Saderīgi!

Itkā nevēlos neko neiespējamu . Tikai...satikt vīrieti sev saderīgu un vēlamu kuram arī es... tāpat saderīga un vēlama,kādēļ gan tas tik mikoši?

biruta1958  Chris1986! Vai Jums ir uzskaite un aptaujas rezultāti par ,,stāvēšanas" stāvokli valstī virs 50? Ziņģītei 76 gadi, partnerim vairāk, bet viss notiek. Rita Lasmane šodienas ,,Ievā" raksta- ka ar seksu var darboties ilgi, ilgi... Nepiekrītu, ka masveidā visi virs 50+ norakstāmi.

AivarsN  Jo eksotiskāki putni bēniņos,jo grūtāk atrast otru tādu pašu. Tie, kuriem pret dzīvi nav īpašas prasības,viegli atradīs otru pusīti,bet tie,kuru dvēseles sasniegušas ļoti augstu attīstības līmeni,var arī palikt vieni,jo viņi ir ļoti liels retums šajā pasaulē un sev līdzīgu būs ārkārtīgi grūti atrast. Tad jāiedarbina smalkās uztveres spējas,lai tikai pēc foto atpazītu sev līdzīgo. Tāpēc jau arī tie labi saskatāmie foto ir tik svarīgi. Ja nevar pietiekami labi saskatīt seju, īpaši acis,tad nekāda atpazīšana neizdosies. Uzrakstīt anketā jau var jeb ko, tāpēc to var neņemt vērā.

Arnolds  Ja taisniba, ja grib lai "noperk" pa dargo mantai ir jabut labi redzamai. Un ari tad ir javelas meklet kompromisus tacu ar laiku cilveki paliek slinki.

Deisa  Loterijā laimēt neiespējami? Iespējami, bet iespējamībai ir koeficients atkarībā no tā, cik biļešu vispār ir izlaistas. Un tāpat laimestu summas ir dažādas - vieglāk laimējamās - mazākas, lielais laimests, tikai vienam tiek. Un kāpēc lai ar attiecībām būtu savādāk? Pasaulē ir 7 miljardi cilvēku. Rēķinot rupji, vīrieši varētu būt uz pusi, tātad 3,5 miljardi. Apmēram trešdaļa vīriešu varētu būt virs pusmūža, tātad 1 miljards. Nu tagad padomā pati, cik liela iespēja atrast savu īsto no 1 miljarda cilvēku, no kuriem Latvijā ir tikai daži tūkstoši brīvo statusā. Tad atsijājam alkoholiķus un visus pārējos nekam nederīgos, tāds čiks vien sanāk. Jāver pasaule vaļā!

av2  jaanolaizzaas uz zemes, a? Iesaakumam. Ja prasiibas ir....maakonnos, un apkaart ir vieni vieniigi ......zaabaki, ko lai dara.
Un vispaar, pie mums, uz zemes, ir daudz, daudz forssaak, ja kas ;)
Tas jau tikai mans mnineejums sseit, jo reaali...japaziist cilveeks, lai kaadus padomus dotu.

Kristine_78  Man šķiet pārāk daudz kautrīgu cilvēku uz šīs planētas.Vīriešiem vajadzētu nodarboties ar ziedu audzēšanu, lai nebūtu lieki jātērējas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu