AiFons - tas ir labi?

kruta? jeb nekruta?
kādam telefonam būtu jābūt "īstam vīrietim"?
kādam kompim?

jeb vienalga - galvenais lai visas satiktās sievietes vizina ar jahtu un izmaksā restorānu?

P.S. interesanti - kāpēc tāda diskriminācija, vispār?
A ja viņš večus vizina ar jahtu - tad viņš arī ir "īsts vīrietis"? :D

_Ewa  Aifons -tas ir labi, bet Alfonss, - tas gan vairs nav labi....

LaskovijMerzavec  Papildinājums Neko komentāram...

Sievietes un vīrieši nekad nav bijuši, nav un nebūs VIENLIDZIGI. Vnk tādēļ, ka daba tā iekārtojusi.

Edgars37  Par aifonu ponas nav, bet vacapa😃 ari ir videozvana funkcija, bet, kas attiecas uz kompi, tam jabut divdaligam, lai autobusa kratoties var parkarinat par priekseja sedekla atzveltni un skatities filmas😃😃😃....tablete vairs neaire😃

av2  ir daudz labu telafonu pasaulee. Buutiski atsskkiraas OS ko izmanto - ir Apple IOS, ir WIN telafoni , ir Androids. Katram savi plusi, miinusi.
Apple izmantotaa OS ir ekanomiska pret resursiem(atminna, procis, bacca), nejuutiiga pret viirusiem, un super viegli sasleedzama ir viss vissaadu maajas/autinna tehniku.Vari kopeet JEBKURUS video, audio iekssaa cik lien. Speciaali uzsveru JEBKURUS. Jo ir vesels llerums cilveeku, kas nezinaassnas/nesajeegssnas deell uzskata, ka Apple un iTunes ir lauliiba.
Tas taa, atbilde, ja uztveru to jautaajumu tehniski.
Ja taa, kaa tas bija domaaats, tad jaasaka....ja kautkaadi priccendaali vareetu pacelt cilveeka veertiibu otra cilveeka aciis, tad te sen buutu ....viss pavisam savadaak.

irgo  Kruta būtu tad ja tavs mobilais būtu ar ciparripu un fotografēšanai vajadzētu filmiņu . Lūk tas būtu patiesi kruta . tad Latvijā Tu tāds būtu vienīgais.!

leopardine  Vīrietis 40 gados tādus jautājumus neuzdod. Nezinu kas tu esi, bet vīrietis noteikti nē. It kā pozicionē sevi kā baigo brīvdomātāju un materiālo vilinājumu neskarto personu, bet runā tikai par materiāliem labumiem - kā tikt pie bezmaksas pusdienām un kā kruti izskatīties. Otrā cilvēkā parasti visvairāk kaitina tā īpašības, kas pašam piemīt. Jāsecina, un te arī no tekstiem redzams, ka pats esi skaistu mantiņu un bezmaksas maltīšu kārotājs. Ja sievietēm tas ir dabisks instinkts, jo viņas ir vācējas, tad vīrietis ar šādām īpašībām izskatās sevišķi nožēlojami un izraisa tikai nicinājumu.

Nerons  AiFons tas ir labi, AiFons tas ir kruta....

Jums ar galvām viss kārtībā?!

bumpastiks  Nu nezinu,Autor,tā vien liekas ka Tu te tīšuprāt tās dāmas kacini:D bet viņas kaut kā nesaprot to Tavu smalko humoru.Bet ja pa nopietno,Vecīt,kad satiksi to riktīgo,tad vairs nedomāsi ne par aifonu,ne par to kurš par ko maksās(pats maksāsi un neskaitīsi)vnk viss notiksies.

Syringa  Aizčāpo līdz tuvējai pilsētas centra skolai un uzjautā pirmklasniekiem (starp viņiem diezgan izplatīts modelis) kurš aifons ir viņiem, kurš krutāks un ar plašākām opcijām un kurš galīgi garām :D

MrJones  Wot,,nu ble nah...kaa ierunaajos par to meeriishanos, taa visiem aizgaaja ar.....nekaadi secinaajumi,,.tipiska pateereetaajsabiedriibas domaashana!!

zetiine  Njāāaaa... nu īstam vecim tādi jautājumi nerodas!!!!
Nu pa 1 gadu jau telefonam sakrāsi, galvenais nevienu dāmu neaicini uz randiņu, būs lielāka ekonomija.

kanis  Aifons ar LMT pieslēgumu, izcils loha komplekts. Pārmaksāts par telefonu, gan par pieslēgumu.
Mani izbrīna viedoklis par video pielēgumiem. Vai tiešām kāds skatās filmas telefonā, tad jau labāk raidlugas klausīties.

edding  Galvenais lai būtu labi funkcionējošs aparāts biksēs.Ja būs, gan jau Tevi kāda i ar jahtu pavizinās i saldējumu nopirks.
Bet ja tur 14 cm, tad nekādi aiponi neglābs.

Labdiene  Domāju 4s būs par dārgu autoram, tam jau vēl nav atslēgta whatsapp atjaunināšana. Autoram derētu trešais aifons, jo to tagad pavisam lēti var dabūt. Zin kā tomēr kapeiciņa ietaupīta sirdi silda un skan joprojām lepni. Varēs teikt, ka viņam aifons, neviens jau neprasīs kurš, domās, ka 7, bet reāli būs 3 :D Varēs Arlekīns sist saujā, smērēt matos un taisīt lepnus selfijus, lai gan ēst ar karotīti būtu dabai draudzīgāk, jo soermā esot ļoti daudz vērtīgu olbaltumu.

Araabs  Stabiliem sakariem vajag Nokia ar podziņām,bet internetam portatīvo datoru.Un nekādu problēmu.

Labdiene  OMG 3 gadus jākrāj piektajam aifonam :D :D :D pēc 3 gadiem to tavu piekto arī neviens vairs nesuportēs. :D Tev nevajag nedz aifonu, nedz sievieti - tev maznodrošinātā statusu vajag, tad Nils dod bezmaksas zupu pusdienās, tas atrisinās visas tavas problēmas.

kanis  par "pārmaksāts par aifonu" - no šīs vietas mazliet sīkāk, ja var....

Ņemam telefonu 300eur cenā android vai windows OS nav svarīgi, un godīgi apskatām, testējam un atbildam ar ko ipons ir labāks, bet godījgi bez ja un bet.

Deisa  Nezinu, kas ir kruta, bet man uz I-phonu nestāv. Tas ir kā sieviete ar gēla nagiem, botulīna lūpām un dažādiem dārgiem pričendāļiem. Gan jau, ka smuki utt., bet man to nevajag.
A kompis? Neko no tā nejēdzu, toties zinu, ka mani vīrieši atradīs efektīvākās un izdevīgākās daļas kompim, lai tas kalpotu tam, kam vajadzīgs. Un tas ir superīgi! Varam kopā Skyforge močīt, vairāk man nevajag. Pagaidām. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu