Veiksmīga iepazīšanās-vai tā ir kā laimes spēle.

Veiksmīga iepazīšanās-vai tā ir kā laimes spēle neko pat nedarot ,uz to īpaši neiespringstot jeb vairāk tomēr ilgu experimentu,mēģinājumu rezultāts.

zanna18  Veiksmīga iepazīšanās tā ir laimes spēle.Iepazīšanai internetā gan neticu.

mudra9  Man draudzene diezgan ilgi Oho pabija , kamēr tomēr atrada sev piemērotu dzīvesdraugu, nu bet izgāja cauri tādiem brīnumiem...uh....

Paula6  Viss ir iespējams..arī nternetā, tikai nevajag ieciklēties uz kaut kādiem noteiktiem parametriem, bet uz līdzīgām vērtībām un arī interesēm.

av2  esmu iepazinies internetaa,un lloti veiksmiigi pat. Tiessi Internetaa ir taa iespeeja ilgaak buut tikai labiem pazinnaam sseit, iepaziit kaartiigu otru, izrunaat vissu, pilniigi vissu...pat veel nesatiekoties.

bumpastiks  Es teiktu ka tā tiešām ir laimes spēle atrasties īstajā vietā un tieši tad sastapt īsto.

Vanesa15  Protams. Tikai un vienīgi laimes spēle. Un arī likteņgrāmata. Kas tur ierakstīts, tas arī zvanīs

Deisa  Un kāpēc varbūtības teoriju nemāca jau pamatskolā?

Deisa  Tātad jo vairāk prasību ir "otrās puses" kandidatūrai, jo mazāka ir mērķauditorija no apgūstamās publikas. Jo prasības vienkāršākas, jo mērķauditorija lielāka un vienkāršāk atrast meklēto. Tikai ko nu kuram vajag - vienkāršo vai sarežģīto un grūti panākamo.
Ir mednieki, kas medī visu, kas kustas, bet ir mednieki, kam mērķis ir, piemēram, alnis, uz kuru ies vēl un vēl, kamēr nomedīs. Kuram no viņiem lielāka iespēja tikt pie aļņa- tam, kas mērķtiecīgi tieši uz alni iet vai tam, kas medī visu pēc kārtas?

draboss  Deisa, pirmā un otrā rindkopa ir pretrunā....Bet es vairak piekrītu otrajai :D Jo domāju, ka plašā mērķauditorija tieši visu sarežģī, cilvēkiem itkā liela izvēle, tad nu testē pēc kārtas.

Arnolds  Viss dzive ir spele galvenais lai savas intereses realizejas veiksmiga kartaa :)

Deisa  draboss, iespējams neprecīzi izteicos. Ar publiku domāju - visi cilvēki, kas apgrozās konkrētajā lokā, bet mērķauditorija - tikai tie, kas atbilst vajadzīgajiem parametriem. Jo vairāk parametru, jo mazāka mērķauditorija, bet lielāka iespēja atrast īsto tieši mērķauditorijas ietvaros, bet jo prasību mazāk, jo lielāka mērķauditorija, no kuras to īsto izvēlēties.
P(m)=1/x*n
m - Mērķauditorija, x- prasību skaits, kam jāatbilst, n - publikas lielums
Tātad, ja pieņemam ka meklē sieviete vīrieti, šeit ir reģistrēti 100 000 vīriešu, bet viņai ir 10 prasības kam jāatbilst tad varbūtība atrast īsto ir 1/1 000 000 savukārt ja prasības ir tikai divas tad varbūtības koeficients ir 1/200 000.

dzintars45v  Laimes spēle,dzīvē tu no sākuma redzi cilvēku un ja patīk,tad veido kaut ko,šeit tu sāc ar sarunu,bet tu nekad nezini vai tev tas cilvēks otrā galā dzīvē patiks,bet nepiekrītu arī tam,ka vajag sēdēt dīvānā un gaidīt,kamēr pats atnāks,protams,ka nevar zināt,kad tev tā veiksme uzsmaidīs,bet jo vairāk mēģini,jo lielākas izredzes,jeb ja savādāk,tad tas kas riskē protams var pazaudēt,bet tas kas neriskē ir zaudējis pat nesākot...!!!

Valdonis2  Veiksmiigi ir tad kad sakriit vismaz paaris jomaas paareejo var piesliipeet,jo nav tik viegli jau atrast normaalu cilveeku ar kuru kopaa buutu labi visaas jomaas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu