Ja čalis nemaz nav greizsirdīgs tas nozīmē ka nemīl?

Es varu koķetēt un dejot ar sava džeka draugiem.Tie var pat mani drusku apgramstīt un manam džekam pofig.Man kad viņš koķetē ar manām draudzenēm tas nepatīk.Tad ja manam džekam tas vienalga nozīmē ka nemīl?

Kristine_78  Viennozīmīgu ieteikumu neviens nevar teikt, jo nezinam situāciju un vīrieti dēļ kura viņa tvīkst

JurisK  Taa tam tagad buus buut - tas saucaas personiibas briiviiba un personiibas tiesiibas. Vajadzeetu jau nu saprast, peec izteikumiem spriezhot, jaunam skukjim. Taa ir tava saulainaa naakotne - ljauties apgraabstiities katram, kam to gribaas un izbaudiit pilniibaa dziives garshu, ko tev neviens nedriikt liegt. Tieshi taa pat tu to nedriiksti liegt savam shiibriizha partnerim - ne tu, ne tavs aktuaalais partneris nevienam nepieder. Sen novecojushie uzvediibas modelji jaaatmet un jaarada savi, jauni un briivi! Apm.to pashu maaciija Kaarlis, Fridrihs un Vova - dizhi cilveeki, vinju darbs turpinaas!:)

Deisa  A Tu piedāvā viņām apprecēties. Tas drīzāk parādīs, mīl Tevi vai nemīl. Ne visi ir greizsirdīgi.

bumpastiks  Man pašam nepatiktu ja mani draugi gramstītu manu sievieti un viņi ar to nemaz nedarītu jo ciena mani.Bet varbūt Tavam draugam citi morālie principi.

Geisha  Ja esi brīva no attiecībām sieviete tad čamdies, gramsties, kniebies - dari ko gribi. Turpretī ja esi attiecībās tad nav pieļaujams ka kāds gramstās. Robežas ir jāsaprot un jārespektē. Viegls flirts. Ok. Bez jebkādas roku palaišanas. Draudzīga buča uz vaiga vēl ir pieļaujama. Bet nekas vairāk. Pati pieļauj, ka Tevi gramsta kā tādu sabiedrisko inventāru. Kur Tava pašcieņa?

klava4  ai..ai..ai..nu kā, tā var nu,kā ta var....Palaidīs kā puķīti pa Dambi...hi..hi..

Kristine_78  Klava, par jūtām nesmejas.Tas taču ir tik burvīgi, ja ir jūtas pret kādu.

Arnolds  Iespējams, ka mīl Tevi arī...

raina1970  Teikšu, ka tur nekā no jūtām nav- ne no viena puses- ne meitēns , ne puiks mīl.Abi koķetē ar citiem, bučajas, kāds kādu apgrābsta, un .. reakcija nekāda- no vienas puses, no meitenes puses- tiek pieļauta situācija, ka tiek apčamdīta.. nu kaut kāds sviests.

edding  raina1870, kāds vēl sviestc. Neviens nevienam nepieder. Ko grib, to dara, ko grib, to ļauj. Greizsirdība ir vecmodīgs atavisms.

Droshs_Plecs  Jā, nemīl īsti un nevērtē. Un ja tu koķetē ar džeka draugiem, tad tur nav ko mīlēt. Es tādu meiteni uzskatītu par atkritumu.

raina1970  Tas ir ļoti moderns un bieži pārprasts savā būtībā sauklis- par to nepiederēšanu.. un izmanto šo brēcienu parasti tad, kad ir jāpiesedz savas ne visai smukās izdarības, kad pat pašam cilvēkam ir skaidrs, ka ir šauts pār strīpu. Ja būtu jūtas aprakstītajā gadījumā- da kaut vai no metēna puses- tad citi vīrieši neeksistētu, un ja kāds pastieptu ķepu un censtos apgrābstīt- norautos pa snuķi.. ja būtu jūtas no puikas puses- tad ar tādiem grābstīgiem draugiem pat neiepazīstinātu.. jo savu dārgumu sargātu no tādam situācijām.. vienkārši un bez sarežģījumiem.šeit- katrs dara ko grib, kā grib un otrs var būt, var nebūt-- tātad jūtu nav, ir izklaide, iespējams feijerisks sekss pagaidām, laika pavadīšan kopā un nekas vairāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu