Uz ko pavedina alkohols (saprātīgās devās)?

Ja alkohols sievieti pavedina uz domām par seksu, uz ko alkohols, saprātīgās devās lietots, pavedina vīriešus?

P.S. pārmērīga alkohola lietošana rada atkarību, nodarot kaitējumu jūsu veselībai

etc  gertrude
nesen izlasīju FB - alkohols saprātīgās devās ir nekaitīgs jebkurā daudzumā :)
==================
Gertrude, šos vārdus ir teicis pazīstamais krievu satīriķis Žvaņeckis -citēju: "Алкоголь в малых дозах безвреден в любых количествах. (М. Жванецкий)"

leopardine  Bļāviens atliek tikai kko par alkoholu iepostēt, kā visur midžinās reklāmas baneri ar faceex, tip uzveic zaļo pūķi ar faccex.

Deisa  Alkohols nobrucina apziņas uzliktās robežas. Un tas ir abiem dzimumiem. Ja sieviete apzināti sev sabūvē robežas seksuālajām izpausmēm, tad, jā, alkohols tieši seksualitāti pavērs vaļā, bet tas ir tikai viens variants no daudziem. Citam paver agresiju, vardarbību, citam - muļķību, bērnišķību, vēl citam - vārīšanos bezjēgā un prātuļošanu.
Jo kād tad alkohols izpaužas smadzeņu darbībā? Tiek nobremzēti neironi, to reakcija vienam ar otru. Viens neirons saka otram - nē šitā darīt ir muļķīgi labi nebeigsies, bet tas otrs jau vairs nespēj uztvert un ziņu tālāk citiem neironiem nepadod.

coldlands  Cilveki paliek tupi ka zabaki ar pamulkigam ricibam.

VECA_PIEPE  Nu bļāviens: visi tik skaidri, ta visi tik veselīgi,...ta beidziet takš iztaisīties, krutie atturībnieki i bio rio!
Nevajag pieļurbāties, līdz kukaiņi mēdas un suns muti laizi (ir redzēti tādi "atturībnieki"), alkoholu lietot ir jāprot- tas nav paredzēts prāta aizliešanai, bet gan asins rites uzlabošanai vai draudzīgam žestam, atpūtas brīžiem vai garšīgai devai pie vakariņu galda.

saprātīgās devās lietots (c)
(diskusijas atslēga)

Jo mazāk prātā, jo mazāk smadzeņu galvā, jo vieglāk tās ar alkoholu ir aizliet!

Labdiene  Šajā sakarā mani fascinē oho gradācijas skala - alkoholu lietoju saprāta robežās. Zinu te vienu exemplāru, kas lieto alko 24/7 un tā visas 365 dienas gadā, bet ierakstījis alkoholu lieto saprāta robežās. Kurš gan var noteikt kur beidzas saprāts un sākas neprāts. :)

coldlands  Piepis ka tads vegans tagad blaustas, mol katra stiebrina ir vitamins, alko saprata devas ir ka tabletka sirdij.......
Tacu dzeriet, un dzivojiet lidz 150mit, neviens jums to prieku neliedz.

VECA_PIEPE  uz to#11:26

Piepis nav vegans, bet gan gurwomens :D, kura alko vispār nelieto, ta apt.gadus 7ņus jau kā. Ta tāpēc, ka pēc ļoti nopietnām veselības problēmām, alko lietot vairs nevar- ta i paostīt tik, lai pēcāk dienas trejas līķī gultā atkristu un nost spraģītu, imūnsistēma ir izstrādājusi alerģiju pret alko. Bet es tāpēc krenķi par to neķeru: dulluma man arī bez alko ir pietiekoši-starpību neizjūtu tusējot ar vai bez alko lietošanas.
Savlaik labprāt man garšoja tusiņam labi brūvēts, izturēts viskijs vai tulamors, arī rums vai labs konjaks straujāk pumpē un rumpī uzsit asini. Pie vakariņu galda, labprāt iemalkoju saldos vīnus (Austrālijā ražotie, pēc manas mēles ir garšīgākie un manai nāsij pēc ožas patīkamāki),...bet foršam un aktīvam seksiņam, šampis ir makten atspirdzinošs dzēriens kā piedeva antrakta brīžiem!

Vienkārši ik vienam alko lietotājam ir derīgi zināt mēru, lai neaizlietu savu smadzeni un nenodzertu prātu, ka ik viens pasākums vai svētku brīdis tiek izvērtēts kā izdevies pēc izdzertā alko pudeļu skaita vai litru daudzuma spaņņos.

coldlands  Redz ka, piepis ir sabojāts tants, piedzirdīt, lai šī sāk darīt muļķības vairs nevar.

etc  Ko lai dara, katram cilvim savs mērs no dabas nolikts. Kurš to pārdzer, aiziet zapojos un kļūst par alkānu. Cits, kurš laikus apstājas, kļūst par atturībnieku. Bet kā teica kādā vecā filmā: "... за чужой счет пьют даже трезвенники и язвенники!" Nu ko, tad viens jāieņem! (- attaisa zāļu skapīti, izņem valokordīnu un iepilina 20 pilienus glāzītē ar ūdeni).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu