Kāpēc vīrieši tā dara?

Kāpēc, Jūs, vīrieši tā darat?
Ipazīstieties ar sievieti, sakat, ka patīk, gandrīz jau kaļat plānus. Dodat cerības uz turpinājumu, bet pēc tam pazūdat. Kādu laiciņu atpakaļ iepazinos ar vīrieti, kurš man likās jauks, runāja par nākamām tikšanās reizēm, teica, ka patīku, bet nē, pēc tam cilvēks pazūd. Vai tad nevar uzreiz pateikt, ka nē, vai vismaz ja nav dūšas acīs pateikt, tad vismaz uzraksti nākamā dienā, ka nē. Nevis dot cerības, uz jauku turpinājumu. Es ta domāju, ka beidzot satiku normālu vīrieti, bet izrādās tāds pats, kā citi. Esmu vīlusies, atkal. Šoreiz vismaz ar grūtībām izvilku no viņa to vārdu tomēr nē, bet biežāk ir tā, ka pzūd ar galiem.
Un tad Jūs brīnāties, kāpēc sievietes ir tik neticīgas, tik asas. Bet cik tad ilgi to var paciest. Jā, varbūt neesmu "dieva dāvana", neesmu ideāla, šausmīgi skaista, bet atbildi konkrētu jau varētu pateikt uzreiz. Saprotu, ka katram sava gaume.
Tūlīt viena, otra sieviete teiks, tu vēl jauna, tev viss vēl priekšā, bet nervi un sirds, ta bojājas.
Nē, viss man pietiek. Pirmā un pēdējā reize, ka rakstu. Šeit neko labu nevar atrast. Nolēmu, ka dzēsīšos ārā. Saņēmos un gribēju uzrakstīt.

Nellda  patiesībā, es nedomāju, ka šis saits būtu nopietnām attiecībām piemērots. tāpēc nevajadzētu pārdzīvot par kāda nepieklājību. un nav ne jādzēšās, ne jāuztraucās. brīvā valstī brīvi var uzturēties jebkur. un jāuztver šī vieta, ka izklaide garlaicīgiem vakariem. un nevar zināt, vai netrāpās kā aklai vistai kāds zelta grauds. vienkārši nevajag sadomāties un visu uzvert kā patiesību.

Pillerina  Un kāpēc pievērs uzmanību kaut kādai anonīmai izmisušai sievietei? Varbūt zem viņas nika kāds sievišķigs čalis šeit tusē?

Droshs_Plecs  Vīrietis grib pataupīt sievietes emocijas. Nav viegli pateikt kādam "nē", ja šis cilvēks lolo uz Tevi cerības. Ne visi vīrieši ir aukstsirdīgi. Man arī ir ļoti grūti nācies, kad citu bija jāsāpina. Tāpēc tas ir jādara ļoti taktiski un delikāti.

_Ewa  "Neesmu naiva. Ja guļu, tad pati zinu vai tikai vienai reizei vai vairākām. Atbalstu arī vienas reizes izpriecas. Bet te līdz gultai pat nebija". (copy)
Sanāk, ka sāpe par to, ka viņš nepārgulēja ar Tevi kaut reizīti. Nu traģēdija, nu... :D

KKL  Drošais plec, vai melot/maldināt ir taktiski un delikāti? :D
OK, var būt arī otrādi, ka vīrietis pilnīgi un galīgi nesaista. Un tad es pasaku to pirmajā randiņā jeb vismaz pēc pirmā randiņa cītīgi jau sāku ignorēt.
Bet n..fig kaut kādi romantiski b... šiti, atvainojos?...

Iedomājietis vien tādu scenāriju- plīst gumija ar svešinieku un svešinieks jūsmīgi ķeras Tev ap kaklu un saka, ka priecātos par bērniņu, rūpētos utt. Pēc tam protams pazūd ar galiem. Un nedod dievs sieviete notic un ir romantiķe :D :/ ...........................

minnijai  Man liekas, ka vajag samierināties arbdomu, ka katrs ir unikāls. Ko jūt viens komunicējot, to var nejust otrs. Kāpēc pazūd? - jo paši nezin ko grib. Ja precēts, tad zināms stresiņš pavada slapstoties, ja brīvs, tad apkāries ar visādām ģēlām, kur sievietei nav lemts būt. Itkā grib sievieti, bet nav laika veltīt uzmanību.
Man te arī ...tad parādās, tad pazūd, tad pārdomā un izdomā... Es tikai pasmaidu, un dzīvoju tālāk, zinu ko meklēju, kas esmu, un eju uz to, ko vēlos. Ja ar kādu nav pa ceļam vnk pie sevis nobļauju "NEXT" un viss. Neiešu jau te sērot par katru, ar kuru pārmītas pieklājības formulitātes :D
Un dzīve ir parādījusi to, ka ja minstinās kāds, tad nav lemts. Tur nebūs nekas, un visticamāk- vari tam cilvēkam pateikt paldies, ka pats atbira:D

Anxunamuna  Es ar , ja būtu vecis , pēc pirmās intīmās nakts ar tevi, muktu pie sakarīgas sievietes .

KKL  minnij, piekrītu, bet ar NEXT bez iedziļināšanās sākas Tinderellas sindroms :{

coldlands  Niku, nosauc mums tā nelieša niku, lai varam šo pie prata vest, vai vismaz ar akmeņiem nomētāt, raganu medības uzsākt.

riks086  Nu, cilvēks padomāja, izvērtēja, pārdomāja.... dažreiz negribas cilvēkam teikt pilnīgi visu, ko domā par notiekošo, jo nezini, kas otram būs nepatīkamāk - patiesība vai vienkārši komunikācijas pārtraukšana. Godīgāks un cieņpilnāks neapšaubāmi ir pirmais ceļš, bet, kā jau teicu, nevar zināt, kurš mazsāpīgāks. Tavā vecumā izdzēšanās no šī morāli traumēto ļaužu pansionāta ir prātīgākais, ko vari izdarīt.

miers2  Jebkurš saits ir pilnīgi piemērots nopietnām attiecībām, jo visu nosaka cilvēku attieksme vienam pret otru, nevis saita nosaukums. Iepazīties var arī ziņu portālā komentējot dažu labu rakstiņu. Autorei vienk pacietība par mazu un iedomas pārāk lielas. Ar tādu attieksmi nekur tālu netiks ne dzīvē, ne portālos. Reāli pareiza attieksme ir mēģināt iepazīties uzreiz ar vairākiem - tad nemaz nepamanītu, ka viens atbiris, ja cits vietā uzrastos..Kļūda ir ņemt pārāk nopietni to, kas te notiek - nav ko cerēt un tad nebūs ko zaudēt. Tādas sīkas neveiksmes nevar būt par iemeslu, lai bojātos noskaņojums, jo tāpat nekas te bez darba nebūs - ja pašai nav uzņēmības , tad cits no malas to iedot nevarēs..vienk ir jārok un nav ko burkšķēt

Doremi  Arī es tā daru. Es cienu un negribu skumdināt cilvēkus, ar ko esmu satikusies. Ja es redzu, ka tā tomēr nav mana otrā puse, ar ko es gribētu būt kopā, tad kāpēc man ir jābojā garastāvoklis sev un otram izdarot kaut kādus rezumē. Paldies par tikšanos un pazūdu miglā... Ja otram rodas kādi jautājumi, es telefona sarunā pastāstu, ka es neredzu tām perspektīvu. Vai tad vienreiz satiekoties ar cilvēku mums kādi pienākumi vai vainas apziņa ir jāuzņemas?

lasminaxxl  Neņem galvā šitos, viņiem nav dūšas godīgi pateikt kā ir.
Te tak tik dažādi "eksemplāri´, oi... Ja es sāktu stāstīt piemērus no pieredzes, Tu valodu zaudētu !!!!!!!!

skarbaiskungs  Vanda, necepies. Šejienes vīrieši ņem piemēru no šejienes sievietēm. Randiņš ok, bet pēc tam klusums. Būs labi!
P.S. Nedzēsies ārā, drīz būšu jūspusē, varam ko sabīdīt!

miers2  es arī esmu tā pāris reizes darījis, ka klusi pazudis bez garām atvadām. Ko lai saka - vārdos pat nebūtu ko nosaukt, kas man sievietē nepatika - normāls zaķis - viss vietās. Tikai kaukāda bik prozaiska un nevajadzīgi nopietna likās - it kā es viņai būtu vajadzīgs viņas dzīves sakārtošanai nevis arī manai izklaidei tas viss,- viņas dzīve man vienk nelikās tik interesanta, lai es tur piedalītos, bet tā bija mana problēma nevis viņas..un tad likās, ka labāk klusi izlikties par beigtu nekā skaidroties..pie tam viņa man randiņā teica, ka jau bijuši viņai tādi vairāki gadījumi, kad vīrieši atnākuši, viss bijis ok, bet pēc tam kā ūdenī iekrituši..

VECA_PIEPE  Kāpēc, Jūs, vīrieši tā darat? (c)

*Ne visi vīrieši tā dara.
*Ir arī sievietes, kuras tā dara.

*Par sevi nepārliecināti cilvēki tā dara: sakaļ plānus, sasola (uz to mirkli viņi no sirds tic saviem plāniem un tic saviem solījumiem), bet realizēt ieplānoto nespēj, jo pietrūkst gribas spēka rīkoties. Neprasmē rīkoties viņi izvēlas vieglāko: neko neuzsākt, kas ir neierasts un kas prasa ta kaut mazāko piepūli, nevēlēšanās un slinkums uzņemties atbildību par savu rīcību,...labāk atstājot visu tā kā tas ir. Bailes riskēt: a, ja nu man neizdosies, a, ja nu man nesanāks?
*Motivācijas trūkums: it kā gribēšana ir, varēšana arī tā kā būtu,...bet vai tas ir to pūļu vērts?

Tu tiešām būtu gatava saistīties attiecībās ar šo cilvēku?
Vai Tev to vajag? Ko Tu iegūsi attiecībās ar nepārliecinātu par sevi partneri?

Nu labi, iepatikās Tev tas čalis (forši tas ir, ka uz pirmo randiņu ar Tevi atnāk vīrietis, kurš Tev patīk, ne visām sievietēm tā noveicas),... nu labi, forši pavadījāt kopīgi laiku (nu bija tak forši un ir ko atcerēties!), ta labi, takš, ka nav tā, ka Tev pretīgi mestos ta vispār viņu pieminēt.
Ta priecājies, ka bija jauki un priecājies, ka tik ātri viss ir beidzies- Tev atmiņām jauki mirkļi un nākotnē problēmu mazāk!

Edg  Nu ja tu nepīpētu, tad varētu griezties pie manīm, noteikti nepamestu :D

Andrejs1979  VECA_PIEPE tev piekrītu ir arī sievietes tādas pašas, jo daudz ir tādas kuras pašas nezin ko grib.

draboss  Dažreiz jau neko nepasaka, jo nekas netiek jautāts. Bet situācijas dažādas, cilvēki dažādi, vispārināt neko negribas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu