Lielie bērni.

Vecāki, kuriem bērni nu jau ir pieaugusi (iespējams, ka pašiem bērniem ir jau savas ģimenes izveidojušās) vai jums brīžiem nešķiet, ka jūsu dzīvi bērni vairāk kontrolē nekā kādreiz jūsu vecāki? Kur iesi, ar ko tiksies, kas tas par cilvēku? No vienas puses jau forši, ka ar tevi satraucas, bet brīžiem dusma uznāk - kurš kuru te audzina(āja)? Vai jūsu dzīves ritmam jūsu bērni seko, vēro, palīdz, dod/prasa padomus?

Sanntana  "Mātes vieglprātība" pieaugušus bērnus nekādi neskars, ja nu vienīgi mantojumu tiesības nav sakārtotas. Pieaugušiem bērniem ir sava dzīve un tieši otrādi priecājas, ka vecāki vēl interesējas par dzīvi visās jomās un visādi atbalsta, un vēl visādi lutina mani ( ar visādiem ceļojumiem, SPA brīvdienu atpūtu u.t.t), dievs mums ir devis mēli, izrunājieties ar saviem bērniem un vienojieties, tad arī nekas nekaitinās.

Kristine_78  Santana, ja tu zini ka no bērna atrausies , diez vai tev būs vēlme ar viņu papļāpāt po dušam

av2  maneejie katrs savaa kontinenta dziivo. Konkreeti padomus dodu , un klausa arii. Un mani vinni nemaaca...veel....:) tad jau redzees. Uz otro muuzza dallu cilveeki paliekot beerna praataa. Tad labi vien ir, ka kaads..pieskata, a?

gailene  Nē, mēs viens otru dzīvēs neiejaucamies, varam izteikt viedokli, bet rīcība pašu ziņā.

poga_parastaa  Apmaināmies viedokļiem, idejām, dalāmies pieredzē un zinām, ka tāpat katrs rīkosies tā, kā pašam šķitīs pareizāk. Vienā gadījumā tā būs sava doma, citā liksies, ka tā, kā teica mamma/meita, būs labāk. Jā, jā, mēdzu arī es par pieņemamāku atzīt pieaugušā bērna ideju ,(un otrādi). Divas galvas gudrākas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu