Vai ar bijušo ir iespējams visu sākt no jauna?

Kad bijušās attiecības ir pilnībā izirušas,pa starpu ir bijušas citas vairāk vai mazāk nopietnas attiecības.Un tad kādu jauku dienu bijušie satiekas,abi ir vieni un brīvi.Vai ir iespējams ka viņi var uzsākt attiecības no jauna.Tā sakot no pilnīgi baltas lapas nepieminot to slikto kas bijis.Vai tomēr to labāk nemēģināt,jo tā lapa balta vairs nekad nebūs.

inito4ka  ...atkarīgs kā dzīvoja un kā pašķīrās.
Zinu piemēru,kad atkal saiešana ir daudz foršāka,pa iepriekšējo ,,reizi,, :)

DanaL  Pašķīrāmoes agrā jaunībā manas muļķības dēļ. Pēc vairākiem gadiem atkal sagājām un kopā nodzīvojām 12 gadus. Piedzima dēls. Atkal izšīrāmies. Nu jau vairs ne manu muļķību dēļ. Kaut kas viņam iekšā tomēr gruzdēja.
Trešā iespēja ir pilnībā izslēgta.

Deisa  Balta lapa jau nu gan nebūs, ja abiem nav amnēzija piemetusies. Taču atsākt attiecības ir iespējams, ja tiek izcilāts un izrunāts, kas bija tās lietas, kas noveda pie šķiršanās un kas ir tās lietas, kādēļ gribas tomēr sākt attiecības atkal. Ja starp šiem abiem nav pretrunu, var apzināti veidot atkal - nevis no jauna, bet labāk, prātīgāk.

Discreta  Divreiz vienā un tanī pašā upē neesot labi kāpt. Bet zinu vienu gadījumu, kur viss beidzās un ir labi.

lienite101  Nekad nesaki -NEKAD!

trussardi  ...Iespejams ir viss ! Bet vai vajag? Man ne...kas bijis,izbijis... dzivoju ritdiena un atgriezties pagatne....nav ne mazakas velesanas!...Hei draugs...nenokar galvu!...

evodia76  Ir iespējams... tas no personīgās pieredzes...

Chris1986  Ja neviens cits nav dabūnams un neparakstās, tad nekas cic neatliekas, ka mēģināt atkal ar bijušiem. Bet tas tomēr baigi rīvē godam kantes

neko  No jauna nav iespējams, var tikai turpināt no vietas kur tas tā pārtrūka.

Ir cilvēku ar kuriem var uzturēt pat draudzīgas attiecības pa gabalu, bet esot kopā ir gana augts sadzīves slepkavības risks.

MrJones  Neredzu iemeslu, lai es to dariitu...nekad nevienu neesmu pametis gan uzticiigs esmu bijis...cilveeki pashi taadu celju izveeleejushies. Un taa uzticiiba nebija taapat vien....aciim redzot, kaut ko nav sapratushi...pienjemsim, aizgaaja kljuudas peec...,bet atgriezhoties jau NEKAD vairs nebuus taa, kaa bija....un es uzskatu ar to atpakalj njemshanu, nekaadu labu darbu ar neizdariitu...cilveekiem IR jaaguust maaciibu no savaam kljuudaam....jaacenshas vairaak izprast probleemas, saprast, kas patieshaam ir veertiigs....maaceet noveerteet.....ne skriet vieglaako celju!!

lienne  Ir jau tā mēģināts, katram droši vien cita pieredze, bet jau satiekoties sapratām, ka tās jūtas vairs nav tādas....

ne_meklejumos  Bijušo par nebijušu nepārtaisīt, saskribelētu lapu par baltu arī nē, bet var apgriezt otru pusi un rakstīt no jauna. Kas tur sanāks, to laiks rādīs.

miers2  Esmu pamēģinājis - pirmajā vietā liekot kniebšanos..Bija forši - veca mīlestība nerūs arī pēc 20 gadiem, bet nekas pēc būtības nebija mainījies - viņa man patika daudz vairāk nekā es viņai..viņa agrāk domāja , ka ir vairāk vērta - tāpat domā arī tagad..savukārt es agrāk biju no viņas pārņemts un ar rozā brillēm, bet nu jau saprotu to pašu - ka esmu vairāk vērts.. Ko lai saka - mēs agrāk nederējām kopā un arī tagad nederam, bet plika blakus viņa man ļoti patika :))

vislabaka  Ir butiski kads ir bijis shkirsanas iemesls,par to gan ir verts padomat.........un,ja nopietns,tad noteikti tas atkartosies-"suns spalvu met,bet tikumu nee":-))

esmucitta  no baltas lapas jau gan nesanāks visu sākt, bet turpināt aprakstīt vēl neaprakstītās lapas var

av2  a ko tad daris ar ....atminnu ? Izdzeessiis, kaa tadu cieto disku kompim?? Mullkkiibas galiigaas.
Un , jaa, es arii zinu taadus paarus, kur peec ntajiem gadiem abi redz, ka abi ir looseri, un nekas cits neienaak paraataa, kaa buut atkal kopaa.Katra passa izveele , un ja apzinaas abi, ka nekas labaaks ta nespiid, tad uz priekssu.

patia  Nelasīju komentārus>.Ir teiciens:neatgriezies vietā ,kur biji laimīgs.(Domāts attiecības).Vai tas ir iespējams?...

Geisha  Šķīros tikai tad kad pacietības bļodiņa bija līdz malām. Tātad visas iespējas ir jau iztērētas. Ko vairs?

Diosa  Es nē, nevarētu... piedāvājums ir bijis, bet nē... man kā anekdotē:
Ģimene sēd pie galda un ēd vakariņas.
Vīrs ēdot skaļi strēbj... sieva ciešās, ciešās un bliukš ar karoti pa pieri.
Vīrs bļauj: "Par ko?"
Sieva:"Beidz skaļi strēbt, kaitina"
Kādu brīdi abi ēd klusējot... pēc brīža sieva atkal vīram ar karoti pa pieri.
Vīrs nesaprašanā: "Par ko tagad?"
Sieva: "Kā paskatos, tā atceros"...

P.S. es turos pie teiciena: "otreiz sildīts ēdiens nav tas..."

Arnolds  Tā, tad jau nebūs vairs uzsākšana, bet turpināšana un pabeigšana. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu