Apsaubams darijums pasam ar sevi.(Jautajums VIRIESIEM)

Cik Mes Viriesi spejam but patiesi pret pretējo dzimumu ? Vai biezi nacies liekuļot sievietes prieksa tai sakot-, „ak skaista”,”gudra”,” mana jauka”-,to darot tikai, lai „iedabutu vinu gulta” ?
Saprotu,kad daudzas sevi nez kadel uzskata par skaistulem,vai loti erudītam un gudram,varbūt vinam to kads sada veida iestastijis(sugestejis), ta vinas pa dzivi dzivo sajos viltus melos , priekšstatos?
Vai daudz nacies satikt skaistu sieviesu(nesaubigi ,bez kadas kerm. dalas netikamas nolieguma)- , nesaubigi sakot skaistule,vai ar tik spidosu pratu,kad varetu teikt- ,” o ,ja gudra”?

eva_  Samuraj, (tobiš marseli ;)) - jo Tu konkrētāk iemācīsies noformulēt savu domu, jo labāk priekš Tevis, jo varu pačukstēt, ka sievietēm nepatīk tādi filosofi, kas lidinās pa gaisu un grib lai viņus ierauga "starp rindām", turklāt, manis pirmīt pieminētās Tavu izteikumu pretrunas no tā, ko Tu tikko paskaidroji, nemazinās. JO neatkarīgi no tā, ko Tu paliec zem "ievilkt gultā", stāsts ir par to, ka sievietes novērtē komplimentus, nevis liekulīgus glaimus!

neko  Ja godīgi nekad neko īpašu neesmu darījis, lai dabūtu kādu gultā.... pie tā tiek nonākts dabīgā un abiem pašsaprotama ceļā abpusēju simpātiju gadījumā. Īsti ar nav skaidrs kāda varētu būtu motivācija kaut kur vilk sievieti, ja viņa pati neko nevēlas. Tas viss tāpat būs "nekāds" bez abpusējas ieinteresētības.
Komplimentus mēdzu teikt... ja ir par ko. Bet bez konkrētiem nodomiem.

trussardi  ... Prieks manis tas nav apsaubams jautajums.Nesagaidisi! Esmu tolerants pec dabas...dzive neesmu skops un vardos vel jo vairak! Katram gribas kaut mazuminu laba un tas ir pareizi...sievietem divtik un ari pareizi.Es neskopojos vardiem miliem,manas sievietes to saprot un pienem. Pilnigi visas sievietes ir skaistas...tikai virietim tas jaredz,jasaprot,jajut! Skaistums ir plass jedziens,ta nav tikai ariene. Ja Tu spesi atrast to atskiribu...Tev neviena nebus javelk gulta,drizak Tevi ievilks ! Viriesi miliet ,vairak miliet savas sievietes ar vardiem Jo ari tada milestiba ir milestibas dala! Daba nevienu nav sodijusi par vardiem skaistiem....

neko  trussardi: mazliet ziņkāre māc; pēc vārdiem "tu esi tik pat skaista kā visas pārējas" pļauku tu saņem vienmēr vai ir tādas kas tomēr pa seju šādā situācijā nesit?:)

Rinkulis  1) Cilvēki dažādi - ir kas mīl ar ausīm, ir kas novērtē darbus, ir kas novērtē kaut ko citu. Universālas peiejas nav.
2) Ja cilvēku var apvārdot ar tukšiem komplimentiem, tad to var pavērst divējādi - kā omas uzlabošanu nesavtīgos nolūkos, vai kā nekrietnu manipulāciju. Kā katrs to izmanto - paliek paša ziņā.
3) Ja tu domā, ka sievietes ar pārāk augstu pašvērtējumu ir izlaiduši vīrieši - tu smagi maldies - tam saknes aug no bērnības. Kāpēc tu vispār gribētu ielaisties ar smaga raksturu cilvēku? Sporta pēc iedabūt gultā? Kāda no tā jēga?
4) Es neliekuļoju / neesmu liekuļojis - es vienkārši šad tad kaut ko noklusēju.....lai pēc tam to izvilktu dienas gaismā mierīgos apstākļos.

miers2  sievietēm gribas sajust mīlošu attieksmi nevis klausīties par sevi patiesumu :)) Tieši tāpat kā vasaras vidū naivajiem latviešiem gribas ēst vietējās zemenes - nu tad viņi arī saņem tās ogas ar visiem skaistajiem apliecinājuma vārdiem :))

riks086  Tik nekaunīgi un nekrietni es sievietei melot nespēju..... :))))

trussardi  ...Ta ..neko .. jautajums ar zinkares piegarsu?Atbildesu mats mata!...tu esi tikpat skaista ka visas parejas Holivudas zvaigznes ! Tada veida es sevi pasargasu no ...plaukas ,pat vel iegusu milu bucu! Es jau uzsveru,ka viriesiem ir vairak ,vairak sievietes jamil ar miliem vardiem! Bet neviens nelasa vai nesaprot. Ta ka macies...kolegi,vienmer gatavs!...

Arnolds  Virietim lai savaldzinatu sievieti ir jaizmanto visas vinam esosas iespejas, tas ir ka doties misija uz neapdzivotu planetu, but vai nebut. Tads ir jautajums...:)

Arlekins  tie kas melo komplimentos - ir nožēlojami radījumi.
melot vispār ir tizli, un šajā jomā - it īpaši, manuprāt...

Arnolds  Pilnigu taisnibu pasaka tikai tad ja velas lai viss beigtos...vai ari ja ir nepratigi iemilejies :)

poga_parastaa  Autoram.

Neesmu vīrietis, taču nevaru nepateikt. Sen vairs nav alu laikmets un tie laiki, kad izglītība bija tikai vīriešu pprivilēģija, arī ir tālā pagātnē. Ja esi sievieti ievil,cis gultā tikai ar skaistu leksiku, vienalga - falšu vai patiesu, tad vari sevi apsveikt ar "lētu preci". Sievietei, kura patiešām ir gudra, būs viens pīpis, kādas fabulas tu par viņu saceri. Labākajā gadījumā paspēlēs tev līdzi un tad, kad vismazāk būsi to gaidījis, filigrāni izklās tev taciņu pretējā virzienā.

shining  nez, ar šādiem komplimentiem var kādu iedabūt gultā: "užas, kakaja krasivaja!" un "prelesķ, kakaja glupiška!"? :D

JurisK  Cik nu taa atminu - man nekad nav bijusi veeleeshanaas ´´ievilkt gultaa´´ galiigi nesmuku un dumju sievieti. Taa kaa, ja es saku, ka tu esi skaista, tad es nemeloju, vismaz tai briidii man taa arii shkjiet. Iisteniiba parasti atklaajaas otrajaa riitaa, kad abi abpuseeji var reaali noveerteet esosho situaaciju.

Satan  Principaa nebaarstos ar komplimentiem.Kur nu veel liekuljot.Kluseeju un miers.

av2  komplimenti kausee gan ledu. Ja veel patiesi....jo tik tiessaam, vismaz es, necenssos nekad ievilkt guultaa sievieti, kura man tik tiessam nepatiik , kuru negribu. Jo, ja tiessam iekaaro sievieti, arii tie truukuminni vairs nav nemaz....truukuminni. Vot taa ira.
Sex nav ....nekas oblegaats, a? Nu nepatiik, sskkiet nesimpaatiska, nu nevajag ar .

Deisa  Verbālā komunikācija ir tikai viens no 5 veidiem kā izrādīt uzmanību un emocionālo pieķeršanos. Jā, sievietēm, lai viņas sev pielaistu klāt, ir vajadzīgs emocionālais pacēlums no vīrieša, bet - ne no jebkura vīrieša, tikai no tā, kas viņu ir ieinteresējis. Un ne jau tikai ar vārdiem to var panākt. Vēl ir pieskārieni, parūpēšanās par sadzīviskām lietām, kvalitatīva kopēja laika pavadīšana, finansiālā nodrošināšana. Jo dzīvi vairāk pieredzējusi sieviete, jo tukša muldēšana mazāk viņai ko izteiks un uzmanību vēlēsies saņemt citos veidos.
Par izlutināšanu - jā, tur daļēji taisnība. Tādi idioti, kas domā, ka sievietei tikai nūdeles uz ausīm vajag, tieši tādas sievietes izlutina, bet pārējās padara par ciniķēm, kas vairs par komplimentiem nepriecājas, bet drīzāk dusmojas vai uztver ar aizdomām.

Nerons  Daudz nācies satikt gan gudru, gan skaistu sieviešu....neliekuļojot un nelieloties stāstu:)
...lai arī jums visiem jauka diena un mierīgas debesis:)

kvarts  daudz grūtāk ir izdomāt ,kā viņu no tās gultas prom dabūt...

dzintars45v  Kam kādi mērķi,es piemēram pliku seksu nemeklēju un ja man sieviete nepatīk,vai arī redzu,ka nesanāks tur nekas,tad to lietu nemaz līdz gultai nenovedu,priekš kam čakarēt prātu,gan sev,gan viņai,bet ja baigi gribās,tad kā Adriano Čelentano,slavenajā filmā ,,Spītnieka savaldīšana,,,tad jāiet malku skaldīt,uz baseinu,dzelžus pacilāt vai vēl kā lieko enerģiju izlādēt...!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu