Kultūra

Uzaicināja uz pasākumu,Bet man šī gaisotne nes negatīvas atmiņas un rindu neveiksmes .Kļūstu skaudīga, naidīga , nekulturāla.Un nekādi nespēju būt savādāka.Šīs emocijas mani nevilina, tapēc nolēmu nebraukt.Kā šajā gadījumā nemocīties sirdsapziņas pārmetumos un būt stingrai savos uzskatos.

neko  "Kā jūs esot vieni mājās aicinat draugus ciemos?"

Nopietni?:))) Patiesība reti aicinu, biežāk paši piesakās un atnāk. Bet ja nu tomēr, piezvanu un uzaicinu.

uma  Pēc Tevis uzrakstītā,šķiet ka esi vienkārši kaprīza un egocentriska persona. Nekādā gadījumā neatkāpies no ,,saviem stingrajiem uzskatiem,lai nemocītos sirdsapziņas pārmetumos,,. Pareizi ir,ka nolēmi nebraukt un nesabojāt cilvēkiem pasākumu.

av2  atcereejos, man ir viena aTmazka, standarta - man "ir jaastraadaa" parasti, kad negribu iet uz to tiessi tussinnu.Super darbojaas :)

Deisa  Nu kādi tur sirdsapziņas pārpratumi? Atklāti pateikt, ka kultūra nepatīk, bet dod priekšroku padzert tēju mājās, pagatavot/pasūtīt vakariņas vai vienkārši nokniebties. ūsi piedāvājusi arī citu alternatīvu laika pavadīšanai un tas vien jau ir kulturāli. :)
No pieredzes varu teikt, ka dažādi ir bijis ja aicina kur iet, bet nav ne laika, ne vēlēšanās - saku, ka nevēlos nekur taisīties, braukt, jo tad nepietiks laika citām lietām (izgulēties, bērniem pievērsties, dārza darbus izdarīt utt.) Un tad vairākkārt ir sekojis piedāvājums kas atbilst manām iespējām - atbrauc un dārzu uzrok, atbrauc ar produktiem un uztaisām kopīgi vakariņas, atrauc papļāpāt pie manis, lai man nav jātērē laiks kur braucot, uzreiz pēc vizītes varu rāpties gultā.

Floriana  Katram mums ir dota izvēle, ko darīt. Tas ir arī viss, negribi, nevajag un aizmirsti par to domāt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu