Vai anketās rakstat sīkas nepatiesības sevis uzpucēšanai.

Vai veidojot iepazīšanās anketas kaut ko samelojam sevis uzpucēšanai,lai ir lielāks pieprasijums.Piemēram ja ir 40 gadi rakstam 38 vai 37,ja 50 arī par 2 vai 3 gadiem mazāk,jo 48 skan labāk kā 50.Tas pats ar svaru,kāda sver 80 bet ieraksta 75 vai pat 70.(bildēs var manīt ka daža laba sieviete ar ierakstu 50 kg nu neizskatās uz tiem 50 kg,ka tur ir vismaz par 10 kg vairāk)Un tā pati izglītība kādam ir vidējā,bet ieraksta augstāko.Jo uz randiņiem tak neņem līdz ne pasi,ne izglītības dokumentu,ne arī svarus.:)

Linda45  Coldland- lasīt māki? Es rakstīju: kaut ko noklusēju (savu foto u.c.info), ko nevēlos izlikt publiskai apskatei. Nu Tev jau arī bilde gadiem neatbilst...

Nerons  Parādiet man kaut vienu anketu, kur VISI dati ir uzrādīti un visa informācija patiesa?
Kaut vienu.......
Vai nu nav svars, vai foto ar kaķīti, vai aizmirsts ko tad īsti te meklē, uttt.

verso  Nekad neesmu sapratusi šo bezjēdzīgo muldēšanu. Nu kā man var būt mazāk gadu kā pasē rakstīts??? Ja būtu jautājums uz cik jūtos, tad - loģiski, ka rakstītu mazāk. Par svaru arī neredzu jēgu melot, sarakstei tas netraucē, bet dzīvē katram savi kritēriji un, ja man nepatīk tādi, kas ripo, tad nepatīk un būšu nikna, ja kāds būs manu laiku lieki izšķērdējis. Ja cilvēks grib dzīvot ilūziju pasaulē, lai to dara, bet nečakarē citus. Tvaika ielā tādiem vieta, vai jātaisa atsevišķs saits mūžīgi jaunajiem un skaistajiem :)))

coldlands  Zinu, zinu izskatos parak labi saviem gadiem, vai nu genetika, vai tas ka nepipoju, un loti aktivs dzivesveids. Bilde ir pusotru gadu veca, man ko katru gadu jaunu foto likt.?

verso  Coldland, bildi pirms tikšanās būtu pieklājīgi uzrādīt reālu, lai gan piekrītu, ka reti, kurš ļoti krasi mainās tādā īsā periodā, bet patiesais vecums, augums un arī svars aptuvens ( lai gan neviens katru dienu nesverās un te var aiziet bezpriģelā, jo svars katru dienu var mainīties pa gramiem :) ) būtu jānorāda reālais, nevis vēlamais.

_Ewa  Es vispār nesaprotu visas tās suņu, kaķu, puķu, saulrietu, utml vai arī feikās svešu cilvēku bildes, ko liek profilos. Vai vēl "labāk", ka te saliek slavenību bildes - visādi viltus "Vainšteini", "Klūniji" utml sviesti. Manuprāt tie cilvēki nedraudzējas ar galvu!
Nu ja nevēlies, lai atpazīst, tad var tak ielikt kaut vai pakausi, vai rokas mazo pirkstiņu, BET SAVU ! Domāju, ka daudziem un daudzām iet garām iepazīšanās tieši visu to viltus foto dēļ. Vismaz es nevienam vīrietim neesmu pat atbildējusi, kurš atsūta vēstuli ar kaut kādu kaķa, suņa, veca dzērāja feikfoto vai arī slavenības purnu, "pardon mai frenč".

Esari  A man po..., kāds esmu tāds esmu- nepatīk- neskatās....
Neredzu īsti jēgu ko pietušēt, ja teiksim, satiekoties gaidāms stabils abloms deļ meliem- es personīgi pateiktu "attā", nedomājot- ari tad ja teiksim, korpulentas čikšas vietā uz randiņu atnāktu "koņča"- tu meloji, viss....

Sanntana  Anketās lasot par parametriem drīzāk ir patiesība, (labāk jau pielikt + 100 kg vai pajokot vēl kaut kā) jo norunājot randiņu viss uzreiz atklāsies, kāda tad nozīme melot.

Linda45  Neron, Coldman- izbesījāt reāli! Bildi nomainīju uz īsto😁

Vinetta  Sanntana, cik Tu gan esi naiva.... ;)) Cik te nav lasīts,ka tādus šoku nākas piedzīvot randiņos-tādi meli atklājas,ka maz neliekas! Kaut vai nesen te viena stāstīja,ka atrakstījis it kā 36 g jauns gara auguma vīrietis,bet aizgājusi uz randiņu un ieraudzījusi neliela auguma mērkaķi ar līkām kājām un lielu vēderu vecumā virs 50. Vot kā te "nemelo".... ;))))

coldlands  Verso, es tacu delj paris jaunam grumbam seja, vai paris liekiem kg neiesu skriet uz fotosalonu.
Vinetta, netici visam ko seit stasta tantuki, tici labak onkam.
Laba bilde mes visi izskatamies jaukaki neka dzive, pareizs rakurs, nokerts mirklis..., un esam krasavas.

Vinetta  coldland-bla,bla,bla "netici visam ko seit stasta tantuki, tici labak onkam"(c)
Dienas ankedote tā ir!
Un precizējot tēmu-rodas iespaids,ka mazi meli te vēl sīkums,problēma tā,ka te ir daudz lielu melu! Ieskaitot,ka vīrieši kuri it kā ir brīvi,izrādās precēti meļi,bet par vecuma un auguma patiesības izkropļojumiem te jau daudz rakstits un arī tā ir taisnība! Protams grēko abi dzimumi-gan vīrieši,gan sievietes

coldlands  Starp citu, anketa nav ailes, likas, vai taisnas kajas:)

Deisa  Svaru rakstīju aptuveno, jo mājās svaru nav. Bet tā kā iepazīties nevēlos, tagad mainījusi neko anketā neesmu - svars tagad stipri lielāks. Līdz aprīlim tas tāpat augošs.

neratni_stasti  Kā reiz garums un svars ir tie paramateri, kas anketā atzīmēti pareizi. Citi parametri ir greizi, taču nevis "uzpucēšanai", bet gan noslēpšanai. vot, tā man toreiz gribējās, kad reģistrējos, un nolēmu, ka mainīt neko šajos parametros netaisos.

eloiza  Sīkām nepilnībām nav ko pievērst uzmanību! ;) Cilvēki ,varbūt, nosprauž mērķi uz ko tiekties :) Un!!! Svars....mainīgs lielums,kilo šur,tur...kas var spēt to labot :DD

neko  Nu kāpēc gan anketā nesarakstīt ka esi pilnīgs briesmonis, nabags/alkoholiķis ar azartspēļu atkarību, tas paver plašas iespējas randiņā patīkami pārsteigt:)

selnija_  Nē, nerakstu. Ui, palasīju diskusiju, tagad nokaunējos un saliku iekšā visus liekos kg, lai būtu pavisam godīga:))

Araabs  Sievietes ir maitas!! Uz iepazīšanās pasākumu nodzen svaru -39,bet pēc tam atgūst ar uzviju.Kur tur taisnība?

fargo  nē, arī kad notika meklēšana. neticu, ka kāds ir finālā ieguvējs, piemelojot savus gadus, vai dodot jaunības fotogrāfijas kā nesen bildētas. man liekas, labāk lai atsijājas uzreiz, nevis dzīvajā piedzīvot vilšanos, vienā vai otrā pusē esot. tā var tikai gremdēt pašapziņu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu