Vai ir gadijies ka sākumā baigi patīk bet pēc tam sariebjas?

Es iepazinos ar ļoti simpātisku vīrieti nenopietnām attiecībām.Jau otrajā randiņā mums bija sex.Viss bija super.Man patika viņa izskats,uzbudināja balss.Par cik abi esam precētie kādu laiku pēc sex vnk sarakstijāmies un sazvanijāmies.Es ar nepacietību gaidiju nākošo randiņu.Tad kādu vakaru satikāmies.Izskatijās viņš kā vienmēr,bet viņam tik briesmīgi smirdēja mute ka mašīnā pat atstatus blakussēdeklī nebija ar ko elpot it kā tur 100 kaķi būtu pieķēzijuši:( Fui palika tik pretīgi!Vakarā kad viņš piezvanija man pat riebās jau viņa balss.Cik viņš man patika,tik pēc tam sariebās.Visi tauriņi vēderā no briesmīgās smakas nosprāga.Škrobe bija liela!Vai ir bijusi līdzīga pieredze?

Ingucits  Lucifers teica- smaka no mutes ir pirmā ļaunuma pazīme :D

leopardine  Kā ar tādu vispār var bučoties??? Man jau slikti paliek, ja lielveikala rindā kāds tāds smirdīgais blakus stāv, daži cilvēki baisi smird.

fargo  nē, tā nav bijis. bet vislabāk to būtu jautāt vīram. kas viņam šai jautājumā būtu sakāms?

EECOOL  jebkurš cilvēks, kurš ēd dzīvnieku līķus, potenciāli var sabeigt gremošanas sistēmu jebkurā brīdī, un, nesagremoto līķu smaka nāks pa muti. tā smirdēšana ir ļoti intensīva, noturīga, neko pretīgāku iedomāties nevaru.

JurisK  Pati saki - kapriiza, rudmataina bestija, kurai gruuti izdabaat! Bet taa - taa tas ir vienmeer, ja vienojoshais elements ir pliks seksis. Priecaajies, ka vismaz pirmaa reize sanaaca cieshama, tas arii retums!

edding  Ir, ir mūsu vīriešiem problēmas ar mazgāšanos. Domā, ja gals noskalots, ar to pilnīgi pietiek.

coldlands  Fufels ar to mazgasanos, onkam prosto kuņģis sabeigts.
Tante jau varēja šim pateikt, lai šis zin ok aiziet pie doktora, bet ne, foršāk atskriet mājas, ielogoties oho.lv un pasmirdet pašai.

piladzoga  gan jau smirdēja arī sākumā..tikai...lielā gribuļa dēļ nejuti :DDD

av2  nu tie , kas eed tikai augu liikkus - sagriestus, norautus dziivus augus , smird veel briesmiigaak. peec sapujussas zaales..Brrr..neko pretiigaaku iedomaties nespeeju. Nopietni. Kaa govis smird zallbariibu gremojot..brrrrrrrr

1buss1  smirdīga mute domāju ir tas pats kas smirdīga coze.

Liigucis  oHoK noteikumi: Randiņš ar 40+ tikai pēc 150% ķermeņa higienas! (100 no ārpuses, 50 no iekšpuses):-))

wildangel  21.47
Kas ir prostatas smaka??

adamsone  jākļiem jākļu problēmas.

kurmic17  Debīli žēloties šeit par vīrieša mutes smirdoņu, it sevišķi pēc seksa 2x . Vai tad vienkārši nevarēji to viņam pašam taktiski norādīt? Mazums, kas bija puikam noticis.

Araabs  Gripas laiks,obligāti jāēd ķiploki,tā ka to par smaku nevar uzskatīt:))

AivarsN  Sunīši,pirms lekt virsū, rūpīgi aposta abus galus,lai zinātu,ka satikts īstais.😀

VECA_PIEPE  jākļiem jākļu problēmas. (c)

Diskusijas nagla un ar tiešu trāpījumu pa mici! ::D

Arnolds  Mileties ir forsi.

Chris1986  Piekrītu Arnolds! Ne jau velti dižais Rainis savā laikā rakstīja: "Sisties, *isties tas nav grēks - tas ir Mīlestības spēks!" :D

Arnolds  Chris1986 redz tu tads intelektuals virietis cite Raini tev vajag apreceties pasa pilnai lainei un tad izmeginat kads ir milestibas speks :)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu