Attiecībās nevēlas būt kopā ikdienā.

Kāpēc nevēlas būt kopā ikdienā,bet vien retas tikšanās.Jūsuprāt kādi varētu būt izplatītākie un ticamākie iemesli,pāriem?

Emma45  Ja nemīl, tad kopā dzīvot negribas. Tiekas tikai seksam. Bet ik brīdi redzēt ir pretīgi.

quimera  Vispār jau gandrīz vai puse,jā ne vairāk..
šeit esošo sieviešu ,iepazīstoties itkā nopietnām attiecībām,paralēli vel satiekas ar kādu vienkārši sexam!
Apmēram tā -satiek kādu,nekas nopietns nesanāk,bet turpina ik pa laikam piestaigāt..
Un kad ir laiks,tad turpina meklēt tālāk. totāla degradācija!

Kristine_78  Puds sāls izēsta? Smieklīgi, katrs cilvēks kaut ko iegulda attiecībās, viens matereālo labklājību, otrs mājīgumu un siltumu. Tà kā taisnība ir abiem.Jebkurā gadījumā dzīve un problēmas iet līdztekus.

Sassy14  Nopietni iemesli? Pastiprināta brīvības un svaiga gaisa vajadzība... sociofobija... Aspergera sindroms. :)

Iga  Ja ir mīlestība un kaisle, tad abi gribēs dalīt arī ikdienu. Kamēr nav un abus apmierina der arī šāda attiecību ilūzija!

Snowagain  Cilvēkiem manā vecumā un statusā ideālakais variants, kad pienākumi pret sabiedrību izpildīti. Šis dzīvesveids ir tiem, kas var to atļauties - ir savi hobiji, dzīvesvietas, t.i. pilnībā sakārtota sadzīve.

Nate  1. Rezervē patur.
2. Jau tik vecs/a, ka neko negrib, ka otrs jau ir šausmīgs apgrūtinājums.

Sassy14  Bet ja tā pavisam nopietni... iemesli jau var būt visdažādākie. Kamēr cilvēki ir jauni un iemīlējušies, vai ne gluži jauni un iemīlējušies, abpusēji - tikmēr jau arī liekas tāda doma spokaina. Saprotama viņa kļūst tad, kad rozā brillītes salūzt, ir bērni, kopēji vai ne gluži, kad izrādās, ka intereses, domāšanas veidi, sociālie stāvokļi utt. ir pārāk atšķirīgi. Ciest saskābušās attiecības kaut kā tur vārdā (nu, bērnu, kopīgā zemes gabala, kāda līzinga vai kopīgas firmas dēļ), vai šķirties? Nu, ja partneri viens otram apriebušies kā rūgta nāve, tad jau šķiršanās glābj. Kopā skābšana un ciešana neglābj neko un nevienu, arī bērnus un firmu ne, jo cilvēki ciešanās nav ne labi vecāki, ne labi biznesmeņi. Bet, ja tomēr daļēji ir izdevies palikt par draugiem, ja tomēr it kā jūtas vēl nav mirušas, bet tikai ikdienas klapatas nomāc un pāris tajās nevis palīdz viens otram, bet drīzāk traucē... tad jau tas reto tikšanos variants saglābj un varbūt pat atsvaidzina. Vismaz tikmēr, kamēr nekā vēl labāka un svaigāka nav plānos.

Deisa  Iemesli ar būt daudz un dažādi. Nedomāju, ka kaut ko dos populārākie vai mazāk populārie, jo katrs gadījums tāpat būs ar konkrētajiem cilvēkiem ne vispārinātiem ļaudīm vai ne?
Kad pašai aktuāla bija iepazīšanās, sapratu ko vēlos - gribu attiecības ar kopējas ģimenes potenciālu un ļoti iespējams vēl kādu sīci, kam būtu abi vecāki, tātad vīrietim jābūt tādam, ar ko kopā ir viegli un patīkami, nederēs tāds, kuru gribās kaut kā mainīt, pāraudzināt. No ikdienas attiecībām izvairītos un ierosinātu tikties šad tad, ja justu, ka manam mērķim vīrietis neatbilst, bet kamēr nekā labāka nav, var satikties. Izklaidei un tikai.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu