Randiņu izdevumi.

Es te kaut kā aizdomājos,ka sievietei jau par randiņu skaitu mēnesī nav jāsatraucas,lai tikai pietiktu brīvā laika,jo randiņu izdevumi ir vīriešā pienākums.Tad kādam būtu jābūt tam pirmajam randiņam un cik vajadzētu par to maksāt?Un tikai nevajag vīriešus par skopuļiem dēvēt,lai nu kā kino biļetes ar vairs nemaksā 20 kapeikas un pat kafija normālā restorānā maksā vismaz 2 evrikus.Un bieži jau gadās tā,ka aiziet uz to kino,padzer to kafiju,izdomā ka viens otram neder un atkal pa jaunam jāmeklē.Tad jau vīrietim vajag iedalīt atsevišķu budžetu randiņu tēriņiem,jo visi tak nav bagātnieki un kaut kā tak plāno tos savus izdevumus?!

Rebeka7  Vistas fileju ar ķiplokiem nu tiešām vīrietim vajadzētu atļauties uzsaukt ! :-)

_Ewa  "Un kurš vispār iet uz pirmo randiņu, lai ēstu? Neko komplimentāri tas process neizskatās"(copy)
Kas par kompleksiem -tā jau tiešām aizrīties var. :))

neko  Tā vienkārši ir dabīgā atlase, jo ja tu to visu nevari, ka tu taisies dzīvot vēlāk, kad bērni uz kino gribēs gribēs katru nedēļu un pēc tam uz kafejnīcu arī?:)

Rebeka7  ... ja nu gadījumā jaunas protēzes tiek pielaikotas !? :-)

KlusumsL5  Ja Tev nav čemodāns ar viegli nopelnītu naudu, nemaz neuzsāc tādas attiecības, kur par savu pienākumu uzskati randiņu izdevumu segšanu, kur sievietei paliek pienākums tik vien kā labi izskatīties (it kā vīrietim par to, kā pašam izskatīties, nav jādomā). Ātri vien aplauzīsies pret viņas kaprīzēm, kuras nodrošināt nespēsi..

ne_meklejumos  Laiks ir nauda, priekš skopuļiem to tērēt velti.Spriedelēt par 2 eiro zaudējumu ir smieklīgi. Nav nācies piedzīvot gadījumu, kad mana izvēle netiek akceptēta un apmaksāta no vīrieša puses, kaut varu to izdarīt pati.

Luusila  bumpisik, muļķības kā reiz tu te spiro. Nav redzēts tāds eksemplārs, kas randiņu kafiju nevar skopuma dēļ uzsaukt, bet kopējā ģimenes budžetā vēlāk veic dāsnas injekcijas. Nu nemēdz tā būt. Knauzeris arī Āfrikā ir knauzeris.

LaskovijMerzavec  Ir taču variants - NEIET un VISS

makinlijs72  tas viss ir randiņa minimālā pakete.ja nepietiek,jāiet retāk uz randiņiem.vislabāk mēģināt iepriekš tomēr uzost vai patiešām dāmu interesē,jo daudzām tā ir jau ikdiena vienkārši kāda pavadībā iziet cilvēkos.

Esari  Luii- Pumpacis takš iram uz izķeršanu- vismaz četreiz dienā radiņš iram, tu ko- bankrats takš! :D

vivita59  Jo vairāk randiņu,jo grūtāk izvēlēties.daudziem jau tas ir kā atkarība-tas ir gan vīriešiem,gan sievietēm.Protams,lielu naudu vīrietim neizmaksā,lai pirmo reizi satiktos,vēlāk,ja turpinājums,tā ir cita būšana.Sievietēm -tas pirmais randiņš,liek piedomāt,kur vajag tiešām vairāk kā kafijtase.

Tinte  "..Un par tiem manikīriem vismaz mana bijušā pati mācēja sev manikīru uztaisīt un matus sasukāt.."


Autor, Tava bijusī gadījumā sev zobus arī pati nelaboja?
Tad jau Tu vari savārīt to kafiju un nēsāt līdzi! Zin´ kā naudiņa ietaupīsies?

Regente  -> Tinte, labais! :))
Kas gan viņai- nabadzītei, cits atlika pie bumpastika sāniem? :))

neko  Kausies, tev anketā teiks, ka tev ir 3 bērni; kad tu ar viņiem pēdējo reizi kino un kafejnīcā biji? (es par to, ka nespēja atbildēt uz šo jautājumu spēj sabojāt pašu labāko randiņu un iznīcināt jebkādas attiecību perspektīvas)

Tessa  es negribu kopt savus nagus. tiesa, Liepaja tas pasaciens ir letaks, neka Reiga, tikai 10 EUR. kapec man butu pashai jaknibinas, jaterejas nagu lakam&parejam un tizli jalako, kad reizi menesii es aizeju pie nagu meistara un uztaisu smuki? tas pats ar frizieri, negrieziis tak pati sev matus, kaut vai galus. un pareizi te meitenes teica, tapec jau ir cilveki, kas sniedz profesionalus pakalpojumus.
bumbastiks sezh majas, audze de un nezin, ka nagi var but ne gari un ne sarkani :D

par terinjiem. var jau dama pati par sevi samaksat, bet tas ir reali tizli. es ar to viirieti nekad vairs netiktos, kaut man arii nebutu kads tur noluks.
kopa esot vispar nav jautajuma, kas maksa. nevajag tikai vienam uzsesties uz otra kakla, parejais siikumi.

uma  Grūti pieņemt, bet nu jau sāku pierast,ka šeit var uzdot jautājumu par jebkuru tēmu. Bum... pārlasot vēlreiz Tavu tēmu ,kaut kā nepamet sajūta par tādu žēlojamu personāžu, tas viss tik gaudulīgi skan,ka gandrīz vai paliek žēl. Miljonāru mūsu vidū diez vai būs ( pieņemsim), bet katrs no mums taču kaut kur strādā ,ar kaut ko dzīvē nodarbojas un vairāk vai mazāk pelna sev iztiku. Labi,daļa cilvēku pašlaik ir bez darba,bet tādā gadījumā tikai loģiski būtu ,ieplānot savas iepazīšanās un randiņošanas aktivitātes ,tad kad tas būs iespējams. Nav jau mirstamā kaite.
Ja Tu runā par budžeta plānošanu - jā noteikti! Kā cilvēks plāno piem. iegādāties auto, ledusskapi ,tējkannu vai izvēlēties dzīves draudzeni atpūtai,izklaidei vai ja sagribēsies visam atlikušam mūžam, - viņam jāplāno paredzamie izdevumi, piedāvājot to labāko ,ko no sevis var paŗādīt, jāparedz riski ,kaut kas jānoraksta neatgūstamos zaudējumos, lai beigu galā atrodot to īsto saprastu,ka līdzšinējie ieguldījumi ir bijuši tīrie sīkumi salīdzinājumā ar to,ko esi ieguvis.:) Jā, un piebilde ,tikai skopi vīrieši par to visu runā skaļi, pārējie vienkārši dara.:)

Drole  " liepziedu tēja ar medu" veicina intensiivu sviishanu...

Ernestiine  Nevari atļauties randiņu, ej vai nu pie maukām, vai arī iemācies tik šarmanti internetā komunicēt, ka mierīgi pašas pie Tevis aizbrauks bez randiņiem. Vai arī tiecies ar tām, kas sen ir sapratušas, ka labāk bez prasībām, un pa vienkāršo, vismaz kaut kā uzmanība sev jāpievērš. Katram savs. Krupim princese nespīd, tāpat kā vardei princis. Un nav ko sūdzēties un vaimanāt katram savs līmenis un atbilstoši piedāvājums. Brīnumu nav.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu