Kāpēc sievietes mēdz būt arī tik lētticīgas?

Mēs te šausminamies ka nedo dies tā sieviete izmaksās vecim kafiju vai kino biļeti.Bet ir tak arī gluži pretēji varianti,kad kāda visbiežāk gan pusmūža vientuļa kundzīte sāk sarakstīties pa internetu ar kādu nu ļoti galantu kungu kas raksta vnk dievīgas vēstules par mūžīgo mīlu,par to ka viņa ir tā vienīgā un izredzētā,ka precēt gatavs kaut vai rīt un dzīvot kopā un nomirt vienā dienā.Bet ir neliela problēma,ko varētu atrisināt ar kādu naudas summu un parasti jau vecis piebilst ka nav nekāds nabags,nu sagadijies tā ka bankas konts nobloķēts,bet ja mīļotā palīdzēs tad būs viņi kopā laimīgi.Un kundzīte pat ne mirkli nešauboties izsūta vajadzīgo naudas summu pat ja kredīts jāpaņem un te nav runa par kafijas tasi par 2 eiro,bet gan par vairākiem simtiem vai pat tūkstošiem.Protams saņemot naudu sapņu princis pazūd miglā jo ir parasts krāpnieks.Tad ko tās sievietes tic pilnīgiem svešiniekiem kas gadās pat nav ne satikti,ne pat dzirdēti pa telefonu,bet tik vien kā vēstulēs un dažās foto?

Geisha  Es arī esmu kādas 3 reizes saņēmusi tās īpatnējās vēstules - atraitnis, ir viena meita vai dēls, sieva pirms 5 gadiem nomira ar vēzi,es viņa sapņu princese kuru rīt vedīs uz baznīcu laulāties. No pirmā teikuma jau skaidrs - krāpnieku ķēdes vēstules. Māsīca arī bija tādu saņēmusi. Tika sarakstē līdz tam kad kungs sāka naudu prasīt, bet kad viņa atteicās tad dabūja negācijas. Čigāni, pesteļotaji, fiktīvie ubagi un nabagi arī labi māk apvārdot.
Galva nav tikai, lai būtu kur uzlikt cepuri, bet lai domātu arī.

Rebeka7  A kā Tu zini, kam tic un kam, - ne tik ļoti tic tās sievietes !?
Kāda jau Tev to avansu ieskaitīja !? :-)

Ingucits  Iesaku visām un visiem. Pirms sāc ticēt kādam vai kādai, sāc ar google. Es šitā esmu divus atklājusi krāpniekus. Diezgan liels procents. Citas nepakautrējas un uzraksta sūdzības.lv par tādiem.

trussardi  ...Hopa ,maukas ...ar parskaitijumu ! Token nezinaju...moss ar swifta code maksajumu? Bet sodien redzeju...ciganieti ! Sedas pie Lexus stures...maita tada,nu gan ir ...saburusies!...

ne_meklejumos  Kāpēc vispārināt, ir abos dzimumos lētticīgie, kam nav dots prāta asums un spēja atšķirt esošo no vēlamā, uzraujas uz katru izmesto makšķeri.

Esari  Pumpac, šaubos vai tev prātiņš būs pareizajā galā, ja tev gar degunu notirināsies seksuļa lapsa- dom, ka daudz neprātosi, ka mok viņai ir tripers- šūsi tik pakaļ uz krūmiem! ;)

Deisa  Tāpēc, ka gribās. Sajūtas, jūtas, emocijas, vēlēšanās pierādīt vismaz kādam, kāda viņa laba, lai novērtē. Bet saprāts nevis nervozi stūrītī pīpo, bet ir kārtīgi sašpricēts ar heroīnu, lai nemaisās.

Chris1986  Deisai izcils komentārs :)
Ja par tēmu, tad viens un tas pats krāpnieks raksta abiem dzimumiem, pēc vajadzības uzdodamies par vīrieti vai sievieti. Viņam nozīme ir tikai naudai

Kristine_78  Apvārdoja cilvēku.Sievietes ir Jūtu cilvēki, jo radīti bērnu auklēšanai.

Rinkulis  Mana versija:

Tās sievietes, kas ir lētticīgas tā īsti nav pieaugušas/nobriedušas - kaut kur aizkavējušās naivajos pusaudža gados. To jāņem vērā, bet nevajag izmantot ļaunprātīgi.

Drole  Vieteejos LV parasti glaabj valodu nezinaashana, taapeec slauceeji no Ganas maz ko var pakampt http://romancescamsnow.com/scammer-albums-lists/random-scammers-gallery/

Edg  To pašu var teikt arī par tantēm. Man šeit pat divreiz ir diņģējušas naudu, neparakstījos. Vai es kāds lohs lai tā vienkārši uz šaru kādai kautko uzdāvinātu, pat dzīvu neredzējis?
Neesmu ne nabags ne skopulis, bet kaut kādai jēgai ir jābūt. Un ja cer ka pilnīgi svešs cilvēks ņems un tā dos, tad tas nav pie manīm. Varu aizdot un esmu to darījis, pat uzdāvinājis, bet ne jau pirmajai pretimnācējai.

av2  intresanti tiiri, nu jakaads te muusu viduu, oHo, ir tads kraapnieks/kraapnioece , padalieties pieredze, kaa kkeraas...zivtinnas, a?
Jo man godiigi jaasaka, neticu nevienam vaardam, kaa var buut taadi , tik ..leetticiigi cilveeki, kas kaadam suutiis kaukaadas naudas nopietnas.

Vaukskis  Sievietes ir lētticīgas tādēļ, ka viņas saņem pārāk maz komplimentu, bet, acīmredzot, tie viņām ir būtiskāki nekā vīriešiem. Komplimentārisma problēma īpaši aktuāli Latvijā, bet daudz mazāk Tuvajos Austrumos un citviet. Pietiek kādam itkā galantam vīrietim pēkšņi rakstīt vēstules (tas ir vēl kaut kas, ko vīrieši nemēdz darīt bieži), cik tu, kundzīt, esi brīnišķīga, tu, atzinības un sapratnes izsalkusi, agri vai vēlu sāksi tam ticēt un pieķersies kungam. Nākamais iemesls ir manipulācija, jo, acīmredzot, tās sievietes, kuras uzķeras uz krāpnieku meliem, nav pārliecinātas, ka viņas ir labas tādas, kādas ir, respektīvi, nav pohujistes.

Geisha  Papildināšu Inguci. Mīlīši, nu esiet tak izglītoti! Cik nu tā darba - iemet mātē Gugle kaut vai telefona numuriņu. Ja cilvēkam nav Amigo vai ZZ, bet fiksētais numurs zināsi visu. Ļoti daudzi ir Draugos, Feisbukā. Ja par cilvēku nav nekādu ziņu nu tad turi degunu pa vējam. Makaronu karinātāji, dažāda ranga dīkdieņi un krāpnieki ir ik uz stūra. Kustināt vajag to pelēko masu ar rieviņām kas ir smadzeņu podā.

Puspuukjis  Nav aktuāli, tādēļ nezinu, kas citiem galvā, bet kaut kāds izmisums noteikti. Vai ari variants: visi tādi brutāli tēviņi gadījušies, skarbie latvju vīrieši, un te viens citādāks, ,,kas runā dzejnieka vārdiem", un jumtiņš ar svilpienu aizbrauc tālēs zilajās.

Ananda_A  Kāda problēma? Lai taču tas krāpnieks dzīvo laimīgs, ja viņam tāds dzīvesstils sagādā baudu.

Cik zemu sevi jāvērtē, lai naudas dēļ (kafijas tasītes dēļ-stulbums kaut kāds)ielaistos ar tādu, kas nepatīk... Izskatās, ka autoram ir zināma pieredze šajā lauciņā. Uz priekšu, te nevienam nav žēl!:DDD

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu