Kādu sievietes ķermeni vīrietis spēj iemīlēt?

Ir skaidrs, ka vīriešiem patīk ne jau tikai tās slaidās sievietes un ar lielajām krūtīm. Tikpat saprotami ir arī tas, ka jo vairāk sievietei būs liekā svara, jo mazākas izredzes kādam vīrietim, tā teikt, no pirmā acu uzmetiena, tai iepatikties. Kādas sievietes auguma formas tieši jums patīk?

Tas pats jautājums arī jums, dāmas, par vīriešiem un to augumiem. Un vai uzskatiet, ka piestrādāšana pie samērīgām auguma un svara proporcijām ir tikpat svarīgs personības higiēnas jautājums kā visi citi?

riks086  "Piestrādāšana pie samērīgām auguma un svara proporcijām" gluži nav nosaucama par higiēnu. Daļēji (bet ne 100% !) tās ir rūpes par veselību un fizisko sagatavotību.... starp citu, laba veselība un fiziskā sagatavotība arī ir tikai daļēji "pārklājošās" jomas. Harmoniskas un pievilcīgas (kā nu kurš to redz) ķermeņa formas ir tikai pretetējo dzimumu pievelkošs, aicinošs, uzbudinošs utt. vizuālais faktors. Protams, ķermeņa formas pauž veselu virkni signālu - instinktīvu, stereotipisku (dažādiem laikmetiem raksturīgu), uztveramu gan apzināti, gan ar zemapziņas starpniecību.....

Liigucis  Augumu - neizplūdušu;
Rokas - maigas;
Acis - mīļas;
Mati - iesirmi;
Rētas - ieteicamas;
Tetovējumi - nē;
Muguru - taisnu;
Stāju - staltu.:))

Tessa  tas, ka pilsonis Arlekins ir ar pterodaktiljiem paurii, visiem en ir skaidrs, diagnoze arii ir iemesls ilgstosham roku treninjam. sargi tas rokas, tas ir vieniigais, kas tev bus.

es arii jauniiba neesmu izskatiijusi viirieshus kategorijas "berni bus smuki un veseli", nez, tas ta perversi skan, jo shii lieta mums ir dota no augshas, man domat. un jo vairak aprekjinasi, jo vairak shaizes tiks dotas pretii.

man jau shkjiet, ka jauniiba cilveki ir dumaki, jo bez pieredzes. bet neesmu parliecinata, ka pieaugot vinji kljust gudraki un iebrauc tados pashos gravjos.

Ernestiine  Pats svarīgākais ir vīrieša smadzeņu izmērs un prasme to izmantot. Kā arī griba, kas izpažas starp citu, kā vesela mugura. Pārējais ir relatīvi.

Chris1986  Kādā tur 18. gs. vīriešu skaistumu vērtēja pēc kāju ikru muskuļu formas
Bet tas, ka te lielākā daļa sieviešu svars pārsniedz augumu (mīnus 100), tikai liecina, ka viņas jau pašas visam ir atmetušas ar roku un netic, ka kāds viņās varētu baigi samīlēties. Ja nu vienīgi Brīnums. Tas arī pēdējais salmiņš, pie kā ķeras

Kristine_78  Manuprāt svarīgākais ir kurš gudrāks

piladzoga  Nez kāds APOLONS vai NARCISS man nav vajadzīgs ..aizņems tikai manu vietu pie spoguļa :D .... tomēr tīru ,ar skaidru saprātu ,labu gaumi un humora izjūtu gribētu gan...oNkuli :D

kvarts  Par cik neviena nepatīk tik ļoti, lai dēļ viņas prātu zaudētu , tad ari dzīvoju viens.... būtu vairāk brīva laika , turētu suni.....

miers2  Svarīgi, lai otrā cilvēkā ir kas tāds, kas izraisa sajūsmu pietiekami lielu, lai trūkumi pārāk nedurtos acīs!! Ja augums nav ideāls, tad jābūt kam citam ļoti foršam, kas to trūkumu ļauj pieciest. Savukārt smukulīte var atļauties demonstrēt vairāk dažādas sīkas kaprīzes, kas viņai viegli tiks piedots skaisto acu dēļ vai pat smuks dupsis var daudz ko nozīmēt cienītājam

Luusila  Geisha 17:11, liki pasmīnēt. :)
Pusaudža gados vasarā piestrādāju dārzniecībā, i tur dabūju redzēt brīnumu lietas: vientuļi un putnaini tantuki, skaitā 3 gab, bija sakāvušies dēļ vietējā daiļpizēja. Minētais personāžs sastāvēja no maza, plika paurīša ar ķerbuļainu mateļu pušķiem aiz ausīm(melnām, starp citu), gara kakla, uz kura tā smieklīgā galvele pendelējās kā poga diegā, vārgu ķermeni, sīkām roķelēm, alustulznu vēdera vietā un takšveidīgi līkām kājelēm. Taču babuļuprāt, tas viss bija štrunts un dūmi, jo darbarīks, garumā līdz kuslo kājeļu ceļiem, un prasme ar to virtuozi rīkoties atsvēra visas pārējās nepilnības. :)))

Visu izšķir slāpes. :)

Vinetta  Žēlīgais Jēziņ,ja es būtu bešā,tad labāk piepūšamo nēģeri ar lielu metamo lietotu nekā ļautu sev pieskarties tāda paskata vīrelim kādu te Luusila aprakstīja :)))

Nerons  "Vīrieši un sievietes iemīl cilvēkus, nevis ķermeņus !"teica Ewa ielikdama vēlmju sarakstā anketā vīrieti, kurš jaunāks par pašu !
Hohma...da i toļko!:)

Vollija  Vizuāli - vienmēr bijis svarīgi, lai vīrietis pārspēj mani garumā arī tad, kad esmu augstpapēžu apavos, un ir ne-resns, stalts.
Bet iemīlam, protams, kopumu - domāšanas asumu, attieksmi pret dzīvi, pozitīvismu, smaidu. Un, protams - interesantu komunikāciju! Forši, ja var kopā izsmieties un justies brīvi!:)

Deisa  Ir tomēr tai miesai sava patikšana visiem mums patīk smuki cilvēki. Tas, cik paši tādam smukam (pēc saviem skaistuma kritērijiem, ne publiskajiem) atbilstam vai nē, tas jau cits jautājums. Neticēšu, ja kāds apgalvos, ka viņam tikai nesmukie patīk. :D
Tīri pēc fiziskajiem parametriem man patīk vīrieši ar spēcīgiem pleciem. Ne kumožveidīgie vai skapjveidīgie, vet veselīgi reljefie - tā, ka pieguļošs krekls izceltu viņa plecīgumu un krūšu muskuļus. Ar tādiem pleciem protams nesapas puncis, kas pārkarās pāri jostai. Grūtnieču puncis vīrieti manās acīs padara par onkuli. Savukārt ja vīrietis pat pārdesmit gadus vecāks punča nav redzēšu viņā tomēr vīrieti, ne onkuliņu. Bet tas viss ļoti relatīvi. Ja vīrietis spēj aizraut, tad to punci i nepamana. :)

Sassy14  Augums, manuprāt, neattiecas uz lietu. Ja izvēlies partneri dejas kursiem vai skolas mistera un mis konkursam, tad varbūt... :D Bet īstajā dzīvē personība ir svarīgāka par to augumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu