Vai Jūs tas nebaida?

Mēs te vairāk vai mazāk meklējam prinčus un princeses, bet gadi iet, laiks rit. Lielākā daļa tā arī vieni paliksim , īsti nevienam nevajadzīgi un, kā sienāži notrallinājuši savus spēka gadus.Varbūt tomēr vajadzētu savas lielās prasības daļēji piebremzēt un atrast cilvēku, lai nebūtu vecumdienās par neapmierinātiem večiem un pukstošām tantēm. Kā jau zināms, ka cilvēks ir kādā ziņā nelaimīgs, tad par tādu kļūst.

zetiine  Autorīt, tās ir tavas pārdomas un tādēļ nevajag visas pārējās sievietes iekļaut savā kategorijā zem vārda "mēs" !!!
Mana dzīve ir bijusi un ir interesanta. Un tas, ka šajā brīdī man nav tuvas attiecības ar vīrieti, manu dzīvi nepadara garlaicīgu.

Vollija  Un - vai tad pietiek tikai ar to, ka ir kāds piedzīvotājs / "kaimiņš" blakus, kurš it kā garantēti būs arī vecumdienās?! Īgnums un neapmierinātība ar dzīvi tieši sasaucas ar to, ka paķer kaut ko, lai tik kāds būtu pie sāniem, un tad nu cenšas viens otru pārtaisīt, pārveidot par "iedomāto princi/princesi" vai "izspiest" pēc iespējas lielāku lietderības koeficietnu!:) ...Un, kad nekas nesanāk - fiksi top nomaiņa uz nākamo "cerību personāliju"...

Būt kopā ar kādu, lai tikai kāds būtu, manuprāt, ir muļķīgākais, ko var darīt, drīzāk jau tieši tā ir sevis un citu mānīšana un ilūzijas, ka viss ir "nokārtots" un labi, uzturēšana! Tieši tā var izniekot savu laiku un t.s. "labos gadus", nevis dzīvot dzīvespriecīgi, darot daudz foršu, labu un interesantu lietu, un, izbaudīt laiku, kad satiec kādu, ar kuru patiešām ir forši!

Bet nevajag jau princi ar noteiktiem parametriem un "gadžetiem", galvenais, lai ir abpusēja vilkme, foršs vieglums un interesantums attiecībās!:) ...un, protams, arī "piestrādāšana un darbs" pie šīm attiecībām...

inde_1970  Nebaida gan. Vajag vairāk kustēt, tad nevajadzēs pukstēt! :))

madaa  es bez prinča no šejienes prom neiešu..:)))

Edgars37  ...nu ta ir, neviens tak nepiebaz savu maju ar lietam, kas nav vajadzigas un isti nepatik...tad kapec sava dzive ievilkt cilveku, kas tur isti neiederas😃???

Droshs_Plecs  Vientuļi paliek tikai lūzeri, kas visu dzīvi ir nodzīvojuši "tjap ļap".

Ambiciozi, spēcīgi un izskatīgi vīrieši vientuļi nepieliek.

_Ewa  Man jau tā ir diezgan augstas prasības, bet drošvien nomainīšu tās pret vēl augstākām. Apzināti! Jo ar visām tagadējām raksta pārāk daudz un tajā skaitā visādi lūzerveidīgie. Un atklāti sakot, oho man ir tikai kā rezerves variants priekš iepazīšanās, jo dzīvē man notiek gan iepazīšanās, gan tikšanās un pārējais. Oho šobr.ienāku tikai dēļ PA.
Tā ka katram savs, tāpēc vispārināt ir muļķīgi, kas vēl maigi teikts.

kudala  aaaaaa, zeme atveries!!!! varētu domāt, ka tā "otrā pusīte"( phe!) ir visas dzīves piepildījums. Dzīvē ir 100 un 1 viena iespēja sevi realizēt. Žēl man to būtņu , kuras bez "prinča" jūtas pazudušas.

Edgars37  13:10
...un drukas vel vairak luzeru, jo viniem prasibas ir VISaugstakas😃!!!

draboss  Ewa, neesi aizdomājusies, ka vairums no rakstītājiem tās Tavas prasības nemaz nelasa un Tu tur anketā vari sapičkāt ko vien vēlies, daudzums jau nemainīsies.

_Ewa  draboss, protams, ka ir arī tādi, kas nelasa, bet tā ir viņu problēma. Tāpat kā to, kam anketā nav foto un pat pie sarakstes nesūta. Neies jau uz visiem laiku tērēt.

LordsMatrix  Te lielākoties visi tik lielas Personības, ka sen jau nerakstu vēstules. Bailes atrauties!

Pillerina  Vakar Bez tabu sižetu skatījāt par Varakļānu 12 bērnu ģimeni? Princis ar princesi satikušies, bet tāpat pukst, ka cilvēki nepalīdz ar naudu un materiāliem labumiem. Ka nepadara viņus par karaļiem!

Deisa  Mēs visi... prinčus un princeses. Tiešām visi?
Kopējai kauliņu mešanai vajag ne princi vai princesi, bet gan cilvēku, ar kuru kopā ir labāk kā vienam. Tieši tik vienkārši. Un ja ir šādas samērīgas prasības, tad nav ko pazemināt. Vai tiešām kādam vajadzētu līdzās kādu, ar ko ir sliktāk kā vienam?

Arnolds  Domaju problema ir apstakli, kad padzivojusi cilveki jau ir slinki baigi iespringst no ta ari retak sanak iemileties no ta savukart ari paliek vieni, kas nu kuram vajadzigs. Viens ir skaidrs, ja ir nepieciesamiba vienmer rodas ari izvele!

AivarsN  Jo vairāk sievietes iepazīstu,jo mazāka vēlme būt ar viņām kopā. Varbūt kļūstu vecs? Nav jau nekādu īpašu prasību. Lai tikai ļautu mierīgi dzīvot.

Arnolds  Lai ar vinjam but kopa ir vainu jamil vainu jabut vel nopietnakam apstaklim...😀
Parasti pietiek ar pirmo, bet gadas ka delj otra netiec lidz pirmajam.

Bjarka  ...cilvēku, ar kuru kopā ir labāk kā vienam.
Deisa, paldies, forši pateici!

jurks  Novērtē šo laiku, kas ir dots! Pieticīgas prasības arī nebūs garantija priecīgām vecumdienām! Dzīves maksimālais piepildījums- kas tas varētu būt?-protams- bērni! Bet visam pāri- Dievs!!! Tikkai Viņš piešķir mūsu dzīvei un visam tam, ko mēs darām, patieso jēgu un piepildījumu!!!

piladzoga  JA gribi būt laimīga vecumdienās ..tad nemeklē veci ,bet uzturi kārtībā savu veselību un ..krāj naudu... varēsi ceļot un baudīt dzīvi. Kā arī varēsi apmaksāt SEV cienījamu dzīvi (atsevišķu istabiņu) labā pansionātā,nevis gulēt 5-vietīgā istabā un diennakti gaidīt ,lai kāds atnāk nomainīt pamperi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu