Attiecībām nederīgi.

Ja vīrietim vai vēl jo vairāk sievietei līdz 45 gadiem nav bijis ģimenes,bērnu vai pat kādas kaut cik nopietnas ilgstošākas attiecības.Tad varbūt nav pat vērts ar tādiem ielaisties,tad kaut kas tur kārtībā noteikti nav un attiecībām tādi cilvēki ir nederīgi?!Jo ir tak ka līdz tādam vecumam cilvēkam attiecību jomā nekas nav bijis.Tad vai tiešam paši nekam neder vai nav vnk palaimējies?

adamsone  Priekš tevis nav sieviešu, kas ir nederīgas attiecībām. NAV. Ja nu vienīgi tās, kas atrodas agonijā un garantēti nomirs, bet ja nu tomēr nenomirst, tad der. Tev der arī putekļusūcēji, veļasmašīnas un cietie dirižabļi, viss, kas kustas un nerunā pretī.
ja satiec kādu vecmeitu, tad grāb tik ciet, zelts ne sieviete, vnk tīrradnis. Kā izrādās, lauku proletāriešiem nespīd pat tās. Žēl, vai ne....:D

MrJones  NEDERIIGI..........vai paaraak nezheeliigi neizklausaas? Cietsirdiigi.....manupraat, katram gan jau kaada ceriiba iekshaa ir....tik nemaak! Manis peec..es pat shejienes tantinjaam-neveiksminieceem, labpraat noveeleetu katrai otro pusiiti....vismaz, runci..ja zeksuaali vairs nekaadas jeegas nav.......nebeersim saali uz bruuceem!

Katema  Interesanti zināt, vai māte, tēvs, brāļi un māsas neskaitās pie ģimenes!? Un kur ir rakstīts, ka līdz tik un tik gadiem ir jābūt nopietnām attiecībām? Nedomāju, ka maniem draugiem, kuri nedzīvo ar kādu kopā vai kuriem nav bērnu, nav kaut kas kārtībā!

Paula6  Derīgs/a vai nederīgs/a, vērtīgs/a vai nevērtīgs/a, cik lietots/a vai nelietota/a..dzīvē visādi var būt kāpēc neizveidojās attiecības, bet lietot tādus izteicienus par cilvēku?! Un kā ar tevi pašu, autor?

Taira  Ja domā ka nav vērts ielaisties, tad neielaidies! Nevajag jau citiem laupīt pēdējo cerību ar saviem stulbajiem postulātiem.

Floriana  ja vēl tas vecis ir atraitnis un bez bērniem, tad toč ar viņu nav labi. :D

Labrador  Latvijaa paaraak biezhi tiek mainiiti partneri un reti kuros paaros attieciibas ir gludas. Ja sievietei 45 gados jau kaadas 9. - taas attieciibas,tad tas noraada uz vieglpraatiibu. Sievietes arii shajaa vecumaa uzraujas uz makaronu kaareejiem.Kuriem nopietns darbs un pieeja dziivei,tiem shaadu makaronu karinaashanas talantu nav,kaa arii pragmatiskaaka pieeja dziivei.

dzintars45v  Lai spriestu par otru cilvēku,izdzīvo viņa dzīvi un tad izdari kādus secinājumus un humoram,Džordžs Klūnijs,slavens aktieris un zvērināts vecpuisis,kas teica,ka ģimenes dzīve nav priekš viņa,tagad 50 gados apprecējās ar 39 gadus vecu advokāti un man liekās,ka tagad šiem ir viens vai divi bērni,delfi vakar,vai aizvakar lasīju,katram savs liktenis un ne jau kādam citam par to lemt.

piparbecinja  Tas ir ļoti individuāli. Man gan uzprasās jautājums, vai vispārināšana un filozofēšana jebkādā veidā tev personīgi palīdz atrisināt vientulības tēmu. Ņemot vērā, kāds ir sieviešu kvantums un mūsu zemē, nāk prātā, vai tev nav pamatīgi aizsargmehānismi pašam?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu