Kā var piedot vīrietim sāsoļus, ja to dara pilnīgi atklāti ?

Pietam sakot ,ka man nav viss kārtībā , kaman tas vienkārši liekas.

Vinetta  D_P Tāpēc vien,ka sievietes dzīvo ilgāk par vīriešiem un ka viņiem teorētiski būtu lielākas iespējas izvēlēties,vēl nenozīmē,ka sievietei vajag vecumdienās svešu veci kā eva pareizi uzsvēra. Es labāk dzīvošu viena nekā vecumdienās ņemtu kādu vecu veci,kurš man naktī 5 x staigātu uz WC mīzt,kurš tupētu caurām dienām pie tv vai gribētu,lai es masēju viņa veco miesu. :DD (Cita lieta novecot kopā ar savu vīrieti!)

straume22  coldLands.
Kad es biju stipri vientuļa,(skaidroiJ) nu izvēles priekšā, es protams, ne caur lauku avīželi liku saprast apkārtējiem par saviem stipri nopietnajiem nodomiem iepazīties ar nolūku nodibināt ģimeni, bet caur netu(gadi 10. apukaļ(paspīd, ka smadzenes tad arī bi iztecējuš)Man bija skype(vairs nekad nelietos, ni) Tad bi viens zviedrs(pārvaldīja mazliet krievu) Uzrunāja ļoti nopietni, sauca ciemos, mazliet kontaktējamies pa skype -tad arī viņš man pastāstīja, kā viņi dzīvo un "svin brīvdienas"...(pa to starp viņš pāris reižu beidza skaļi...TO dzirdēja mana meita ar)k-hem..Kopš tās reizes nolēmu labāk uzklausīt Latgales vietējos miermīlīgos iedzīvotājus dziļi no laukiem...

ne_meklejumos  Muļķīgs jautājums, attiecību modelis un pieļaujamās robežas, katram savas. Ir ne mazums pāru, kur katrs lec pa savam, ja nav ikdienā kopā, bet kad satiekas kaislības sit augstu vilni. Viņiem ar to pietiek, ģimeni un stabilas attiecības veidot nevēlas. Katram savs.

WYWH  12:51 nekur nebija teikts, ka viņš pliks un nabags. un tāds uzkritīs kādai kā baigā nasta. varbūt viņam viss ir un tad apčubināt gribētāju netrūks. vēl izvēlēties varēs. visticamāk, ka arī šobrīd tā var rīkoties tikai tāpēc, ka ir galvenais pelnītājs un sievai nav īsti variantu.
neattaisnoju un neatbalstu vīrieša pašreizējo rīcību. bet kuram tās vecumdienas būs skumjākas vēl nav zvanīts

dzintars45v  Nav komentāru,jeb HVZ(huj viņu zin)...!!!

Bazhix  Ja ir vēlēšanās piedot, tad tieši tāpat piedod, kā tam, kas šādus "sānsoļus" veic slepus :D

Anxunamuna  ja vecim ir sānsoļi , tad jau pate vien būsi vainīga pie tā , ka vecis meklē labu sexu , dzīve ir īsa un jaunība ātri paiet , un grēks to izniekot ar nevisai mīlamu , un gultas priekos aukstu sievīšķi .

runcis  Ja atklāti, tad tā nav krāpšana, bet godīgas attiecības

Drole  Autores tekstinjaa nevar atrast noraades par to, ka viiriets buutu intreseejies par iespeeju tikt pie greeku atlaides. Te jau driizaak jaagatavojas tam, ka Kravaljkundzes partneris var paluugt izskaidrot, kaa jaasaprot daamas spietoshana Oho portaalaa.

AveneSarkana  piedot var un vajag - pašas sirdsmieram. bet vai vajag turpināt dzīvot kopā ar cilvēku, kurš nerēķinās ar Jūsu vajadzībām, dara to, kas Jūs sāpina un neuzklausa Jūs, deklarējot, ka neesat pilns rublis - to gan ir vērts kārtīgi pārdomāt.

piladzoga  Viņš TEV lūdza piedošanu par sānsoļiem? ..ja ne tad kas jāpiedod?

runcs51  Kas tas ir-""sānsoļi""?Un pie tam vēl -""atklāti""...

runcs51  Vjag vienkārši-""понять и простить""

Tessa  pilniigi vienalga, dara partneris tadas lietas atklati vai aizklati.
parasti attieciibu sakuma (ja tas attiitas, protams), shis jautajums tiek aizskarts un parrunats.
ja abiem nav nekadu pretenziju pret briivsoljiem, domaju, nav pamata uztraukumam. vienojas, kaut vardos, gust prieku, kopa arstejas un ta. piepildiita ikdiena.
vai nu atkal, partneris zinaja par otra vaju priekshinju un tomer ar vinju saitiijas.

bet ja shis jautajums kan otradi, tb, es nekad, tu ko, ka ta var, es tapat, nemuzham runchuk un tada gara, sanak stop. un tad gan tiek izverteti cilveka vardi un riciiba.

coldlands  Spriest par vienu zviedru, kas rotalajas interneta, ir neaptverams tupums. Tas ir ja zviedrs spriestu par latviesiem pec kada tada pasa latviesu pajolisa, vai izlasitas zinas lv zinu portala, par kadu pedofilu.
Nu nevaru es saprast, no kurienes rodas tik tupi, aprobezoti laudis.

VECA_PIEPE  Kā var piedot vīrietim sāsoļus, ja to dara pilnīgi atklāti ? (c)

Guntas kundze, es neesmu ieskatījusies Jūsu anketā, bet man pilnīgi pietika ar to, ka esmu FV apskatījusi Jūsu fotogrāfiju, lai saprastu, ka esat no tiesas ļoti simpātiska, sevi cienoša sieviete.
Kā arī esmu pilnīgi pārliecināta par to, ka uzmanības apliecinājumu no vīriešu puses Jums noteikti netrūkst.
Ja Jūs nespējat uzticēties savam vīrietim un nespējat piedot viņa sānsoļus (cik saprotams no augšminētā teksta: viņš neizjūt atbildības sajūtu par jūsu abpusēji izveidotajam attiecībām, ja uzskata, ka sānsoļi attiecībās ir pieļaujami, neatkarīgi no tā vai tie tiek slēpti vai arī viņš tos piekopj atklāti),...tad šīs attiecības ir jāpārtrauc. Mocīt sevi greizsirdībā, regulāri partnerim par to pārmetot un izmisīgi meklēt piedošanas formulu, kuru nespējat atrast,...ir mocekles sindroms, no kā Jūs izjūtat baudu? Cita iemesla es neredzu kādēļ Jūs tik izmisīgi turaties pie attiecībām ar vīrieti, kuram neticat,...tai vietā, lai pārtrauktu šīs attiecības un uzsāktu citas- jaunas attiecības ar citu vīrieti, kuram Jūs spēsit ticēt un viņam sānsoļu piekopšana attiecībās nebūs pieņemama.

Veiksmi!

zetiine  Piedot var tajā gadījumā, ja cilvēks prasa piedošanu.
Man rodas pretjautājums - Kāpēc Tev kādam ir jāpiedod, ja viņš pat neprasa piedošanu?

ahava  Tev ir tikai vienam cilvēkam jāpiedod, pašai sev, ka ļauj sev darīt pāri. Tur nebūs problēma ne ar piedošanas palūgšanu, ne piedošanas saņemšanu. Tikai nevajag "gumiju staipīt" un būsi brīva kā putns gaisā. Citādi izklausās, ka Tu vampīriņu baro un kļūsti līdzatkarīga, ja stāsts ir patiess.

av2  ja ir taadi...speeles noteikumi abiem , tad jau gan , ka ir ir ok. Galvenais, lai passu starpaa neizdzistu liesminna.Nesaaktos sirdsaapes utt.

Deisa  Spriežot pēc dāmas anketas, runa varētu būt par znotu (ja pati neprecējusies un mīlestības meklējumos)? Prasās konkrētāks tēmas izklāsts, kādi ir fakti un kas no tā, kas "neliekas" un ko dara pilnīgi atklāti, ir tomēr dāmas pašas secinājumi?
Mans tēvs savulaik darbojās vieglatlētikā par tiesnesi, bet mammas mamma regulāri taisīja skandālus, ka viņš uz turieni ejot, lai blenztu uz sievišķu plikajiem stilbiem. Kā viņš atļāvās tik atklāti darīt ko tādu?! /šausminās/ Un tās sportistes, šmares, tik savus stilbus zibina! Noteikti viņam arī tur kāda šmare esot piesitusies.

piparbecinja  vai vajag?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu