Vai var kaut ko veidot ar vnk labu cilvēku?

Vai pastāv iespēja izveidot attiecības ar vnk labu,pozitīvu cilvēku,kas patīk un ir interesants kā cilvēks,bet ārējais veidols ir tāls no ideāla un seksuāli nepievelk?Vai ir iespēja ka var pierast un pat sākt intersēt arī seksuāli?

scheriff  Atbide = nevar. Netēlosim un neizliksimies, ka nezinām par kādām attiecībām iet runa. Ir 1000šiem attiecību veidu, bet ir vienas īpašas - mīlnieku attiecības no kurām veidojas vīrs un sieva. Viņi ir īpaši jo spēj radīt mājokli dvēselēm. To majokļa radīšanu sauc par mīlēšanos. Ar labu cilvēku var kopīgi sedziņu uzšūt, šūpulīti izgrebt, torti uzcept. Tomēr ja nebūs mīlēšanās, tad šūpulītī nebūs ko ar sedziņu apsegt un ar torti nosvinēt. Attiecības ir tad, kad ir tētis + mamma + laimīgi izaudzis bērns. Pārējais viss ir melošana sev, attaisojumu un vainīgo meklēšana.

_pamparam_  ...un sekss būs ar to slikto cilvēku?

makinlijs72  var būt ļoti tālu no ideāla,nestandarta,bet seksuāli gan ir jāpievelk.

AivarsN  Lai ko veiksmīgu izveidotu ar labu cilvēku,arī pašam jābūt labam. Ja cilvēks sākumā fiziski nepievelk, tuvāk iepazīstot var atklāties spēcīga garīgā saikne,kura iedarbinās arī fizisko. Ja ir tikai fiziskā pievilcība,nav ne mazāko garantiju,ka izveidosies arī garīgā.

Tessa  pat neatverot temu jau ir skaidrs, kas uzdeva jautajumu.
ja tik stipra nieze pec seska un attieciibam un ja kads njem pretii, var sarunat uzklat uz sejas aviizi un čpokaties tikai tumsa.
es atvainojos, tads debilisms te ir lasams, užas.

lindmane  nevar.

piladzoga  Vari veidot droši,izskats tālu no ideāla ,bet gultā varbūt tīģeriene :D..vismaz to noskaidro
Izskatu arī katrs cilveks var uzlabot ,ja tikai ir apņemšanas to darīt.

alvis25  Noteikti NĒ

Viliendi  No tāda var regulāri aizņemties naudu, vai vismaz sērkociņus un sāli, var uzaicināt talkā, kad pašam slinkums ko darīt u.c.-tā ka jā- attiecības ir iespējamas.

Pillerina  Ja ir piespiedu apstākļi, tad var. Bet cik noturīgi, tas ir laika un saprāta jautājums. Ja brīva izvēle un brīvi materiālie līdzekļi - nevar. Elementāri taču :-)

Droshs_Plecs  Var kā draugu tikai ar šādu cilvēku veidot attiecības. Platoniska mīlestība. Nav laba doma veidot nopietnas attiecības ar šādu cilvēku. Nožēlosi, jo dziļi sirdī zini, ka dari nepareizi un nav saistošs seksuālā līmenī.

av2  jaa, vari kopiigi iet uz bibloteeku.

piparbecinja  Var. Zinu vismaz pāris gadījumu, kad VISS NOTIKA pēc daudziem gadiem.

Ivy  Pagātnē biju iemīlējusies uz ilgu laiku (7 gadiem) vīrietī, kurš vizuāli ... gadu vai pusotru likās tīrās šausmas... Kā vīņš (toreiz) panāca, ka iemīlos? Neko viņš nedarīja. Viņš vienkārši bija. Mums pat seksa nebija. Viņš vienkārši pie manis 1x nedēļā atnāca un vienā jauka dienā, pati sev par ļoti lielu izbrīnu, sajutu, ka viņš ir kaut kas īpašs. Sen tas bija, tolaik man bija 28, viņam 33...
Dažreiz, ja gadās viņu atcerēties, atceros ar simpātijām...

draiskule1963  Nepazīstu nevienu vīrieti, kurš gribētu veidot attiecības ar nepievilcīgu sievieti uz kuru pat nestāv....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu