē un viss nepasakot neko aizskarošu.Man pašam pieredze bēdīgāka.:(Viena dāma arī smuki rakstīja,bet kad saņēma foto pazuda.Nu labi,nepatiku ko tur var padarīt.Bet bija viena cita kas pirms tam normāli rakstija,bet kad saņēma manu foto sāka par mani nekaunīgi ņirgāties.Ko es tāds resns,pretīgs vepris te vispār meklējot un cerot atrast.Tad kaut kā man pārgāja vēlme iepazīties,baidoties no tādas reakcijas kad ieraudzīs foto.Nu un kā katrs no jums justos,ja tiktu tā apsmiets par savu izskatu?Vai tas ir normāli tā apsmiet un iedzīt vēl dziļākos kompeksos?Zinu ka skaistulis neesmu,bet vai tas tik tieši jāsaka?

neko  Vielai pārdomām; kāpēc gandrīz katrā tēmā, pat tie kas Tevi te nekad nav apcēluši šaubās par ankētā norādītā dzimuma patiesumu?

Nerons  Vecs un stulbs ķēms - provinciālis, no kura nekā nav, bet izrunājas PA par 9 mēmi D Nu i sēdi ar dirsu uz ledus un nelēkā tik dsaudz-tāpat neko neatradīsi, jo pats esi sū..... !

Tādu lūk vēstuli saņēmu no cītīgas PA komentētājas. Un Bumbastik es pat viņai rakstījis nebiju, tā ka ko brīnies par personām, kurām žults līst pa visām porām!!!Neņem galvā, bet gan.....;)
p.s.....minētās vēstules autores datus neatklāšu...ni un ni.....
Lai dzīvo mierīgi savā iedomu virtuālajā pasaulē:)

vienkaarsha  Darbā dēl nācies saskarties ar dažādiem cilvēkiem, un vienu gan varu droši pateikt. Tie apaļīgākie tieši sirsnīgākie, drošākie un atbildīgākie, atsaucīgākie cilvēki neatkarīgi no dzimumā. Vajag tikai viņus pareizi uzrunāt. Bumpastik, vienu reizi jau tev uzrakstīju, varu atkārtot, nav grūti. Tu noteikti esi labs cilvēks, tikai beidz gausties un žēloties, beidz visas savas bēdas norakstīt uz lieko svaru. Jo visas savas neskaitāmās tēmas pasvītro, cik tu esi resns, kā tevi nemīl, apsaukā un t.t. Neprovocē cilvēkus, un viņi ieraudzīs tevī ko labāko, tikai aprunājies normāli, beidz savus kg visiem acīs bakstīt. Neesi OHO naba, te ir arī citi smaga svara laureāti, bet tu vienīgais raud, cik tev bēdīgi. Pamēģini kaut vienu dienu nelikt tēmu PA, bet vnk ieraksti sava DG ko jauku, tad redzēsi pats, kā apkārt ir arī labi cilvēki.

trussardi  ...Jaa bilde geometriju nenoslepsi,neapmanisi! Bet pretigs Tu esi?...Pats pasniedzi...es tikai piekritu!...

Nettwerk  Es piemeeram esmu nelaimiigs ar savu augumu. Es veeletos pienjemties svaraa un arii masaa. Bet diemzheel, taa tas nenotiek.

puuuka  Bumbastik,ieliec tak vienreiz savu īsto bildi un visas tavas problemas atkritīs pašas no sevis,cik var slēpties zem maskas,vai tu doma,kad tas ir godīgi....nemaz ne,pret citiem,un pirmkart jau pašam pret sevi....

_Ewa  Nerons, es te kādreiz vispār nekomentēju, bet lasu PA jau sen, tad lūk, to nejauko vēstuli, par ko esi sašutis, Tu jau vismaz 2 x jau te citē, tāpēc man Tev jautājums -kāds rezons pastkakstē glabāt gadu vai vairāk senas aizskarošas vēstules? Mazohists esi? Bez tam cik pamanīju, Tavi komentāri PA kādreiz tiešām ir bijuši ļoti aizskaroši pret sievietēm un nevelti tur minēts par Tavu izrunāšanos PA, bet pēd.laikā šajā ziņā esi labojies.Bet nesen vēl teici, ka īsti vīriesi nesūdzās... :DD

Sakta  Īsti vīrieš nesūdzas, tas gan, bet vispār vīrieši te sūdzas un kā vēl, protams līderis šajā ziņā ir autors.

zetiine  :) Sakta man izņēma vārdus no mutes. Vīrieši nesūdzas, bet tas, ka vīrietim ir loceklis starp kājām vēl nenozīmē, ka vīņs ir vīrietis. Krieviski ssaucas maminkin sinok.

Maira241176  Cilvēks var nepatikt,katram dava gaume.Bet ap smiet...ņirgàšanàs tikai paràda,cik zems intelekts ir tam cilvēkam,ja apsmej.

verso  Tas tikai parāda katra iekšējo saturu un nav ko apvainoties, jo otru aizskart var tas, kurš pats ar sevi nav apmierināts. Novēli viņam veiksmi un pasaki paldies par vērīgumu :) Nevajag visu uztvert personīgi. Ir tik daudz ar sevi neapmierinātu cilvēku, kas meklē, kur izgāzt žulti, ka, ja uz visiem apvainosies, iedzīvosies veselības problēmās.

trussardi  ... Bumpastik ! Rigas cirks remonta slegts! Piepelnies...nee trenejies !?!...

mellene_x  turpinot Neronu, un runājot par žultīm, abu dzimumu pusēs ir dīvainīši, psihiski nelīdzsvaroti utt.... vnk , ja esi netā, jābūt ar Bruņām, jo visiem labs nebūsi, iemācies kā pīle nopurināt lieko ūdeni..un ja ir mērķis, tad ej tālāk, un JA REĀLI GRIBI IEPAZĪTIES, LIEC BILDI, lai sieviete , pirms ,rakstīšanas, var vismaz priekštatu gūt par Tavu izskatu...tad arī zināsi, kurai patīc, kurai nepatīc..

Ladybug123  Man reiz sacīja-galvenais nav forma , bet saturs!

Vanesa15  Turpini vien te uzturēties. Iedzīvosies kompleksos un sačakarēsi visus priekšstatus par normālām attiecībām. Par cilvēcisku cieņu vispār nerunājot

edding  Nepieļauj iespēju, ka tās, kuras saņēma Tavu foto, nemaz nebija tās, par ko uzdevās. Iespējams/ par 99%/ sēž te ar citu niku un nevainīgi kikina?

Atstumtais  Tā laikam daudzām sievietēm ir norma neatkarīgi no vecuma. Ir saņemti nievājoši komentāri gan no 20-gadniecēm, gan 40-gadniecēm. Nav brīnums, ka daudzi nevēlas likt foto savos profilos. Lūk, daži komentāri pēc foto nosūtīšanas, kurus atceros:
1) Šausmas, kā es nobijos
2) Tajā bildē tu izskaties pēc garīgi nelīdzsvarotas personas
3) Jebkura cilvēka dibens ir skaistāks par tavu seju

fargo  nē, nav tā daudzām sievietēm norma. tā gadās, tādi uzvedas daži vīrieši un tā uzvedas dažas sievietes. bet tā nav "daudzu" uzvedība. jo tā ir birku karināšana un nepelnīti. viens kaut ko izdarīja vai pateica un davai es iekrāsošu tagad daudzus tādā krāsā. nav tā. tas pašiem atspēlēsies, liks redzēt otru caur tēmekli pirms vispār ir bijusi iespēja iepazīt. tā ir kaitniecība sev. sevišķi, ja jūs meklējat sev tuvāko.

un jā, tā gadās. un ar šo negatīvo ir jāmācas tikt galā. bet tā neuzvedas ne tuvu "visi" un nav tā norma.

_Ewa  Bet vispār bumpastik Tu pats dažas dienas atpakaļ ielikti tēmu "Vai sūdzēties ir labi?" kurā jautā: "Kāds kādam uzraksta kādu ne visai glaimojošu vai pat ļoti rupju vēstuli.Tad vai par to ir jāsūdzās publiski?" bet pats ieliec šo tēmu par savām sūdzībām par to, ko Tev kāda uzrakstījusi. Tā ka Tev teorija un prakse sanāk 2 atšķirīgas lietas. :)

sanne  Cenšamies Tevi nomierināt,ka nav jāsaka,nu nebūtu....Neuztraucies,gan Tava princese uzrakstīs..;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu