kritēriji

Uzcepu nesen pāris tēmas - par "īstiem vīriešiem", un kā jau pierasts, par "īstām sievietēm" tur tauta, vietām, arī īsi pastāstīja. kopumā - "īsts vīrietis" vienmēr izmaksā, izklaidē, un šķiroties vēl naudas žūksni iedod līdz, "īstā sieviete" cik noprotams, ir "pavarda sargātāja " ( nebija gan atšifrēts, ko tas konkrēti nozīmē), kura nekautrējas no veča naudu un citas vērtības pieņemt, nejūtoties tai pat laikā no savas puses neko nevienam parādā... :D
lieliski, vienkārši lieliski.

par personību īsti neviens neko neminēja.
a reāli cilvēku apkārt ir maz. lielākā daļa no tiem, ko es ikdienā redzu - ir vien blāvas ēnas. personība -tas ir retums. izskatās, arī šeit personības, sirdsapziņa, un citi līdzīgi atavismi netiek novērtēti, un nevienam nav vajadzīgi ? :D

riks086  -> edding
Nu jā, Tev taisnība - arī no tā neviens nav pasargāts. Tāpēc ar vizuāli neidentificējamiem profiliem saraksti pārtraucu visai ātri.... :)

edding  riks, tātad bildei profīlā Tu ticētu? Tiešām?

leopardine  Arlekīn kāda vēl personība, ja visi citi esot vien blāvas ēnas? Šito laikam sauc par zvaigžņu slimību :D Tu varētu kā Verka Serdjučka ar sākt staigāt ar zvaigzni uz galvas mož tad tevi vairāk novērtētu un ievērotu. Iespējams tu kļūtu tik populārs, ka tev sāktu maksāt par fotografēšanos ar tevi un varbūt pat aicinātu uz korpiratīvajām ballītēm ( varu pačukstēt, ka tur par velti baro ;)) Savādāk zero cerības, ka to tavu spozmi kāds pamanīs tajās maznodrošināto rindās pēc bezmaksas zupas.

MrJones  Arlekin, tu neesi pareizi sapratis :) ....IISTAA sieviete ir taa, kura maacees visu to no viiriesha panjemt, nejusties paraadaa prot nedz ari vainas apzinja moka...tieshi taa iemesla deelj, ka vinja ir VISS...saguustiijusi to viirieti...un viennoziimiigi IR PELNIIJUSI :) ...par KO..? Lieki jautaat... - ZELTA CAURUMS!!

lady_super  Fantastiski, jo turpmāk ohujiņa klasisko leksiku par ideālajām sievietēm: "kotletas un minets" varēs papildināt arī ar "zelta caurums". :))))

leopardine  MrJones ir klasisks lūzeris un teksti kļūst arvien nīgrāki un prastāki ik gadu. Priekš kam jums vispār tās sievietes, ja jau viņas ir tik ļaunas? Metaties abi kopā un dzīvojiet uz paritātes principiem.

neko  lady_super: bet zināma taisnība tanī ir.... paskaties pati cik daudzas to to kotlešu cepšanu "seksa došanu" uzsver kā milzu ieguldījumu attiecībās:)) Un ne es to izdomāju; man tādas pieredzes nav (par laimi neesmu tādas reālajā dzīvē saticis) - tie ir citāti no sieviešu teiktā pēdējās 10 tēmās.

Anxunamuna  ....... Arļekin , nu nelūri citos logos , bet atbluso savu matraci un segu .

JurisK  Taada ir sievieshu buutiiba - izraudziities izcilaako teevinju. Muusdienaas izciliibu vislielaakaa meeraa nosaka naudas esamiiba vai potenciaalaa speeja naudu nopelniit. Vari dzejot vai trinkshkjinaat ciitaru, vai izkauties ar visiem citiem konkurentiem un uzvareet - tas muusdienaas ir tikai siiki papildbonusi naudas zutenim. Veel, kaa visos laikos, protams noder´´makaronu karinaashanas prasme´´ un draudzenju teiktais par izcilo viirestiibu, bet tas iislaiciigi - ko nabaga pavestajai un pamestajai buutnei atcereeties visu atlikusho muuzhu. Vinjas ir sameeraa solidaaras, daudz solidaaraakas par mums. Tev tagad vienmeer buus miinusi, citam plusu chupas pat par neko:D.

Dimsigaretsmentolom  Par personībām..tie ir cilvěki...kas mūs ar savām rakstura īpaśībām var ietekmět..pie kam-uz abām pusěm...arī uz slikto..un nav viena personība visiem..parasti jau katram cita:)

av2  jaaa, bet tiko sieviete saak"kaccaat pravas", jo redz ...ir tas..."zelta *aurums" , taa vinna uzreiz paliek neintresanta man. Vismaz man ir taa. Un tad taada "pravu kakkaataja" ir vienkaarssi seedus, kaa tad taa, izraadaas...ari pati paliek bessaa ! Un tad viss apgriessaas otraadi :))
Jo, atkaartoju.... "207 reizi" , to sex normaali grib ABI, abi kker kaifu, abie vienaadi dod , un sannem. Nav vairaak ko runaat par ssito.

Syringa  izskatās, arī šeit personības, sirdsapziņa, un citi līdzīgi atavismi netiek novērtēti, un nevienam nav vajadzīgi ?
------------------------------------------------------
Sāc ar to kur vēl tu esi mēģinājis parādīt savu personību, sirdsapziņu u.c. Kādēļ uzskati tās par atavismiem un atavismiem no kā? Kādēļ domā ka virtuālajā vidē kāds novērtēs tavu personību, erudīciju utt ja tas nav kāds zinātnieku forums kurā tiek diskutēts par globālajām tēmām un pa tiešo online pamatots ar pētījumu rezultātiem?
Bet ja par personību un tavējo, tad ir radies iespaids ka apzināti centies izlikties par lielāku muļķi, ciniķi utml nekā esi patiesībā. Nezinot kas esi reālajā dzīvē, vai tev par to tiek maksāts vai arīdzan tu gūsti no tā baudu (savdabīga novirze no normas, bet uz vecumdienām, īpaši vīriešiem pusmūža krīzes laikā, pieļaujama ;) ) nevar tik vienkārši visu atšķetināt... Tā ka atklājies brāl, atklājies vai arī norimsti, sēdi savā aliņā klusēdams :)

Edgars37  ...ta ari nesaprotu, kas slikts slepjas tani fakta, ka virietis izmaksa sievietei sadus tadus labumus, bet sieviete tos pienem, un sniedz preti sadus tadus virietim nepieciesamos labumus...galigi neizprotu dazu ipatnu neapvaldamo velmi so simbiozi diskreditet...prieks kam? Tadel, ka pasi pliki ka zurkas, diskreditet tos, kas tadi nav un tadejadi cerot but lidzvertigiem ar viniem? Naivi un smiekligi😃

Sassy14  Arlekin, kā Tev ar funkcionālās lasīšanas spējām? :D Personību ir pietiekoši gan uz ielām, gan šeit pļāpukastē, cik esmu novērojusi, un iespējams, ka arī Tu pats esi kaut kāda veida personība ar zināma veida talantiem... bet, ja Tu, pirmkārt, ar zemtekstu gaudo jau vairākās tēmās, ka visas sievietes mēģina Tavu naudasmaku iztukšot, otrkārt, neesi spējīgs atšķirt vīrieti meklējošu sievieti (lasi: sievieti, kas meklē sirdsdraugu, domubiedru, partneri visās dzīves jomās, tādu labsirdīgu, sirsnīgu tēvu, varbūt vectēvu Jūsu nākotnes mazbērniem) no uz spožumiem ķertiem sieviešu kārtas maitu ērgļiem... ja Tu domā, ka sakrāsotām blondīnēm nav ne vainas un, lai Sievieti no tā paša ērglīša atšķirtu, ir vajadzīgs ekstrasenss vai eksperts... nu tad ir sūdīgi, tad Tev būtu jāiet kaut kādos kursos varbūt... vēlami NE traktoristu... :D

Vaukskis  Sirdsapziņu novērtēju, jo negribu, ka "īstā sieviete" izrādītos tāda, kura apzog un pēc tam laižas lapās. Bez personības varētu arī iztikt, to ilgi pārdzīvotu. Galvenais, lai vispār pieteiktos kautkāda tīkama dāmīte !

Edgars37  ...parlasot visu sito, iedomajos, labi, ka manai masai nav sadi skopuli, isto😃 sieviesu cienitaji, japiedzivo, tad dzimsanas diena nevaretu pat serkocinu kastiti davana sagaidit😃!!!

Deisa  Dons Kihots bija personība, bet par sievietēm šim tēlam bija maza saprašana. Vērts par šo padomāt, pirms izlemt kļūt par šāda tēla atblāzmu, ja tiešām ir padomā iepazīties. :)

adamsone  Naudai jābūt, jā. Ja nav, tad melo, ka ir. Bet šādā viedā ar un caur naudu komunicē tikai garā nabagie.
Jūs abi ar klusumu varētu izveidot labu simbiozes pāri. Viņš, kā saprotu, ir paglups, tev prāta spējas ir, tak esi tukls un bez mazākā empātiskuma. Jūs saderētu.

lietuviete1  Nu kādā gan ļaužu pulciņā jādzīvo, lai teiktu, ka nav personību?!
Piedod, autor, bet pat Centrāltirgū var sastapt personības, un vēl kādas.
Te jau vairāk jautājums par to, kas IR personība un ko Tu ne(spēj) cilvēkos ieraudzīt.
Teorētiski vecis bez naudas arī var būt personība, protams. Taču vīrietis, kurš naudas pelnīšanu un ģimenes apgādāšanu uzskata par pašsaprotamu, ir tīkamāka personība.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu