Ja mees paarstaatu meeriities kraaninjiem..

Tagad ir 2017., cilveece staav uz bezizejas sliekshnja, visapkaar haoss, sisteema buksee.. Vai vareetu buut labaak? Pie kaadiem apstaakljiem? Kas notiktos ja buutu briivaa energija..un nebuutu vairs iejuugti sisteemas aparaataa...visiem viss pietiktu un nebuutu jaadomaa par taadu lietu, kaa nauda...kaa cilveeki izmantotu briivo laiku..? Un pats galvenais...khm....kaadaa veidaa saglabaat to dzinuli, lai nepaarveerstos par ameebaam?? Izskataas, buutu jaapakaapjas uz augstaaka gariigaa pakaapiena...kur ir pavisam citas prioritaates. Bet.....vai maz tas ir iespeejams? Sievietes, vai jums nebuutu skumiigi ja viirieshi paarstaatu meeriities kraaninjiem..? Tas noteikti sagaadaatu ari pamatiigas jukas pie partneru izveeles?! Es personiigi esmu skeptiski noskanjots...vienliidziiba diez vai kaadreiz iestaasies...un homo sapiens visticamaak netiks taalaak par pashreizeejo attiistiibas liimeni...daljeeji, pateicoties sievieteem :(

toronto1967  Es pārstāju kaut kur sestajā klasē mērīties. Man jau tad bija visgarākais un vienkārši palika neinteresanti.

Diosa  ... nu nezinu... pateicoties sieviešu "urķim" - nedzīvojam alās un neskraidam plikiem dibeniem apkārt, ja tā paskatamies - jo viņām vienmēr "vis kaut ko vajag" :D

Pa lielam jau vīrieši piepilda mīļotās sievietes sapni (ja tas ir adekvāts (un atkal katram sava mēraukla)) mēs kopīgiem spēkiem ejam attīstībā un izaugsmē uz priekšu...

ir labs teiciens - sieviete rada un vīrietis piepilda - kad dzīvosim saskaņā ar šo nevis savstarpēji cīnoties, tad arī būs tā Leiputrija par ko autors bažījas :) un augstākā garīgā pakāpe... tik redz viena bēda: katram jāsāk ar SEVI... (bet kaut kā tos sērkociņus bakstam otra acī :( )

fargo  vienlīdzība neiestāsties. pirmkārt, vienlīdzība ir ļaunums, kas soda iniciatīvu un panākumus, bet atalgo slinkumu un viduvējību, nozogot rezultātu čaklajam un atdotot to sliņķim un nosaucot to par taisnīgumu.
otrkārt, vienlīdzību jau mēķināja īstenot lielā daļā planētas un joprojām tā tiek īstenota piespiedu kārtā ziemeļkorejā - visiem vienādas drēbes, viena barība, viena alga, vienāda nožēlojama aparāta skrūvītes dzīve, izņemot partiju un armiju, protams. alksti pēc "uravņilovkas", reāli?
un treškārt, par jautājuma premisu, ka sistēma buksē un ir bezizeja - tā nav. sistēmas darbība tiek apzināti traucēta, haoss nav stihisks, bet ir ļoti konkrētu pasaules varas spēku radīts. ne tuvo austrumu kari, ne masu imigrācijas haoss nav stihists, bet apzināti radīti, vēloties sasniegt noteiktus rezultātus un mērķis ir nacionālo valstu likvidācija un tam sekojošais globālisms.

neko  "vienlīdzība ir ļaunums, kas soda iniciatīvu un panākumus, bet atalgo slinkumu un viduvējību, nozogot rezultātu čaklajam un atdotot to sliņķim un nosaucot to par taisnīgumu."

Piedevām tas ir nāves spriedums sabiedrībai ilgtermiņā.

Geisha  Kādam gribās atpakaļ uz sociālismu kad pat konservēti zaļie zirnīši bija deficīts? Vienlīdzība tak bija.

AivarsN  Patreizējā iekārta nav spējīga pastāvēt ilgtermiņā,jo ekonomikas attīstībai ir griesti. Viss jau ir saražots vairāk nekā nepieciešams,kvalitatīvas preces neatmaksājas ražot,lētu enerģiju nav izdevīgi iegūt,jo tā nevarēs pelnīt. Arī planētas resursi tiek tērēti ļoti bezatbildīgi,bet šī iekārta principā nevar pastāvēt saskaņā ar dabu. Senās civilizācijas vairāk attīstījās garīgi,dzīvoja ekoloģiski,saudzējot dabu. Pašlaik tiek piekopta siseņu politika. Ja tuvākajā laikā nebūs pārmaiņas,tad mēs esam nolemti iznīcībai. Ir iespējams dzīvot labāk,bet pastāvošā vara to negrib pieļaut.

Geisha  Kaut kur Jaunzēlandes džungļos esot ciltis kuri nav vēl redzējuši baltos cilvēkus. Gribās uz turieni? Es gan labāk palikšu tepat.

AivarsN  Līdz šim krīzes situācijas atrisināja uzsākot karu. Tā 1.,2. pasaules karš. Visas materiālās vērtības tiek iznīcinātas un var sākt visu no jauna. Visiem atkal ir darbs,ienākumi. Trešais pasaules karš vairs nav iespējams,jo tādā gadījumā tiks iznīcināta visa planēta. Vienīgā iespēja radīt terorismu,lai ar to varētu cīnīties,uzrīkot revolūcijas,lai varētu tikt pie tās valsts resursiem. Bet ar to ir par maz. Pie mūsdienu modernajām tehnoloģijām strādniekam vajadzētu strādāt pavisam nedaudz,lai pilnībā nodrošinātu savas vajadzības. Taču viņam vēl jāuztur savs darba devējs, milzīga ierēdņu armija,valsts augošās prasības,bruņošanās utt. Tad nu sanāk tā,ka jāstrādā arvien vairāk,lai nopelnītu dienišķā iztiku.

annas_atis  Apskaužami, ja ir laiks un to tērē kaut kādām muļķībām, bet par kādu vienlīdību var runāt, ja sieviešiem nekad nav bijis un nebūs krāniņu ar ko mērīties...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu