Varbūt Latvijas vīrietim ir jākļūst prasīgākam partneres izvēlē?

No kā sievietes visvairāk baidās meklējoties? Zagļi, liekēži un bezdarbnieki - epiteti, kurus kā biedu redzam daudzu sieviešu profilos iekš oHo. Vai tas tiešām ir reāls bieds jeb tomēr tikai piedēvētas vērtības vīrietim, kurš nespēj apmierināt konkrētās sievietes prasības? Varbūt Latvijas vīrietim ir jākļūst prasīgākam partneres izvēlē un nav ko pieradināt visādas tur vieglas dzīves kārotājas, kurām ne viens vien piedzīvojums aiz muguras (diemžēl ne bez sekām - ar bērneļiem bez tēva)?

Nerons  Zolotije slova Geisha...zolotije slova
Prosta pērles!
Dīvaini tikai kā šādu gudru domu autore pati šeit sēž gadiem....
/domīgi nogrozu galvu, un aizčāpoju pelēkajā dienā/

Pietupiens  Geiša, diemžēl, mūsdienās arī uzturot ģimeni, kā vienīgais apgādnieks, dzīvojot mājā pierīgā, nodrošinot ar auto un ģimenes ceļojumiem 3 reiz gadā, neteikšu, ka sievietes, tad vairāk nezēģē un gatavas tad arī vīrietim atdoties ar visu sirdi... Kur nu vēl minets no rīta...

Un neziplūdīšu detaļās par "mērkaķi ar kalašņikovu"

Protams arī mums ir tiesības sievietes izvērtēt bet, kāpēc sivietes tā mainās, kad aprecās? Kur paliek lielā vīrieša iekārošana? Un to Tu nevari izvērtēt pirmajos piecos randiņos.

kokote  "No kā sievietes visvairāk baidās meklējoties? " - pēc ši teksta rodas jautājums (secinājums), vai autors izbijis kolhoza zootehniķis - apsēklošanas speciālists? Nekā personiska, bet par publiskiem postiem vajadzētu atbildēt un varbūt mirkli padomāt pirms kārtējo auKsto sāpi publiskot, kāpēc publika nemetas atbalstīt tik uberkrutas autora idejas, bet kaut kā apsmaida pašu rakstītāju.

Strauja  No savas pieredzes varu pateikt, tieši vīrietis šeit ir visprasīgākais, no sērijas ´tev jābūt...´ Ja gribi dresēt, nopērc suni, bet sievieti ir vienkārši jāmīl!

edding  Kur nu vēl augstāku latiņu. Pats pēc ķēma, trūcīgs, bet prasības ohoho.
Minetu no rīta? Bet Tu dušā biji pirms tam, jeb smirdīgu jāsūkā būtu?

bumpastiks  Protams jābūt prasīgākiem,nav jāskatās tikai uz smuku kastīti,bet gan uz to kas kastitē ir,vai tur ir rozes vai nātres.

furnitura  ------Attiecībās ar finansēm Tev pietiek, lai atliktu rezervi arī ietaupījumiem.(C)

Ja vīrities jau savā anketā satraucas par sievietes finansēm, tad viss tur skaidrs. Pašam naudas nav, kafiju neizmaksās, sievietes rezerves iztērēs. Un tad vēl pārmet sievietēm materiālismu! Nožēlojami.

sparite7  Nosmējos gan ... Geiša, cepums Tev!
Kādas problēmas? Kļūstiet prasīgāki!

Sassy14  Geisha, 10 ballu sistēmā bija arī tāds termins kā «gandrīz labi», tas bija numurs 6. :D Bet 5 jau ir «viduvēji».
Nu ja tā godīgi, tad manuprāt 80% Baltijas vīriešu ir vai nu liekēži, vai šad un tad bezdarbnieki, daudzi arī zagļi, sevišķi tie politiķi, un apmēram 95% vīriešu ir arī vai nu dzērāji, vai pīpmaņi vai abi divi reizē. Un tie, kuri ir čakli darbarūķi un absolūtie atturībnieki, parasti ir līdz asarām garlaicīgi, runāt un domāt prot tikai par naudu, mašīnām un citām praktiskām absolūti garlaicīgām lietām, turklāt arī izskatās gaužām neizteiksmīgi. Turpretīm tie, kuri izskatās interesanti, prot pļāpāt par kulturālām lietām, uzspēlēt kādu meldiņu, uzdziedāt, noskaitīt kādu dzejas gabalu vai ko uzgleznot, ir parasti finansiālie neveiksminieki un dvēselē saplīsuši, bieži trakomājas pastāvīgie klienti. Un bieži atkarīgi no alkohola, narkotikām, kazino utt. :D :D Tā ka veselīgāk ir palikt vecmeitās. Un nebūt izvēlīgām pret šiem neizvēlīgajiem, bet gan atturēties no jebkuras šāda veida izvēles.

gertrude  varbūt autors varētu paskaidrot vienkārši un saprotami, kāpēc sievietei vajadzētu gribēt zagli, liekēdi un bezdarbnieku? kāpēc?

leopardine  Klasika, jo vecāks vilrietis kļūst, jo augstākas prasības pret sievieti. Autors arī te jau pasen mwklē to finansiāli nodrošināto sievieti, kurai atliek nauda arī ietaupījumiem, ko iztērēt uz autoru :)))) Nekautrējies autor! Raksti droši, ka ienākumiem jābūt vairāk kā 5000 eur, tu taču esi tā vērts!!!!!!

Paula6  Labāk gan teiktu ka vīrietim ir jākļūst prasīgākam pret sevi, tad būtu no sievietēm nevis jābaidās, bet tikai jāmīl tās, pretī saņemot ne tikai mīlestību.

Deisa  No kā baidās, to arī dzīve piebiedēs, tāpēc, ja vilka baidies, mežā neej, vilks bailes saož pa gabalu.
Savukārt par prasīgumu - ja ir bijuši aplauzieni, jo cilvēciņš (gan sievišķītis, gan vīrišķītis) bijis mīksts un piekāpīgs, tad jā, lieliska doma sākt mēģināt noturēt savu mugurkaulu. Tikai jānoskaidro, vai viņam vispār tāds mugurkauls ir. No tīteņa ozols nesanāks un zīles nebirs.

Arlekins  >Un tad vēl pārmet sievietēm materiālismu! Nožēlojami.

tāds tādu atrod, mēbele!
ņem tik ciet, kamēr vēl kāda cita nav savākusi! :D

riks086  Klau, es negribu ierobežot Tavu vārda brīvību, bet Tu ar saviem jautājumiem samaitāsi arī tās normālās, kuras vēl šeit ir. Viena tīri sakarīga sieviete Tavā iepriekšējā tematā jau kļuva tik naidīga, kādu viņu šeit iepriekš nebiju manījis.... nevajag spļaut akā, kas zina, pats kādreiz padzerties sagribēsi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu