Cinisms un ciniķi OHO vidē... Jūsu viedoklis ...

Cinisms ir kādas personas uzvedība, nostāja vai attieksme, kā rezultātā apzināti tiek pausta neapmierinātība vai demonstratīva citu personu noniecināšana, kritizējot viņu izskatu, uzvedību, rīcību.
Ciniķi ir gatavi atbīdīt malā ētiskās normas, lai tikai panāktu savu.

coldlands  Nu tjipa vinas teloja kuljturnas tantas+ ceriba, ka delj labas sirds, tiks izveleta, un pecak konfetji, sampanjs, beloje cernoje, kāzu marš.

Luusila  Nē, nu man patīk (jāsaka, ka arī krietni smīdina): kad šiem patupajiem pisikiem iebāž acīs viņiem nepieņemamu viedokli, tad tas esot tantuku gados izpausmes veids, ko kaut vai aiz ausīm, bet vajag piestiept klāt sarunām par cinismu.
Aļō, kungi! Tantuki tieši tāpēc atļaujas teikt to, ko domā, ka jamiem jūsu nevajag. Ne-va-jag. Skrieniet pret vēju. :DDD

Sektants9  Luusilas tante: jūsu senilums liek šaubīties par derīgu medicīnisko pārbaudi pat autovadītāja apliecības pagarināšanai. Arī Tisso kundzes muzejs pēc jums jau noilgojies.

Luusila  Tu sakki??? :DDD

Duce  Nu cinisms arī ir vajadzīgs,ja tas ir vietā.

trussardi  ...Cinikis ir cilveks,kas zina visam cenu...bet neko augstu neverte. ...

Drole  Meerenaas devaas cinisms ir gana veseliigs: "You need naysayers who will shout down ideas that are extreme or just plain foolish."

https://www.psychologytoday.com/articles/200611/field-guide-the-cynic

Pretstataa masveida apgalvojumiem, ka cinikji ir vnk rupji teevainji, patiesiibaa termins apziimee gluzhi ko citu: "It´s hard to argue against cynics—they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side." (Idem)

mellene_x  ciniķis ( pa LIELAM)- ir REĀLISTS...kurš redz lietas tādas kādas tās ir... neizskaistina, neizpušķo... un tam nav nekāda sakara ar optimismu vai pesimismu vai runāšanu nevietā, vai aprunāšanu vai necieņu vai kā savādāk kā te kāds komentēja... es , piemēram, ļoti reti runāju...ja esmu atvērusi muti, tad laikā un vietā un pa tēmu...

fargo  cinisms? varbūt. manā skatījumā, pusanonīma vai anonīma vide ir telpa, kurā var demonstrēt patieso "es", bez krasām konsekvencēm. bet ja cilvēkam ir pārsteigums, ka līdzpilsoņi savā būtībā ir ļauni, neaudzināti, netaktiski, nepieklājīgi cilvēki, tad... vai nu šim cilvēkam ir labi paveicies dzīvot daudz labākā vidē, vai nav īsti nojausmas par to, ko citi domā pie sevis. patiesībā. jo... tādi viņi IR. īstenībā.

eva_  Ironiskiem ciniķiem nav ne vainas, daudz nepatīkamāki ir sarkastiskie ciniķi.

Droshs_Plecs  Cinisms ir tikai aizsargreakcija. Tā ir vājuma pazīme.

AivarsN  Sen jau cilvēki nav biedri,bet nežēlīgi konkurenti. Bail kādu uzslavēt,vai kā citādi atbalstīt,lai viņš tevi neizmanto par pakāpienu savās karjeras kāpnēs. Labāk izlikties indīgam,lai kāds neapēd. Tas varētu būt viens no iemesliem, kāpēc tik maz laimīgu un smaidīgu cilvēku.

Droshs_Plecs  Tieši tā. Ja esi ciniķis, tad Tu vienmēr jau prezumē sliktāko scenāriju. Tādā veidā padari sevi it kā neievainojumu, bet dziļi sirdī tāpat vēlies, lai kāds Tevi saprastu un samīļotu.

Cinicisms ir melošana pašam sev. Aizsargmehānisms. Kam vajadzīgi aizsargmehānismi? Vājiem cilvēkiem.

av2  kas sunim asti cels, ja ne pats ? Tie virtualaas vides "guru" vieniigais , kur speej izpausties ir....virtuaalaa vide. Un ja veel kaads uzkkeraas uz maksskkeres, un nnem taadu nopietni...oi, oi oi, cilveks vienkaarssi juutas laimiigs :))
Reaalaa dziivee...taadi ir zemaaki par zaali, klusaaki par....jo nav balss tiesiibu :(

Satan  Esmu vecs cinisks vecis un tur neko dariit nevar.
Dziive ir dariijusi savu.

Arnolds  Cinisms oho vide ir tads, ka pazudusas visas godigas devejas, tas ir sausmigi ikgadu atgriezoties konstatet, ka vairs nav ka agrak. Plus vel cinisms no agraka laika godigajam devejam ir tads, ka prasibas ar katru gadu tiek celtas, bet saturs tikai noveco.

Kristine_78  Coldlands, man rodas sajūta ka jūs esat vai nu sieviete, vai jūs pārsvarā aplido sievietes un jūsu domāšana ir kā sievietei :D

Edgars37  Autore, a ko cinikis oho vide var tadu panakt??? Dzives kvalitate kada ir, tada ir, nekas jau no tiem oralajiem izvirdumiem nemainas, ne pasam, ne ar citiem😃

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu