Vai tiešām gudrākais piekāpjas?

Taisnība vai nē, bet piekāpies! Vai sievietes mīl, ka vīrieši piekāpjas viņu priekšā jeb tomēr tādus vīriešus tās galu galā uzskata par lupatām, kuri ļāvušies mirkļa vājumam?

mellene_x  GUDRĀKAIS nevis piekāpjas, bet laikā paklusē... dzīvē tas ir baigi attaisnojies..runājot par piekāpšanos, manā ģimenē piekāpjas abi... tā ir sadzīvošanas un kompromisu māksla,lai kaza būtu paēdusi un vilks dzīvs...cienot , respektējot otru , viņa vēlmes ...

irgo  Labāk paklusēt , paiet laiciņš un sieviete jau ir pārdomājusi ......i vilks paēdis un kaza nav stāvoklī...

piladzoga  :DDD sūtīt dēlu(18 gadi) armijā vai augstskolā?...par to nebūtu jāstrīdas vispār ,gudri vecāki ļaus dēlam PAŠAM izvēlēties ko darīt..

Rouzita  Arī gudriem vecākiem gadās negudri dēli, kuri negrib neko. Tad armija ir laba izvēle.

Deisa  Man nepatīk, ja vīrietim nav argumentu savam viedoklim. Ja ir racionāli argumenti, kāpēc jādara tā kā viņš saka, ļoti labprāt piekāpjos es, tas dod to stabilitātes, drošības sajūtu. Ja vecim nav šādu racionāla pamatojuma, tātad lēmumu pieņemšu pēc sava prāta. Ja es būtu tā, kas lielākoties tomēr dara pa savam prātam, vīrietim argumentu nav un viņš piekāpjas, ātri apniktu tāds vīrietis. Tik cik kaisles apmierināšanai tātad 1,5 - 2 gadi un viss, hasta la vista baby.

jadore  Abiem ir jābūt spējai izteikt savas domas un dzirdēt ko otrs saka. Respektīvi labākais risinājums atrodas sarunā. Man patīk cilvēki ar savu viedokli un , ja zinu, ka otrs konkrētu lietu pārzin labāk, pat prātā nenāk ´´strīdēties par savu taisnību´´. Spēju paļauties. Bet ir bijuši gadījumi, kad neesmu noticējusi savai intuīcijai...

sandra111  kapec kadam vispar japiekapjas-tu pienem cilveku tadu -kads vins ir...vai ari nepienem.
es lai piepuletos un stridetos??? ne,ne,,,

coldlands  Nu es biezi piekapjos. Ja tanta gulta grib man to oralo sniegt, tad lai ta notiek, piekapjos.

zebs  Piekrītu Mellene_x, ka gudrākais ne jau piekāpjas, bet pirmais apklust situācijās, kad diskusijai var piekabināt bezgalības zīmi un nekādi argumenti nepalīdz.
Sev vēlamo rezultātu var panākt arī citā veidā, ne skrienot ar pieri sienā.
Ne velti ir teiciens, ka nav neieņemamu cietokšņu. Daudzos gadījumos aplencējiem nav bijusi pietiekoša pacietība un izdoma.

_Krasula_  gudrākais ne jau piekāpjas, bet pirmais apklust situācijās, kad diskusijai var piekabināt bezgalības zīmi un nekādi argumenti nepalīdz/c/
------------------------------------------------------
arī. jo situācijās, kad emocijas sit augstu vilni, argumenti patiešām var kļūt bezspēcīgi. Tomēr klusēšana nevar būt mūžīga-pie neatrisinātiem jautājumiem šā kā tā saruna kaut kad jāturpina.

LordsMatrix  Sieviete piekāpjas. Jautājums izlemts. Tieši tik vienkārši. Savādāk varas dale un pārdale ģimenē beidzas mēs zinam ar ko. Ar šķiršanos.

dzintars45v  Attiecības tāpat kā dzīve sastāv no kompromisiem,ja tev nav taisnība,tad vajag arī pacensties to atzīt,kā arī cienīt citu lēmumus.

Sanntana  Ja ir attiecības/kopīgas saistības jau, ir dialogs,.... tad ir jautājumi par kuriem labāk pārzina vīrietis un jautājumi par kuriem pārzina sieviete, tad vēl ir jautājumi par kuriem ir dialogs un vienošanās sasvstarpēji ko un kā labāk. Citādāk nestādos priekšā kādas var būt attiecības un kam vajag kaut ko pierādīt vai strīdēties.

alvis25  Ir jautāumi kur var piekāpties , ir problēmas kur ir kompromisi , bet ir lietas kur kur nav ne kompromisi ne piekāpšanās . Vis dzīvē ir nosacīti un atkarīgs no lietas būtības .

Droshs_Plecs  Sievietes tikai izliekas, ka vēlas, lai vīrietis piekāptos. Sievietes ciena vīriešus, kuri pastāv par savu patiesību, kuri ir kā klints.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu