Ricibas modelis.

Jautājums dzekiem. Ka Jus rikotos ,ja pirmo menesu savstarpējo attiecību (sarakste vai tiekoties)
Jums tikami izkatiga damite sak Jus „spriegot”?
Es saku „cau” un dodos prom,necensoties neko pieradit,pozicionēt.

jurks  Jā! Un arī vēl jāņem vērā tāds novērojums- ne viss ir zelts, kas spīd! Meklē savu cilvēku pareizajā vietā! Ne tur, kur pasaule to meklē! Nu tu saprati, ko es gribu pateikt! Atšķir īslaicīgu kārdinājumu no patiesas vērtības!

zalace  Tā nu mums te iet...Man piemēram ir tā ka jau otro mēnesi sarakstos ar puisi no ārzemēm,pa skaipu i tā...no sākuma viss gāja tīri ok!tagad nesaprotu nu vairs īsti kad viņš taisās atgriezties,jo sāk man stāstīt, ka tur ir ok, ka man ar darbs būtu, ka var piepelnīties, nu jau pati pateicu, lai meklē meiteni bez bērna, jaunāku, lai brauc pie tevīm, jo nu es netaisos ar galvu mesties piedzīvojumos, lai gan puisis tiešām labs,un man patīk vot i viņš man uzbrauca, ko es te sāku, ja izvēlējās mani, tad arī ies līdz galam.....bet es jo vairāk sāku šaubīties, jo vairāk kā Tu saki gruziju viņu un apšaubu vispār, ka kaut kas var būt!

Geisha  Marselīt, tā nav nekāda sāpe tā ir piesardzība. Nu neskriešu es pēc tā gredzentiņa ar pieri sienā. Uzrauties uz kāda šizas, narkas, dīkdieņa, žuļika man nevajag. Dzīvot ir kur, naudu pati pelnu, lieku galvassāpi nevajag. Labāk klabēšu kā veca klaburčūska tepatās. Te vismaz ir silti un droši. Tāpēc mīliet un saudzējiet mani!

leopardine  Marseli, es nekad tavu viedokli neesmu īsti sapratusi. Bieži vien diskusijās vnk izlaižu tavu viedokli, jo nesakarīgi uzrakstīts. Arī tagad tu esi izteicies tā, ka neviens neko konkrētu nevar saprast - vai viņa tevi spiego? Vai spriego tā tā zāģē vai rada tev spriedzi? Un par ko un kāpēc? Tā kā katrs var interpretēt dažādi, līdz ar to arī rīcība būtu dažāda. Un mani personīgi tu jau tracini ar šo savu nekonkrētību vien, tāpēc apbrīnoju, ka kāda ir piekritusi ar tevi satikties un kā minējumu pieņemu, ka viņa gribēja ko konkrētu no tevis dzirdēt, bet tu to uztvēri kā nepiedodamu presingošanu. Nianšu ir milijoniem un fakts paliek fakts, ka viena un tā pati rīcība no dažādiem cilvēkiem tiek vērtēta dažādi, mīļotā sviedri nesmird un viņš nevis presingo, bet uztraucas un rūpējas par mani. Padomā par to!

Ananda_A  Autoram ir neelastīga domāšana. To var saprast pēc runasveida, kā viņš ar savām izjūtām un pieredzi presē otru cilvēku un savas emocijas piedēvē partnerei. Saudzēsim arī marselīti, lai mazliet atkūst, savādāk palaidīs garām visas iespējas pats sava iekšējā sastinguma dēļ.

Syringa  Tavai dāmītei tu esi vai nu apnicis un viņa cenšas panākt, lai pats ar labu notinies lapās, vai arī vēlas pāriet nākamajā attiecību pakāpē un tā kā pats neproties, tad nekas cits neatliek kā pabraukāt tev pa smadzenēm, lai kādu vajadzīgo rievu iespiestu ;)

av2  nu vinnas , sievietes , reizeem ir taadas. Pierodi, un nennem galvaa.Ilgaak nodziivosi :)

Rinkulis  Ja ir pamatots "red flag", tad varbūt tiešām labāk pacelt cepuri.

Rinkulis  No citas puses...jau tādā drusku lielākā vecumā atkarībā no sievietes situācijas, ir tikai saprotami, ka grib steidzināt. Piemēram, pēdējais vagons bērnam. Ap 40 jau neveidojas tās attiecības, kā 17 - visi etapi ir stipri sakompresēti vai pat izpaliekoši. Būtu labi saprast - kādā plānā presēšana notiek.

jurks  marselis! Paldies! Viss ir atkarīgs no tā- vai Tu vēlies veidot savu ģimeni? Ja jā, tad vajag sevi šajā virzienā ļauties sagatavot! Jo, pēc pieredzes, cilvēki, kuri ir līdz ausīm kaut kādā zinātnē vai pasaules izzināšanā, filozofijās, piemēram programētāji viņu domāšana un pasaules uztvere, un arī otra cilvēka uztveršana ir, bez maz vai, programmas sastāvdaļa, jo nepiemīt dzīvības iedvesma! Man arī ir liels darbs priekšā, lai ļautos Dieva ievesmotām pārvērtībām savā raksturā! Mēs esam tādi cilvēki, kuri ierokas savās domās un itkā aizmūk no realitātes, izveidojot savu alternatīvo, mums komforto!

LordsMatrix  Te vairums sieviešu jau ar pieredzīti, mēdz uzsvērt, ka zina ko vēlas un nav vairs muļļkes. Zina, kāds ir viņas vīrietis, bet dabūt nevar. Lūk arī sākas "spriegošana", sava sapņu vīra veidošana. Jāmūk neatskatoties.

Miilulis  ...Ewa ! Tev taisniba...ka Tevi ieraudziju /compliment/,es sapratu,ka ...parpratu...ieliksim detektivu vieta...elektriki!...

Vaukskis  Laikam es darītu līdzīgi- ja būtu tāda, izbeigtu attiecības.

Deisa  Uzdevu šo jautājumu vīram, lai būtu džeka atbilde. Viņš nesaprata, kāda jēga šādu jautājumu publiski apspriest, ko tas maina? Kā tā spriegošana izpaužas, jau tāpat tikai autoram pašam vien zināms.
p.s. no sievišķa - nenospriegotas stīgas ģitārai neskan kā vajag, ja kas. ;)

Arlekins  tavs rīcības modelis ir pareizs. ja atspere tiek saspiesta jau attiecību sākumā, nekas labs tur ilgtermiņā nevar sanākt.

atklāts gan paliek jautājums, vai tu gana adekvāti klasificē situācijas ar "gruzīšanu", bet tas ir tava paša ziņā, un uz pirmītējo jautājumu atbildi, protams, nemaina.
ir jābūt harmonijā ar otru, ja otrs izraisa diskomfortu un protesta sajūtu - nav tur ko "zvejot"...

Deisa  Pieļauju, ka te daudzi anonīmie tēli ir pakļauti "gruzīšanai":
Atsūti bildi.
Kad mēs varētu satikties dzīvajā?
Ar ko nodarbojies?
Nav anketā norādīts ģimenes stāvoklis, kādēļ?
Tev ir bērni?
Un vēl ir simtiem šādu jautājumu, kas noteikti var radīt nopietnu spriedzi. :D
Bet kur robežojas patiesa interese par cilvēku ar kontrolfrīku , tas ir skaidrs?

Tinte  Viens otrs jau paspēja "nolažoties". Tā iet, kad sacep n-tos nikus un vairs nefiltrē, no kura, kur un ko raksta. :D

Par tēmu: vīriešiem bieži vien pat visvienkāršākais jautājums no sievietes puses tiek uztvets kā "gruzīšana" vai pat "zāğēšana".
Jau atkārtojos, bet attiecībām ir jābūt vienkāršām kā piecas kapeikas. Tad nebūs "jāiespringst".

BlackPantera  Ja negribas vispār iespringt, tātad nevajag attiecības un nav ko jaukt meitenei galvu. Mūžam brīvs kā putns gaisā. Un kad vairs nestāvēs, tad vispār nekāda sprieguma -ne tiešā, ne pārnestā nozīmē. :D

adamsone  Šim vajag RĪCĪBAS MODELI. Tieši modeli. Mde. Ar vienkāršu padomu, ķipa, "dari tā..." nepietiek. :D
Ja spriego,tad esi ļengans. Ko tur vairs tālāk spriedelēt, kam vajag ļenganos.

Deisa  Kā atšķirt "gruzīšanu" no intereses par cilvēku?
Tēma atvasināta no citas, jā.
Par sevi biju piefiksējusi, ka nereti atvērtie jautājumi ar " Kāpēc" manī ieslēdz aizsardzību, sāku dusmoties, lai gan man tas pajautāts tikai tādēļ, lai saprastu manas rīcības motīvus. Žēl, bet liekas daudziem iegājies, ka šādus jautājumus uztveram kā pārmetumus, jo bērnībā kad ko nogrēkojāmies, dusmīga mamma, tētis vai kāds cits pieaugušais prasīja vai pat uzbļāva - Kāpēc Tu tā darīji? Tagad esam pieauguši un jāmāk būtu atšķirt, kad jautājums ir lai tiešām noskaidrotu, bet kad - retorisks, tādejādi paužot nosodījumu? Pēc kādiem kritērijiem atšķirsiet?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu