Vai skaisti cilvēki ir laimīgāki?

Vai laime ir atkarīga no fiziskās pievilcības?Fiziski pievilcīgiem cilvēkiem pretējais dzimums pievērš vairāk uzmanību,ir lielāka partneru izvēle.Tāpat arī citās jomās glītiem cilvēkiem ir vieglāk,kaut vai profesionālajā jomā nav tik ļoti jācenšas radīt par sevi labu iespaidu kā fiziski ne tik pievilcīgām personām.Tad vai skaisti cilvēki ir laimīgāki?Vai tomēr laime nav atkarīga no fiziskās pievilcības?

raina1970  Skaistums ir dikti subjektīva opcija--- kas vienam būs -wow!-- tas citam- fui, pē... Un arī laime ir dikti individuala padarīšana- no kādām komponentem katram tā sastāv. Un tur nav īpašas saistības starp šiem diviem momentiem. Ir kas cits- skaistiem cilvēkiem ir mazliet vieglāk pa dzīvi- ja viņi to izskatu prot pasniegt un pielietot.. ka jau te minēja piemēru ar 2 pretendentiem uz darbavietu.. taču - ar izskatu vien arī būs par maz///

Nate  Bet protams.
Raina1970, ja cilvēks ir skaists, tad nevienam nekāds pē nebūs. Atšķirība tikai vai patīk ļoti, ļoti, jeb smuks, bet nav mans tips.

mellene_x  Lūdzu, definē, kas ir SKAISTS cilvēks???? Ir tipāži, kuri patīk un kuri nē... un viss.

straume22  Skaisti cilvēki noteikti ir veiksmīgāki. Pārējiem veiksies labāk, ja būs stiprāki elkoņi, vai spalvaina roka mantojumā...K-hem.

saulite43  nope

trussardi  ...Bez saubam! Viniem jau genos ir stabili pamati ielikti ! Un krietni mazak nepilnvertibas kompleksu. Bet skaistums ir tada lieta...to japrot vadit,menedzet un pareizi izmantot. Man liekas skaistums un laime ir dazadi jedzieni...skaistums ir liels ego...un laime ar so ...ego nav savienojama. Laime ir jaizpelnas,jaatrod...pat tad, ja esi skaists!...

preilene  Pilnīgi noteikti, jo laimīgi cilvēki ir skaistāki :)

raina1970  Nate- skaistuma etaloni un definīcijas- kas ir skaists- gadsimtu laikā ir mainījušās ne reizi vien, tāpat- kas ir skaists Āfrikas mumbu- jumbu cilts vīrieša acīs, diez vai izsauks sajūsmu eiropieša saprašanā... Kādam siekalas līs un acis mirdzēs ieraugot Rubensa tipāža personu, citam doma, ka būtu jāpieskaras vai jābūt kaut vai tuvumā tiešā- izraisīs nelabumu.-- lai cik proporcionala figūra ari nebūtu šādos gabarītos.. tas pats ar sejas vaibstu redzējumu. dažādi ir.. skaistums tik tiešām ir visai subjektīva padarīšana, tādēļ nu nevar to tā definēt viennozīmīgi..

Sanntana  Laime un skaistums ir nosacīti relatīvi jēdzieni. Vienam patīk meita, citam māte, citam kleita.

LaskovijMerzavec  Skaistums, kā jebkura dabas dāvana ir jāattista.

magdaalenaaa  Var nepiedzimst skaits , bet gan laimīgs. un vesels. , tas cilvēkam ir galvenais!!!

MrJones  Es vecs, nesmuks...toties LaimiiKs...laime jau nav taads konstants lielums - visaadi mazi gan lielaaki priecinji! Galvenais, kaad ir gariigaa bagaazha cilveekam..tas, ka kaadreiz netiec noveerteets pietiekami, tas pat ir Pluss...paaraak liela pashapmierinaatiiba ari nenaak par labu! :)

Kristine_78  Viennozīmīgi izskats ir primārais

jurks  LAIME! ko mēs ar to saprotam? Noteikti katrs kaut ko savu! Fiziski pievilcīgiem, jā, var būt vieglāk atsevišķās dzīves situācijās, bet arī kārdinājums ir spēcīgāks! Jo tik daudzi pievērš uzmanību, kamdēļ būtu jāsamierinās ar mazumiņu??

Anxunamuna  .....zini ...Bumbasķik ..... priecājies par to , kas Tev ir, nevis skumsti pēc tā , kas Tev nav .

Dzīve ir īsa, baudi to, kas Tev ir , jo vairāk var arī nebūt .

ligucis77  Cilvēks, kurš nav mierā ar to ,kas viņam ir, nebūs mierā arī ar to ko grib iegūt.

Kristine_78  Savukārt ja cilvēks vēlas iegūt kaut ko jaunu, tas nozīmē, ka tiek uzkrāta dzīves pieredze.Vienam šī pieredze ir ātrāk saprotama, citam vēlāk.Kurš vairāk grāmatu izlasījis, tas gudrāks :)

Vollija  Par skaistumu - viss ir relatīvs, kas nu kuram skaists un kas nu kuram der.
Skaistajiem noteikti dzīve paver lielākas iespējas, bet ir arī sava problemātika - grūtības sagādā izvēle un plašs iespēju spektrs. Bet tie, kuri tiek mazāk un retāk ievēroti no pretējā dzimuma puses, attiecības tver nopietnāk, atbildīgāk, vairāk piedomā, lai tās nesabojātu nieku dēļ, jo apzinās, ka "rinda pie durvīm nestāv".:)
Kopumā - katram ir savi plusi un mīnusi!:)

P.S. Psiholoģijā pētīts, ka, spriežot tikai pēc cilvēka ārējā izskata, pievilcīgākiem cilvēkiem tiek piedēvētas arī cildenākās īpašības, gudrāks prāts un augstāks seksualitātes potenciāls. Tā lūk!:)

av2  vareetu uzzzinaat offiicaali , kurss iisti ir tas...sskkirotaajs, kurss nosaka .... kuri Cmuki, kuri neCmuki ? Taatad, mullkiibas galiigaas, par sso juataajumu.
Katram cilveekam ir savs ...skaistuma etalons. Taa tas ir.

Postremo  ja jau tie , dzimssi ssabloniski skaistie, buutu laimiigaaki, tad nebuutu tik daudz vientullo. Paskaties cik pat te , oHo , tiessaam ir daudz smukas, sexy sievietes...da jebkuros vecumos. Un vientullas. Kaada tur laime...;(
Laimiigi ir kombinaacija ar dazzaadaam iipassiibaam kopaa. Pliks skaistums nedod neko. Pa ja piennemot darbaa, kaads varbuut pannems kaadu, kurss/kura ir simpaatiskaaka uz to briidi, tad peec nostraadaatas nedeellas, nejeega tik atlaists. Kaadas tur riekssrociibas, a? :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu