Kas jums svarīgāk - ka cilvēks ir uzticīgs vai, ka uz to var paļauties?

Nav taču viens un tas pats vai ne? Zinu. ka man pašai svarīgāk ir, ka varu paļauties. Un tad, ja iet pa kreisi? Lai iet, ja zinu, ka atbildību par rezultātu pats arī uzņemsies, bet solīto - izpildīs. Kā ir jums un kāpēc?

_Krasula_  Vai tad ir iespējamas ilgstošas attiecības ar cilvēku, uz kuru nevar paļauties? Tad vismaz kaut kādā jomā viņam ir jābūt neaizstājamam.
Var būt neuzticīgs seksuāli, bet uzticīgs citādi, ja vien pēdējais un arī pirmais pēc tam vēl tiek ņemts pretī.
Nekad nesaku nekad.

jurks  Kaut kas neklopē! Mānam sevi, uzdodot vēlamo par patiesību!

neko  Kad tā palasa, cik labi ka vīriešiem nav tādu problēmu.... cik uz to sievieti var vai nevar paļauties, pietiek ka uz sevi var:)

MrJones  Nu.........Tavu domu gaajienu var saprast......tas buutu variants, kur vecis baigi gaadiigs, shiveriigs...DAR...biigs....protams,,ari NAUdiiigs...izdariigs!! Tu uz vinju vari paljauties, kaa uz komforta garantu, zinot,,ka shis viirietis tiesham sagaadaas visu nepiecieshamo...nu un..ja saikne Laba ari prom nekur neskris! BET.......ja nu gadaas kaads aksidenta Sekssss...taa nejaushi kaadai zem brunchiem paliist...ieshpriceet mazlietinj....to tipa var pieciest, neuznjemt tik tragjiski....aprunaaties sirsniigi, noskaidrot, ka tas tieshaam bija aksidents..un dziivot taalaak uz taas pashas baazes...omuliigi jau nav..bet ko padariisi!
Un tad veel ir otrs variants...taads uz kuru NEVAR paljauties...gatavais mullja...muuuuulaaaps....it kaa kaut ko grib, bet tad atkal nevar....varbuut ar gultaa pa pusei tik pilda savus pienaakumus...biznesinjaa kaut kas tur shkjeersaam un dabiigi ar pikjis ne taa...kaa gribeetos... NU KAS TAS IR? >> par viiriet.......? Zajebal
Kas labaak, Republikaanji vai Demokraati? Tas ir KAUT KAS....,bet ne tas...kam vajadzeetu buut..! Shinii gadiijumaa, normaalaam, jaukaam un PAtiesaam attieciibaam...no diviem ljaunumiem izveelamies mazaako! Man te zin gribeejaas riekstus uzspridzinaat, viena patraapiijaas..davai...jeb es jau nemaz taa negribeeju..kuciite pati uzseedaas uz STAAVOSHU daiktu...?? WTF..../? Kas notiek ar juutaam.....? Gone...fake...bullshit!!

Arnolds  Manuprat uzticigai jabut sievai, paljavigai miljakajai ...:p

raina1970  Ja vīrietim ir pieņemami tā teikt- iet pa kreisi- tad paļauties uz viņu nevar. Tā kā izvēles iespējas starp šiem diviem tēmā piedāvātajiem variantiem, mandomāt , ir visai mazas. Kāpēc nepaļautos uz tādu cilvēku- viņš ar savu rīcību tādā gadījumā ir pierādījis, ka var izdarīt šādi- maigi izsakoties, nekorekti.. tātad- viņš to var izdarīt arī citās jomās, jo būtība jau nemainās- krāpt gultā vai finasēs, vai vēl kā.

Arnolds  Ielaisties vispār ir baigi neparedzami, kā būs.. :))

Droshs_Plecs  Es domāju, ka galvenais, ka uz veci var paļauties grūtā situācijā. Vīrieši vienmēr grib seksu un daudz.

Sievietei galvenais ir uzticība. Tas nekas, ja uz viņu nevar paļauties. Vīrietim jābūt visu lietu kontrolē un jābūt spējīgam risināt sarežģītas situācijas.

Dimsigaretsmentolom  Un kāda jěga no vīrieša..ja ir uzticams..bet paļauties nevar?

Ananda_A  Skatoties, uz kādiem principiem veidotas attiecības. Ja tās ir darījums, kurā iepriekš iekļauta abpusēja sexuāla brīvība...uz priekšu. Parasti gan sievietei šāda brīvība netiek dota. Vispār, ja sieviete vīrieti mīl, viņai nav nekādas sexuālas intereses par citiem.

Tas, ka vīrietim visu laiku gribās sexu, liecina vai nu par to, ka viņa partnere nespēj vīrieti veldzēt. Viņa vai nu ir pārāk primitīva sadzīviskajā mijiedarbībā, vai enerģētiski, emocionāli un mentāli tukša. Taču var būt arī tā(kā vīrieši, tā sievietes), ka ar viņiem manipulē smalkā pasaule, jo seksa laikā cilvēks ir ļoti viegli ievainojams.
Ja cilvēks nonācis kādas atkarības varā, uz sexuālas dabas sānsoļiem virza visādas struktūras, kas parazitē cilvēku ķermenī. Tādā gadījumā neticu, ka uz viņu var paļauties.

Ja šīs lietas sāk dalīt, kā jautājuma autore piedāvā; diezgan šizofrēniska platforma.

VAZ07  Butiskak tomer ir tas ka var palauties uz to otru , krapsana tas jau ir tikkai taja gadijuma ja pieker nodarijuma , ja pats godigi pastasta , tas varbut jebkas tikkai ne krapsana!

AveneSarkana  ja cilvēks uzticas un paļaujas tad neuzticīgie un tādi, uz ko nevar paļauties, iet apkārt ar līkumu vai mainās. Ja neuzticas, nepaļaujas, tad pat uzticīgākais meklēs, kā "šīs cerības attaisnot" :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu