Izvēloties to otru kā protam novērtēt sevi,vai negadās pārvērtēt?

Es apzinos ka esmu vecs,resns un nesmuks un tāpēc neceru sev dabūt kādu modelīti vai skaistuma karalieni meitas vecumā.Man galvenais lai tā dvēsele ir skaista.Bet ir tak tādi,tādas kas varbūt paši izskatās pēc vecām grīdas lupatām,bet blakus grib smalku,skaistu zīda sedziņu.Piemēram resnie grib tievos,vecie jaunos,bet tie atkal tos negrib.Vai nav tā ka tie ko jūs gribat jūs negrib un tos kas jūs grib paši negribat?

coldlands  Helgas tant, vai jums tiesam 45 gadi?

dzelzitis1  ...centies objektīvi novērtēt sevi,esi tas,kas esi un "kosjaku" varbūtība būs diezgan maza

helgucis1  coldlands - onkulīt, uzliec brilles , lai labāk saredzēt vari sieviešu vecumu, ja jau tā jautā man. Tur ir skaidri uzrakstīts cik man gadu.
Laikam iepriekšējais mans komentārs Jūs ir tiešā veidā stipri skāris, ja jau sāk jautāt gadus un tūlīt jau būs izskata novērtēšanas komentāri par mani.Nu- sāc, gaidu ar nepacietību.

coldlands  Taisniba, es izlasiju to nejauko komentaru, un aizgaju pacolet, ka izskatas sieviete, kas raksta tik pretigus komentarus.
Nesaprotu vienu, kapec jus ta pardzivojat par musu loceklju lielumu, impotenci, noslukusas olas?
Un kas slikts, ka virietis izvelas sev jaunaku sievieti, kur tiesi jusu problema, padalieties ludzu?!

Nerons  Nu tā kā nesapraša tas coldlandiņš:) Nu takš tās jaunās.......tā tak aizvils visus tos opjus!
Nebūs tantēm, manos gados, ko komentēt, kur nu vēl dzīvajā apčamdīt!
Eh...nesapraša
?aizeju pa sniegotu taku, pie sevis purpinādams....../

helgucis1  coldlands - Redz, ja jau Jūs lasītu arī ko citu kā tikai PA oho lapā, tad zinātu, ka tas dažas dienas atpakaļ bija rakstīts ziņu portālā.
Varat izvēlēties jau ko gribat, bet pēc dažiem nodzīvotiem gadiem ar tām jaunajām, esat atpakaļ šeit un nopuņķojušies stāstiet, cik visas ir sliktas, cik grūta tagad dzīve. Tāpat , cik Jūs vīrieši nekladzinat, ko tās vecās te grib? Tad , tieši to pašu viņas vēlas ko jaunās, mīļu cilvēku blakus. Tā kā neapceliet mūs un mēs neapcelsim jūs.

coldlands  Tad tas komentars bij tads omisa sapju kliedziens, tu man iesiti ar lapstinu, tagad es jums.
Zinu portals, degpunkts, seriali, tad tur jus smelaties zinasanas par viriesu locekliem.
Vai jums ka sievietei, tas viriesiem veltitais komentars likas gauzam aspratigs, tads gudras sievietes viedoklis, pec kura viriesi metisies jums rakstit, un barstit komplimentus?

Deisa  Man gan vairākkārt ir sanācis dzirdēt, ka sevi nenovērtēju, bet tas gan mazāk iepazīšanās jomā, vairāk profesionālajā. Nedomāju, ka kādreiz būtu ko pārvērtējusi, esmu gana paškritiska un apzinos gan savus + gan -
Taču tas gan pamanīts ka te ir onkuļi kas pilnīgi noteikti sevi pārvērtē. Nu uz ko var cerēt 60gadīgs onkulis ar atlaistu punci rakstot 30+ jaunai, slaidai dāmai? Vai tāpat ko sacerējušies ir tie bezbilžnieki, kas raksta 2 vārdus (vēlies iepazīties? uztaisīšu masāžiņu..., kā iet?) jaunām sievietēm ar smukām bildēm? Tiešām cer, ka ieinteresēs ar pāris vārdiem par savu unikālo personību? Pa kuru spraugu tai personībai ir jāizspraucas? :D

Araabs  Coland es ar paskatījos.Tur stabili 65!!

coldlands  Neron, da vsjo saprotu, tik gribejas dzirdet atbildi no pasa tantuka, par ko tads naids pret onkam.
Tas pats jautajums Deisai, ka tiesi tas skar Tevi, ka oncis ar atlaistu punci, raksta 30mit gadigai?
Sak sapet celji, reibt galva, no maka pazud nauda?
Jus sievietes biezi parmetat daziem sejienes onkam, ka sie neforsi izsakas par tantukiem, bet ka pasas strocijiet, pat man prastam onkam ta neomuligi paliek.

makinlijs72  daudzi negrib modeles un zīda segas, jo dārgas un nefunkcionālas.nav obligāti jābūt vecam ,neglītam un resnam,lai to saprastu.

av2  katrs atrod to, ko meklee. Pat nav ko apspriest.Un reizeem iemiili pavisam ne to, ko biji izfantazeejies. Vot taa ir.

Deisa  to coldland - es neko nesaku par to ka raksta, bet gan, ka sacerās nezin ko. Ir te viens onkulis, kas metās par draugu i man pat iebildumu nebija - varu draudzēties arī ar cita gadu gājuma cilvēkiem, bet šie sacerās, ka būs nezin kas, un lien bučoties. Un kad saka maigi, ka nekas vairāk nebūs, nesaprot un bez maz vai jākļūst rupjai, lai pielektu. Bet, ja sevi novērtētu laikus, nebūtu pazemojumi jāpiedzīvo savu gadu sakarā.

adamsone  Droši vien, ka es sevi pārvērtēju. Un tad? Ja mani tas neuztrauc, tad kāpēc kādam citam par to būtu jādomā. Skaudras paškritikas vajāts onkulis, kas noracis sapņus par princesi un meklē ko sev piemēroti necilu, ir pilnīgs murgs.

Sassy14  Paškritika ir skaista lieta. Tajā pašā laikā es zinu gan no vēstures, gan no televīzijas diezgan daudz gaužām resnu un nesmuku veču, kuri tik tiešām ir apkrāvušies ar miljoniem īstu daiļavu, kuras ir par viņiem 3 reizes jaunākas. Protams, šeit ir divas burvju lietas palīgos - viena ir liela nauda, otra - slava. Reizēm palīdz arī neparasts saprāts vai liels talants... :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu