Pa novadiem

Kādreiz Paukštello dziedāja: "Tās smukās nāk no Latgales .." utt. Kuram novada sievietēm kādi plusi un kādi mīnusi. Vai arī jūs domājiet, ka, teiksim, kurzemnieces ir lepnas un iedomīgas un ar tādām labāk neielaisties, bet Latgalē - sirsnīgas un mīļas? No kura novada vislabprātāk jūs izvēlotos savu cilvēku?

Bellatrixa  Aha, ir lepna un iedomīga, ar mani labāk neielaisties : ))

vivita59  Es domāju ,tas tik dziesmā,iepatīkas,kāda nozīme novadam,nav jau prece.

KOMPETE  Kurzemnieki ir izteikti intravertāki, latgaļi - ekstravertāki. Ar fizisko smukumu tam sakara nekāda nav, bet saderībai gan ir nozīme.

toronto1967  Pirms kāda pusgada vienu tādu nesen galvaspilsētā ieceļojošo, satiku. Jau telefoniski sarunājam tikties uz vienu iepazīšanās minetu. Piekrīt! Aizbraucu pakaļ, aizbraucam līdz romantiskajai mežmalai un tad sākas interesantākais. Izrādās tantuks nezin kas ir minets. Vienkārši nezin!!! Nevis laužās, vai negrib, bet nezin ...

toronto1967  p.s. Rīgā ieceļojusi bija no it kā nemaz ne tik tālās Dobeles.

likky666  Nāku no Latgales un tieši nesen domāju par šo novadniecisko atšķirību. Biju koncertā, tepat, Latgalē ar latgaļu mūziķiem. Šķita tik sirsnīgs un mīļš, kā nekur citur. ... Un arī paši latgaļi liekas tik sirsnīgi un mīļi.

Sassy14  Paukštello pats ir latgalietis, tamdēļ arī dzied. :D Bet citādi atsakos komentēt, jo tur nevar būt objektīva viedokļa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu