Kāpēc glītas pilnīgi normālas sievietes vēl grib tievēt?

Kāpēc daudzas omulīgi apetelīgas vai pilnīgi normālas sievietes vēl grib tievēt?Vai vajag orientēties sievietei pāri 40 vai pat 50 gadiem uz to svaru kas kādreiz bija 20 gados?Kāpēc sevi jāmoka un jāstaigā neapmierinātai?Vai sievietes atceras to ka vīrieši nav suņi un uz kauliem neķeras?

Deisa  Tievēt grib tādēļ, ka brieduma gados parasti sāk nākt klāt, bet ne jau simetriski. Hormonālo izmaiņu dēļ sāk nogulsnēties liekais uz vēdera un augšstilbiem, tādejādi liekot izskatītiets pēc antīkas kumodes uz tievām kājiņām. Un vēl -pleci paliek tādi kā nošļukuši. Nu nav smuki. Un ne jau dēļ vīriešiem nav smuki. Tāpat kā manikīru ne jau vīriešiem vajag. Kad šis aktualizēsies pati gan diezin vai domāšu par svara nomešanu, bet gan par vingrošanu, kas neļaus augumam palikt nesimetriskam. Muskuļi ir smagāki par muskuļiem tādēļ, iespējams, vingrojot svars būs pat lielāks.

Deisa  kļūdu labojums - muskuļi ir smagāki par taukiem.

neko  kāpēc, kāpēc... nu tāpēc, ka viņas grib sev blakus redzēt ne tādus, kas ir "omulīgi resnīši":)

euromens  Tievējot viss saraujas.... arī caurumi

Ingucits  Tievējot viss nesaraujas. Sportojot saraujas. Vingrinājumi iegurņa muskuļiem. Sen jau to derētu tā ka zināt euromenam.

Lovetta  palasam un šokējamies cik ļauži dulli, nezina ne anatomiju, ne fizioloģiju... kur tādus murgus ķēruši...taisni vai jābrīnās.

Sanntana  Ko nozīmē tievē? Neko neēd ? Svars pats par sevi nerodas un netraucē, bet jo vecāks organisms, jo vairāk veselības problēmas. Orgāni un ķīmija strādā lēnāk. Tievēšana vien jau neko nedod, parasti jau piekopj kādu kustību kompleksu vai veidu, kā gribi sauc. Sen jau ir atklāts, ja gribi dzīvot pilnvērtīgu dzīvi kusties.

Duce  Vispār jau saka ka 99% vīriešu patīk resnas sievietes un 1% ļoti resnas:D tas tā,es savā svarā jūtos lieliski,kaut arī kāds var uzskatīt ka man kas lieks.Man tas ir pie kājas.

Arlekins  >Es varu palielīties. Man skolas laikā bija anoreksija.
tu maz zini, kas ir anoreksija? kā tā izpaužās?

2tēmasautors: resnais, ej vājē davai! :D
liekais svars - tas vienmēr ilgtermiņā ir slikti. un neviens un nekas neliedz arī 60 agdos būt ar tādu pat svaru un labām formām, kā 20 gados...:D

nav nekādu objektīvu iemeslu dēļ vecuma būt mazāk prasīgiem pret sevi...

puuuka  es esmu es,un man nav nevienam jālīdzinās,un jāuzbāžās ar savu izskatu un apaļumiem,kas negrib ,lai neskatās....tā ir katra brīva izvēle..

Kristine_78  Tapēc ka ir tādi kuri domā ka esmu resna. Vispār interesanti kā reağēt uz ikdienas kritiku, cik to ilgi var izturēt un vai vajag un kapēc cilvēki kritizē

Arlekins  nu, 160/80 pilnīgi noteikti, pēc jebkādiem standartiem, ir resns.
švarcnegeram pie 187 auguma sacensību svars bija 107 kg...

Dvinsky  Bet kāpēc daudzi resni veči negrib tievēt,pareizāk sakot, neko nedara,lai notievētu, ko a.... ?
Tāpēc ka kārtīgs vecis no 100 kg sākas. Tā VOT!

Droshs_Plecs  100 kg ir labs svars vīrietim, ja viņam ir 15-20% ķermeņa tauku procents un augums 200 cm.

av2  nepaziistu nevienu, kurai pilniigi viss sevii patiktu.

Kristine_78  Dvinski no simts ta no simts , tikai tādā gadījumā ja ar sportu nodarbojas.Turklāt vecis paliek greizsirdīgs ja sieva pāris kg nomet.Mol nu kas ir mīļākais uzradies ja?

Kristine_78  Turklāt ja tev pastāvīgi zāģē, tu pats paliec par zāģētāju, un tad jau šī doma par mīļāko šķiet pieņemama. Zini ir tādi īdētāji, ko tu dari?Kapēc nenāc pie manis? Kuri aplauž visu ko vien tu vēlies sasniegt.Viņi pat gatavo stratēģiju brīdim kad viņš nebūs mājās, lai tu darītu to ko vajag viņam .Vobšim viltīgi tie veči. Vieglāk pierīties un iet gulēt. :D

Dvinsky  A ko, kārtīgai sievai jābūt mīļākajam. Priekš kam tāda sieva, kas nevienam citam neinteresē. Un tad arī vecim ir motivācija censties :)

Geisha  Nu es gan nelepotos ar anareksiju. Šizofrēnijas paveids. Varbūt tomēr paveiksies un neattīstīsies vecumā tā šizofrēnija. Dievs dod!
Par večiem. Nu tie resnuļi visdrīzāk jaunībā ir nodarbojušies ar smago atlētiku jeb bijušie svarcēlāji. Ja vīrietim ir šaurais krūšu kurvis viņš var gulēt un ēst gulēdams puncis nebūs. Baro cik gribi - rezultāta nebūs. Ja vīrietim ir platais krūšu kurvis pat sēžot uz maizes un ūdens būs tas saucamais alus vēders.
Sievietēm arī ir dažādu formu ķermenis. Ja sievietei ir no dabas platās gūžas tievē cik gribi gurni būs. Nevar visas būt slaidas un sportiskas. Kādai ir jābūt arī skaistai.
Un pēdējais pie šīs tēmas, kura gan jau atkal uzpeldēs pēc kāda laika. viena no mūžīgajām tēmām. Nu jau vairs pat modeles pārāk tievas nekotējas kur nu pārējām. Grozies kā gribi, bet veču acis iekš dekoltē peldās vienā labpatikā un gar to apaļo dupsi rokas tikai tā noslīd.

Dvinsky  Sievietēm arī ir dažādu formu ķermenis. Ja sievietei ir no dabas platās gūžas tievē cik gribi gurni būs. Nevar visas būt slaidas un sportiskas. Kādai ir jābūt arī skaistai.
Un pēdējais pie šīs tēmas, kura gan jau atkal uzpeldēs pēc kāda laika. viena no mūžīgajām tēmām. Nu jau vairs pat modeles pārāk tievas nekotējas kur nu pārējām. Grozies kā gribi, bet veču acis iekš dekoltē peldās vienā labpatikā un gar to apaļo dupsi rokas tikai tā noslīd.
Super pateikts! Ne ko pielikt ne atņemt. Diemžēl arī sievietēm mēdz būt t.s. alus vēderi no kriem grūti tikt vaļā :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu