Bijušie un bijušās

Bijušie un bijušāsĪpaši, ja daudzi gadi aizvadīti attiecībās,nevar noliegt,ka nereti mūsu bijušie vai bijušās nospēlē diezgan lielu lomu esošajās attiecībās,kaut vai ar to,ka nereti esošie (-ās) tiek salīdzināti ar viņiem,palikušas kaut kādas saistības,ieskaitot bieži vien arī kopīgus bērnus un/vai mantiskās saistības,kā dēļ komunikāciju un pat attiecības kaut kādās jomās sanāk paturpināt. Gadās arī dažādas manipulācijas no viņu puses,īpaši ja JŪS esat bijis (-usi) iniciators attiecību saraušanai...
Vai ir gadījies bijušo dēļ saraut attiecības ar nākamo partneri,kā arī varbūt esat atgriezušies pie bijušajiem,tad ar kādiem rezultātiem?

sandra111  nemedzu skatities atpakal-ja aizeju,tad aizeju.

Gunitaa  Man mammai laukos viens vecis dēļ tā, ka bijusī sieva sastapa citu vīrieti un sāka dzīvot kopā ar viņu, aiz bēdām un greizsirdības pat pašnāvību izdarīja.
Pašai negatīvas pieredzes nav, palikām draugi ar bijušo vīru un bez iejaukšanās turpmākajā privātajā dzīvē.

marselis  Manipulacijas vienmer atgadas,
nez no kurienes uzrodas , ludz lai no kadiem kartejiem sudie... izvelk ara.

Lai attiecibas bojatu tur ,kur attiecibas ir....
ar tadu...kur tas nespeja pastavet!

Nu ne,bijusas tas ir SVIESTS un KEFIRS!

coldlands  Nu tadas sapakljaka domas nedaudz bij, mol ka ta, aizgajam katrs savu celju, vai tad vinai tagad nebij gauzi jaraud, jaber pelni uz galvas, janesa melnais seru lakats uz galvas, un ta gadus vismaz 20mit. A si na tev, un jau pec gada jaunu onku samekleja, neporjadociks odnako.
Ne, attiecibas nejaucos, jo bij citas djelas ko darit.

raina1970  Nē , nav pieļauta tāda situācija, ka bijušā darbības traucētu manu dzīvi pēc šķiršanās. Tas, ka cilvēkam ir bijusi velēšanās turpināt komunikāciju ar mani vai atkal papūlēties atjaunot attiecības- tās ir viņa problēmas. Tika pateikts un izdarīts viss skaidri un saprotami, lai nebūtu arī iespēju kaut kādā veidā radīt man diskomfortu. Un te nu jāpiekrīt ^esse^-- manipulē un traucē tad un tos, kuri ļaujas tādām lietām. Jā,otrs cilvēks var mēģināt kaut kādas darbības veikt, bet- mēs katrs esam atbildīgi par savu dzīvi un par to, kas tajā notiek-- nepatīk, tatad ir japaceļ sava, hm, pēcpuse, un jāiet kaut kas darīt, lai tā nepatīkamā situācija nebūtu.

trussardi  ...Bijusais...ir bijusais un basta.Bez tiesibam,bez varda un bez padomiem.Aizmirsts...un jo atrak aizmirsts...jo labak. Vinam nekad,nekad nebus atpakalcela...jo staigajoss cilveks ir staigulis...gajputns. Un man neimpone...pec laika zvani,interese,apsveikumi...tas viss ir lieks un nevajadzigs... abonents ir izslegts un neaizsniedzams, neeksiste prieks tevis. To es par ..sevi.Ja, dzivi nevar sakt no gala...bet vinu var turpinat...bez bijusas. Dzives nepatikama puse...nekas nav muzigs. Tas ari par mani,Tevi...Mus visiem. ...

marija19561956  Nedomaju ,ka man vajadzetu atgriezties pie bijusa vira, viss jau sen ir izsapejis un pagajis. Esam skirusies, viss kas dalams bija ir sadalits,tagad tikai atminas un kopigs berns.Mums nav citu partneru, bet ir normala komunikacija. Lai vai ka, bet ar paceitu galvu tikai uz prieksu, atpakal cela nav,ta domaju es.

neko  "Vai ir gadījies bijušo dēļ saraut attiecības ar nākamo partneri"
Ne gluži dēļ bijušās, bet drīzāk dēļ fakta, ka ne visiem ir pieņemami/saprotami ka ar bijušo var būt arī labas attiecības.

"kā arī varbūt esat atgriezušies pie bijušajiem,tad ar kādiem rezultātiem?"
Bijusī, tas ir kā.... jaunā kā māsa, pie māsām neatgriežas:)

edding  Man ir zināma viena ekssieva, kura bijušo visu laiku/nu jau > 20 gadus/ izmanto kaut kādiem saimnieciskiem pakalpojumiem, te meitai lai māju palīdz remontēt, te pašas virtuvē skapīti jāpiekar, te bijušajai sievasmātei kaut ko vajag. Faktiski negrib viņu palaist, visādi pietur. Bet viņš acīmredzot tīksminās par šādu situāciju, labprāt izpalīdz. Visi apmierināti.

Geisha  Nekad neatgriežos pie bijušām attiecībām. Bija un izbija. Punkts.

neko  Man ir zināma viena ekssieva, kura bijušo visu laiku/nu jau > 20 gadus/ izmanto kaut kādiem saimnieciskiem pakalpojumiem, te meitai lai māju palīdz remontēt,
---
ja tēvs remontē māju meitai - kāds tam sakas ar bijušo sievu?

Deisa  Sāku cilāt pagātni un likās, ka šī tēma man sveša, taču nē - vienkārši pārāk svaiga, lai būtu vēstures plauktiņā ielikta. :D
Man tagadējais vīrs, pirms teicu jā vārdu, bija ierakstīts jau EX kategorijā, jo reiz pateica, ka neredz iespēju mums nākotnē būt kopā, jo nepatīk viņam pilsēta. Es savukārt nevaru sevi iedomāties mazpilsētā ar stipri ierobežotām iespējām. Pateicu, ka tad nav ko māžoties un šķiramies. Pašķīrāmies. Tikmēr no ārzemēm bijušais puišdraugs atbrauca ciemos, tikai kā draugs un atbalsts, lai neļautu man snīpim nošļukt. Un sāku jau atgriezties tautās kā brīva sieviete, doties uz randiņiem. Tomēr vienatnē izcilājot prioritātes, zinot, ka arī senais un uzticamais draugs, vēsturiskais EX bij apciemojis, svaigais EX puišdraugs piedāvāja kardināli mainīt statusu. Pagaidām ir sanācis kā nu sanācis, negribu, lai būtu savādāk. :)

kuks10  Esmu gardēdis +vakardienas pelmeņus neēdu...nezinu nevienu jukušo,lai sāktu skatīties n tās sezonas Ugunsgrēku no jauna..

Dzhaz  Es te tā biki palasījos un teikšu kā ir! Dažas dāmas uztraucas,ka bijušais it kā iejaucās viņu jaunajās attiecībās,BET nebūt tā nav!!! Bijušais faktiski jūtas atbildīgs un norūpējies par savas ex sievas vai ex draudzenes turpmāko dzīvi ,viņš uztraucās vai nākamais draugs vai vīrs pietiekami rūpēsies un gādās par ex sievu un ex draudzeni!

poga_parastaa  Ir kopīgs (nu jau pieaudzis) bērns, bet tik un tā pa retam sanāk ar bērna tēvu kontaktēties ar pilnīgi neitrālām emocijām. Zinu, ka nekad nevēlēšos attiecības atjaunot, jo pirms izšķīrāmies pavisam, bija pāris mēģinājumi kaut ko vērst par labu. Nesanāca. Ceru, ka viņš netur ļaunu prātu. Neesam par to nekad runājuši. Arī laiks ir pagājis pietiekami ilgs, lai viss būtu norimis. Atzīšos, reizēm pati gan mēdzu aizdomāties, bet tikai labā nozīmē, domās vēlot viņam mierīgu, veiksmīgu, labu, saticīgu dzīvi. Kad gadās dzirdēt kādas neforšas runas par viņu, ir drusciņ žēl, bet tikai un vienīgi tāpēc, ka ir mana bērna tēvs. Ne vairāk. Tas arī viss.

Tessa  izmanto kaut kādiem saimnieciskiem pakalpojumiem, te meitai lai māju palīdz remontēt, (c)

kapec tevs nevar remontet bernam maju, vel jo vairak, ja to prot? vienreizeji. tas tak vinja berns.

par situaciju. neesam ienaidnieki, mums ir labas attieciibas, bet doma par atgrieshanos atpakalj uzdzen shermuljus. nevaretu iedomaties kapt ieksh ta, kas beidzies. katram sen sava dziive ij labi ka ta.

maigvaidzis  bijušās bijušas nebijušas

edding  Tessa, protams ka var. Bet raustīt nedēļā reizi 20 gadu garumā, visu laiku kaut ko vajag, nu piedodiet. Man tas šķiet stulbi un uzmācīgi. Es saviem bijušajiem, pat ja ļoti vajadzētu, nelūgtu, vai nu vienīgais vīrietis uz pasaules.

Tessa  un ka tu zini, ka rausta, nevis pats izrada iniciatiivu?
man vispar butu vienalga, tadas attieciiba ir daudz veseliigakas par tiem,kuri apruna viens otru un shnjac, kad redz vai satiekas.
un tas, ka tu nelugtu, ta ir lepniiba, viens no visshausmiigakiem grekiem :)) cilveks iedomajas, ka vinjsh tik liels un svariigs, ka sabirs drumstalas, ja parkaps sev pari. kaut gan tas nevienu, visticamak, nekrata.
stulbi tas ir.

piladzoga  Ir tik daudz visādu notikumu dzīvē šobrīd un būs nākotnē ..par to ,kas bijis un izbijis ..raksta tikai pasaku grāmatās..:DDD Reiz bija..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu