Veči,kādu sievietes variantu izvēlētos?

a)Skaistu,bet neuzticīgu.
b)Uzticīgu kā suns,bet ar liekajiem KeGe un ne visai glītu.
Tad kā ir labāk?Grauzt lepni rupjmaizi vienatnē vai ēst gardu torti jautrā bariņā?

coldlands  LM, vel piereizes si var pukes aplaistit, maju uzkopt, velju izgludinat....

Vinetta  Ej nu ej,coldland :)) Atļaušos ielikt 1 Tavu daudz labāku citātu,ko rakstīji par sievieti: :)))
"A es mekleju tantuku kurai varetu pilniba izlikties. Mol shi tik staiga pa kafuziem, soljarijiem, masazam (karoche spa), a es tik stradaju, perku sai masinas, kazokus, celojumus, un atnakot no darba majas, sakartoju, saposju, samazgaju, izvedu suni, nepiemirstot dziedat vinai slavas dziesmas, deklamet poeziju. Pirms gulet iesanas, pamaset vinai pedas, plecus, un ja vinai nesapes galva, un si nebus stipri nogurusi, dot vinai lielo Ooooo, pats protams klusitinam nodracit vannasistaba, lai so neapgrutinatu ar savam personiskajam seksualajam velmem".

neko  Autoram: tagad labāk pastāsti ko pats izvēlētos: vieglas uzvedības, vai smagas uzvedības sievieti? Šis varētu būt pat interesantāks jautājums:)

LaskovijMerzavec  Coldlans ... uzsvars uz minetu un aiziešanu. Ja sāks māju tīrīt, zeķes mazgāt utt... tad nepaspēs laicīgi aiziet!!!

Bet var būt kompromiss - aplaista puķes un uztaisa minetu:) Kotletes nav vajadzigas...

JurisK  Ja ir iespeeja izveeleeties, tad protams, ka skaistu. Kas tur taalaak - tas jau vairs nav svariigi.

Vaukskis  a) Skaistu, bet neuzticiigu. Labaak grauzt rupjmaizi vienatnee, jo peec tam, kad torte apeesta jautra barinjaa, kaads gribeedams ko vairaak var ielikt pa kjobi, jo zina, ka taadeejadi ir aatri iespeejams tikt pie jaunas tortes, savukaart pie tortes viegli pielasiit citu barinjaa.

coldlands  Vinetta, fimu "Cinjas Klubs" esi redzejusi, lūk man tā paša slimiba, sodien pa mordu ievelku, rit gludinu ok puķes laistu:)
LM, jaaiziet šij vēlams jau nakti, lai šī neredzētu manu nesapuskoto rīta seju:)

bratka  Labāk torti divatā, bet rupjmaizi lai lepni grauž jautro bariņš.

mellene_x  pēc teksta noprotu, ka Autors nav sevišķi gudrs sieviešu lietās??? Autora prāt, nesmuka, ar liekajiem KeGe,nevar pa kreisi ieslīdēt?? Un kā vel var un dara, ...jo vienmēr kādam viņa būs SIMPĀTISKA...un otrādi- Autoraprāt- Skaistās - visas ir neuzticīgas? Švaka izpratne par siev. psiholoģiju, ļoti švaka...(nekā personīga).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu