Vai pārāk tievam būt ir smuki?

To ka resnie daudziem nepatīk mēs zinam.Kā nu nebūtu liekais speķis nevienu neizdaiļo ne dāmu,ne veci.Bet kā ir ar tiem kas ir ļoti tievi?Ja piemēram vecis sver ka balerīna kādi 60 vai pat 50 KeGe,vai tas sievietēm liekas smuki?Un kad sieviete ir pārāk tieva,ka nav ne pupīšu,ne dibuka tas ar laikam nav smuki?

Rashela  Skaists ir tas, kurš sevi mīl un rūpējas par savu ķermeni - ēd veselīgi, nodarbojas ar sportiskām aktivitātēm, uzturas svaigā gaisā un saulē un neindē savu ķermeni ar kaitīgām vielām... :)

miers2  nav smuki būt pārāk citādam! Ir smuki būt normālam!

Arlekins  https://ok.ru/video/90598607450

šī ir pārāk vāja? :D

coldlands  Pareizas proporcijas jabut. Man patik gan pufigas, gan smailas, tik geometriski pareizas.
Par veciem man pofig, tik reizem neponjatna ta lieliba pie alus kausa, ka istam vikingam jabut 3 cipariem, a velak tipina nopakaljus, nosvidis ar aizdusu.

Vanesa15  Nesmuki

AivarsN  Tā dāma no video būtu nenovērtējama ābolu novākšanā,bet kā sieviete gan nesaista.

Neratnais  Es ar esmu tievs. Ap 80 kg. Nu? Kura mani grib? ;)))))

Arlekins  mazus un par sevi nepārliecinātus vīreļus, protams, saista pelēcīgas un vārgas mātītes - tikai uz tādu fona attiecīgi tipāži var "justies kā vīrieši", tas ir loģiski un acīmredzami :)

nav gan saprotams, kāpēc tādi tik ilgi kautko meklē, jo tādu, un vēl arī paresnu personāžu dajebkur ir vairāk, kā pilsētā vārnu...:D

Kristine_78  Es nekomfortabli jūtos speķa gūstā

reka55  .....mazais arlekīn, tas stāsts pelēkām un vārgām mātītēm, ir par tevīm!!!!!???....😈

Arlekins  nekad neesmu baidījies no tā, ka sieviete var būt par mani pārāka kautkādās jomās. tieši otrādi - tas ir pat interesanti.

reka55  .......tad jau esi dūšīgs vīrelis un par sevi pārliecināts, savādāk radās iespaids ,ka ikdienā cūkas gani ( cūku barā ir kuiļi un mātītes) ?.....piedod ,ja kļūdos, mazais arlekīn 😧......

gunda10  Dumam ir būt nesmuki ja netīšām uzkrīt kādam sievietim uzritējs beigts var palikt vispār jo visi meitieši slikti un ko no tā vai vai var secināt.

gunda10  Dumam ir būt nesmuki kas zin kā tp sauc ja visi sieviši tiek norieti ,vai nav gomo.

gunda10  Maikls Džordžs ir smuks

av2  gunda10 - Maikls...bija.....

selnija_  Labāk lai ir tie 10 kg plusā nekā mīnusā:)

Sassy14  Kamēr cilvēks ir dabiskuma un saprāta robežās, netraucē ne nosliece uz resnumu, ne uz tievumu. Tie 200 plus kg un 45 mīnus kg (ja garums apm. 170 cm) eksemplāri ir atbaidoši, bet... slimība jau nekad nevienu skaistu nedara.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu