Varbūt mēs meklējam vnk SAVU cilvēku?

Te vienā tēmā dāma raksta,ka laikam te esam visi izlepuši un meklējam prinčus un princeses.Bet varbūt viss ir savādāk un nemeklējam ne princeses,ne prinčus,ne ko sliktāku,ne arī labāku,bet vnk SAVU?!Tikai kā lai zin ka tas cilvēks ir TAVS?

coldlands  ....kādreiz nav pratusi novērtēt.....Uz Zemes dzīvo 7 miljardi piplu, pietiks visiem savas otras puses, krāpjas, melo, vai tiltiņa stav.

lady_super  MrJones - piedod, man pret Tevi un arī to sievieti nav nekādu antipātiju, ne vismazāko, bet es nesaprotu, kā Tu par SAVU vari saukt sievieti, kura nešķiras no sava vīra. Tas tā dīvaini izklausās :))

Tilia  Jā.

tas2  Katrā sportā ir jātrennējas----arī kopdzīvē,tad jau aiziet----un iepatīkas...

Agate24  Mēs meklējam tiešām savu cilvēku. Un es to arī šeit atradu. Tikai....viņš nomira.

scheriff  Attiecības nav tikai stāsts, kā atrast savu īsto cilvēku, bet gan kā pašiem būt īstajem.

jurks  Radošās mokas! Kura no princesēm ir tā īstā?? Kādi bija tie asprātīgie risinājumi, kā prinči atlasīja to īsto- savējo? Vajag palasīt pasaku gāmatas, tur tas ļoti labi un tēlaini aprakstīts! Zirnīti zem spilvena un tt. Iedarbini radošo domāšanu!!

Droshs_Plecs  Vispār. Par "savu cilvēku" kļūst. Cilvēki pierod viens pie otra, iepazīst viens otru. Var būt kopīgas lietas, bet patiesi "savs cilvēks" ir kad saista apbusēja pievilcība primitīvā hormonālā līmenī un ilgtermiņa vienam otra iepazīšana un uzticēšanās. Ja visi šie faktori iestājas, tad vairums cilvēku viens otru uztvers kā "savējo".

Vanesa15  Beidzot viena prātīga doma. Protams jāmeklē SAVS, kas nekad nav sapņu princis/cese no glancētajiem žurnāliem

dzintars45v  Tā to varētu arī formulēt,kā savu cilvēciņu,ar līdzīgām interesēm,kas vēlās no dzīves apmēram to pašu ko tu,manā gadījumā,piemēram lai cik skaista arī nebūtu meitene,ja viņas dzīvesveids sastāv no vieniem klubiem un tusiņiem un palielam vienīgās intereses šmotkas un rotaslietas,tad galīgi garām,jo tas galīgi nav mans cilvēciņš,galu galā tev ar viņu dzīvi kopā dzīvot,tāpēc arī vajag to savu cilvēciņu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu