OHo ievietotaas plikaas bildes ?

Ko iisti domaa sievietes/meitenes , kuras ieliek savaa profailaa pus , vai pavisam plikas bildes te? Tas ir ...maksskkere idiotiem? ....izmisums?... moraales neesamiiba ? ...tarakanu streiks ?

Vinetta  Runā,ka daudzi no tādiem ir feikprofili,kas patiesībā pieder večiem un kuri ķer idiotus,kas pārskaita uz kontu naudu par gaidāmo seksu,bet paliek bez pakalpojuma un bez naudas.

MrJones  Man pohuj..nekad neesmu izveeleejies peec ir vai nav atteelaa plika...un nebuut ari nenoziimee, ka vinja buut daudz atraktiivaaka gultaa..vai griboshaaka....vnk., veids, kaa pieveerst uzmaniibu....massveidaa.....peec kuras taalaak iespeejama tirgoshanaas

kokote  Pašlaik oho ir 319 sievietes- izbraucot cauri IKācAr - neviena nebija plika :)
Puis, neesi portālus sajaucis? Re, pat vīrieši, kuri te regulāri uzturas, nevar neko tādu atminēties. ASV jau vēsturiski bijusi ļoti puritāniska (eiropiešu) kopiena - būsi samaitāts.
P.S. pašam nez paša bilde profilā vai kā?

Deisa  Viņas domā, ka ir ar ko lepoties. Jā, var lepoties arī ar smukām kailbildēm. Gaumīgām. Taču reizēm foto ir ļoti vulgāri un piedauzīgi. Tur pat kailai nav jābūt. Ir te daudzkārtīgi redzētas bildes, kur apģērbtas sievietes izskatās vairāk -išanai, nekam citam, kā jaunas slaidas smukas meitenes bez drēbēm.

coldlands  Pofig, es ar puspliks.

straume22  Plikas - tātad pasaka uzreiz- vecīt, mugurā vilkt nav ko. Varbūt sagādās, ja skaists organisms - paliks žēl, ka var apsaldēties vai kā citādi:)

neko  Kas bija, to ielika - daudzām tak pat tādu nav:)

Kristine_78  Es domāju viņām ir dziļi vienaldzīgi ko tu domā.Vot kā.Iedomājies ka šeit ir pludmale :D

marselis  kaju,kurpju,zekubiksu utl.,
ka ari kailbildes, kuras tiek publiskotas norada uz psihisko stavokli,
diagnozi.
Ja esi domajos dzeks,turies no tadam pa gabalu,
lai kadu interesu butu vadits,pat ja seksins,
netikamos momentos nesaubigi ieberzisies.

dzelzitis1  ...šeit...pusplikas?...ieej APOLLO ziņu portālā,pavisam cita lieta...:)))

eloiza  Bet ko domā vīrieši ieliekot ne savus torsus,uzvalkbildes utt.

av2  domaaju, ka tas ir makskkerakkis....pliks...;))
Jo laikam jau tomeer citu nav ko piedaavaat, reklameet.....:(
Dazzaam ir plika d* bilde, prasaiibinnas...ienaakumus, ibj, davai saakot no 2000 utt.
Un ,kodoliigi iissi par sevi, man taa...plikaa D*** , kas I , neredzat preci?
Pzd, kautkaads.....oHo paarveerssas par miskasti leenaam.

Vaukskis  OHO ļoti pietrūkst vulgāru puskailfoto ar ļoti pievilcīgām sievietēm. Ja vēl pirms gadiem desmit kādas bija, tad tagad...phe...nav vairs uz ko te īpaši skatīties un uzbudināties. Tādā veidā amorāli tika un tiek makšķerēti izmisuši idioti, bet pēdējo arvien ir vairāk nekā skaistuļu, tā kā vajag vēēēēēēlllll ! :(
Pievienojos tām rakstītājām, kas izteica izbrīnu par to, ka tādu tēmu "bīda" vīrietis, bet, izlasot ka tēmas izveidotājs ir no Savienotajām Valstīm, šķita, ka kļūst skaidrs, no kurienes aug kājas.. .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu