Kāpēc turpina dzīvot kopā ja nekas vairs nesaista?

Daudzi vīri turpina dzīvot kopā ar sievām kas viņas vairs nesaista kā sievietes?Sekss tiek uzskatīts par pienākumu,ko ne ar lielu patiku kaut kā pilda.Uzrodas mīļākā vai arī tiek piekopti visādi gadijuma sakari.Un tā dzīvo,slapstās,melo.Nabaga sieva varbūt pat nenojauš ka vīrs viņu jau sen negrib kā sievieti.Tad kāpēc tas ir vajadzīgs?Dēļ bērniem?Vai dēļ tā ka tik ļoti pierasts pie izgludinātiem krekliem un kotletēm?Tad kāpēc nedot sievietei brīvību,kaut varbūt viņai arī kādu brīdi sāpes tas būtu godīgāk.Jo tad būtu iespēja atrast to kas viņu patiesi vērtētu kā sievieti.Tepat Oho pietiek tādu kas raksta cik viņiem briesmīgas,nolaidušās sievas,tik šķirties netaisās.

Regente  Tāpēc, ka nekur nav tik labi kā mājās (pat ne pie mīļākā/ās, nē) .

MrJones  Laikam jau deelj beerna esmu dziivojis kopaa...kaut gan nezinu vai buutu pametis ja nebuutu beerna(?), bet....fakts kaa taads, pat domas nenaaca galvaa par pameshanu..ari ne kraapshanu!
Sieviete bij taa, kas aizgaaja....un peec tam veel paarmeta "..tev nebuutu drosmes aiziet!" ..vispaar, vinjai visu ko patika paarmest ..-ka itkaa nemiileeju, neveltiiju pietiekami uzmaniibas.....bet....es taads chalis GODIIGS tolaik pat biju...pa krogiem nestaigaaju, nedropeeju...darbs/maajas...shad tad uz laukiem...bet visaa visumaa es BIJU...un diezgan sakariigs cilveeks veel pie tam!
SIEVIETE...sieviete MANI PAMETA!!!!! Un peec tam izraadiija savu patieso buutiibu!! Un kopsh taa briizha vairs nespeeju izteeloties, ka vareetu dziivot ar to cilveeku kopaa...nudien nespeeju.....!

Sassy14  Ļoti vajadzīga tēma. :) Arī es esmu sastapusies ar tādiem mūjābeļiem, un viņu ir diemžēl daudz. Iemesli ir kaut kādi absurdi - nu, baidos kaut ko mainīt, negribu šķirties no bērniem (kuriem varbūt par tādu melīgu, slinku un zaķpastalu tētiņu raz nospļauties??), esmu būvējis pusi mūža mūsu kopīgo māju, rakņājies gadiem dārzā utt., kopīgs bizness, kopīgs līzings, tiešām tie paši tīrie krekli un tās pašas nesmukās un atbaidošās sievas gardās kotletes... utt, utjpr.
Drausmīgi manuprāt ir tas, ka šie vīreļi ir tik tiešām bailuļi, kuri baidās no dzīves kā tādas, no pārmaiņām... viņiem patīk uzsēsties kādai sievietei omulīgi kaklā, tajā pašā laika paši viņi nesaprot, ka ir par slogu un traucēkli... parasti krīzes situācijās viņi nepalīdz, bet kviec, ka viņiem nav pietiekami droši un ērti, un, protams, sieva un ģimene vainīga.
Diemžēl tā ir mūsu Latvijas māmuliņu brāķa produkcija - vīriešu vietā izaudzināti bērnišķīgi un bezjēdzīgi purva troļļi. (Protams, lūdzu neapvainoties tiem vīriešiem, kuri IR vīrieša vārda cienīgi).

Kristine_78  Sassy, nu nav nekā ideāla šajā pasaulē nu.Katram savas problēmas.

^esse^  Tādēļ nevajag būt muļļām un ielaisties ar precētajiem. Ar ko pašas labākas par tiem vīreļiem bez goda cieņas? Abi labi.

Sassy14  Nu, es jau neesmu bijusi iesaistīta ar tiem precētajiem. Bet daudz tādu vecu paziņu, draugu utt., kuri zvana, raksta un nāk ciemos, un SŪDZAS, cik viņiem tajā kopdzīvē vai laulībā sūdīgi, bet, kad saku - šķiries, ko tu gaudo..., tad atbild, ka nē, nevar, līzings, un firma, un bērni, uttutjpr. Nu uzklausu jau, bet tak nevaru palīdzēt, sevišķi ja viņi paši negrib dzirdēt, ka ir muļļas un zaķpastalas. :D

^esse^  Ja gribētu, sadalītu gan līzingus gan mantu. Bet tur jau tā lieta, ka par slinku. Un ja vēl atrodas "geišas", kuras izklaidē, tad kādēļ ko mainīt. Tikai pačīkstēt. OHO taču puse no lietotājiem ir precēti, kuriem lauleņi līdz brošai, garlaikojas te, iznieko laiku, bet nerīkojas.

Deisa  Šādu vīriešu pārzināšanā diemžēl vai par laimi neesmu nekāds specs, bet elementārākie aizbildinājumi, kas varētu būt:
1. Žēlošanās par sievas nekvalitāti ir tikai kā mudinājums drā-amkaziņai pierādīt, ka viņa ir labāka, lai kniebiens tāds aktīvāks. Patiesībā ar sievu ir OK, pierasts, aprasts, kopīga manta un bērni, tikai asini gribās uzsist;
2. Kamēr nedabūs citu apteksni, labāk palikt pie vecās sievas kā pērties vienam pašam. No vientulības bail kā no mēra;
3. Kopīgo mantu negribās dalīt. Nu dikti negribās. Šajos gadījumos nereti vīriņi noprecējuši stervozās sievas, kas papildus šantažē ar bērniem - ja sadomāsi aiziet, bērnus neredzēsi.
4. Negrib justies vainīgi sievas acīs par to, ka vairs nemīl, negrib utt. Vīrieši šķiet baidās justies par kaut ko vainīgi vēl krietni vairāk kā sievietes.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu